Rýchlo vybavené, kvalitné tričko

• Popis zodpoveda realite, s nitami som spokojna.

• Rychle vybavenie objednavky a zaslanie tovaru.
    • Kvalitne ušité oblečenie z prijemných materiálov

S nakupom na tejto stránke som spokojná. Bunda na deti v nosiči je fakt kvalitne ušitá a dotiahnutá do najmenších detajlov. Tak isto aj ostatné oblečenie ma velmi potešilo svojou kvalitou a dobre sedí. Určite som tu nenakupovala posledný krát.

• Rychle dodanie

Super obchod odporucam; kvalitne a krasne oblecenie pre deti

• Nakupila som kvalitne oblecenie za prijatelne ceny a niektore aj v zlave, za vyborne ceny.

Rýchle dodanie,dobrá cena.

• rýchlo a kvalitný materiál

• Rýchle doručenie
    • Komunikácia na jednotku

Rýchle dodanie, kvalitný , strihovo dobre sediaci tovar, veľká spokojnosť , odporúčam

Veľká spokojnosť, dlhoročne nakupujem bavlnené tričká pre dieťa a softshelove oblečenie, pričom strih, spracovanie aj materiály sú vysoko kvalitné. Bavlna drží tvar aj napriek sušeniu v sušičke.
    Prvýkrát som si kúpila aj dámske legíny a som s nimi spokojnejšia ako s lelosi legínami. Sú pevnejšie a majú lepší strih.

• Rychle jednanie

Tovar presne podla popisu

• rychle dodanie

• Rýchle dodanie, kvalita

• rýchle dodanie
    • kvalitné produkty
    • detailný a presný popis produktov

• Rýchle doručenie
    • Výborná kvalita

• Rýchlo, spoľahlivo.

• Rýchle dodanie, kvalitný výrobok

Pekne farby, srihy dobre sedia, farba sa nevypiera. Kazdy jeden objednany kus ma povolene svy, ktore sa paraju od prveho pouzitia. Skoda, objednala som naposledy

Reakcia obchodu Jožánek.sk

Dobrý den, velmi nás mrzí, že se zbožím nejste spokojená.
    Vaše zkušenost je velmi neobvyklá a hodně nás překvapila. O to víc, když jsme při dohledávání problematické dodávky zjistili, že to byla letos už Vaše 4. objednávka (nepočítaje objednávky v předchozích letech) a dosud jsme od Vás žádnou negativní zpětnou vazbu nedostali...
    Věřte, že Vaše nespokojenost nás mrzí a jsme připraveni problém vyřešit okamžitě k Vaší plné spokojenosti, abyste doma měla kousky, které Vám budou dlouho nejen sloužit, ale i dělat radost, to je náš cíl.
    Využijte tedy prosím možnosti zaslat nám v rámci reklamace zboží na naše náklady (bližší info na našem webu).
    Krásný den a hodně zdraví a štěstí do nového roku přeji,
    Jana Gebauerová

Prehľadná stránka, bezproblémová úhrada, pravidelné informácie o stave objednávky, rýchle dodanie. Tovar krásny, naživo omnoho krajší, než vyzerá na obrázkoch na stránke, krásne farby látok.