Tovar bol doručený,ale iný odtieň dobré zabalený avšak pri manipulácii počas prepravy vedierko prasklo ,farba vytiekla do igelitových vrstiev

Dobrý deň pani Valentová,

ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu na platforme Heureka.sk a za Váš e-mail. Je nám úprimne ľúto, že ste mali negatívnu skúsenosť s Vašou objednávkou. Chápeme Vaše sklamanie z poškodeného tovaru a nesprávneho odtieňa farby aj keď nesprávny odtieň sa nakoniec ukázal ako správny. Vaša informácia o prasknutom vedierku a vytečenej farbe je pre nás veľmi dôležitá. Berieme tieto problémy vážne a už podnikáme kroky na zmenu dopravy.

Oceňujeme, že ste nás informovali o tejto situácii. Vaša spätná väzba nám pomáha zlepšovať naše služby. Ako sme Vám už napísali v e-maili, plánujeme zmeniť prepravcu, aby sme minimalizovali podobné problémy v budúcnosti. Rešpektujeme Vaše rozhodnutie neprijať náhradnú zásielku, keďže ste už vymaľovali. Dovolili sme si Vás kontaktovať emailom, aby sme Vám ponúkli kompenzáciu za spôsobené nepríjemnosti. Ak by ste mali záujem o niektorú z ponúkaných možností, prosím, dajte nám vedieť.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za všetky nepríjemnosti. Vážime si Vašu trpezlivosť a konštruktívnu spätnú väzbu. Dúfame, že nám dáte šancu napraviť túto skúsenosť pri Vašom budúcom nákupe. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať.

Rýchlosť, kvalita

Dobrý deň Vážený zákazník,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše maximálne pozitívne hodnotenie a krátku, ale výstižnú recenziu na platforme Heureka.sk. Vaše 5-hviezdičkové hodnotenie si nesmierne vážime.
    Teší nás, že ste ocenili rýchlosť našich služieb a kvalitu nášho tovaru. Tieto dva aspekty sú pre nás v JMBonline.sk kľúčové, a Vaša spätná väzba potvrdzuje, že sa nám darí napĺňať očakávania našich zákazníkov.

Snažíme sa neustále zlepšovať naše služby a ponúkať kvalitné produkty, preto je pre nás Vaša spokojnosť tou najlepšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce. Veríme, že Vaša pozitívna skúsenosť s nami Vás presvedčí využiť naše služby aj v budúcnosti. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa na Vašu prípadnú ďalšiu návštevu nášho e-shopu.

tovar dorazil rýchlo

Dobrý deň Dušan,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše maximálne pozitívne hodnotenie a spätnú väzbu na platforme Heureka.sk. Vaše 5-hviezdičkové hodnotenie si nesmierne vážime. Teší nás, že ste spokojný s rýchlosťou doručenia Vašej objednávky. Snažíme sa, aby naši zákazníci dostali svoj tovar čo najskôr, a Vaše hodnotenie potvrdzuje, že sa nám to darí.

Rýchle a spoľahlivé dodanie je jednou z našich priorít v JMBonline.sk, pretože vieme, ako je pre našich zákazníkov dôležité dostať objednaný tovar včas. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou pokračovať v poskytovaní kvalitných služieb. Veríme, že ste rovnako spokojný aj s kvalitou zakúpeného tovaru. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás.

• Dobrá cena
    • Veľmi rýchle dodanie tovaru

Dobrý deň Vážený zákazník,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše maximálne pozitívne hodnotenie a spätnú väzbu na platforme Heureka.sk. Vaše 5-hviezdičkové hodnotenie a pochvalné slová nás nesmierne tešia. Sme radi, že ste ocenili našu cenovú politiku. Snažíme sa vždy ponúkať kvalitné produkty za konkurencieschopné ceny, a Vaše hodnotenie potvrdzuje, že sa nám to darí.

Obzvlášť nás teší, že ste spokojný s rýchlosťou dodania tovaru. Efektívna logistika a promptné vybavenie objednávok sú pre nás prioritou, pretože vieme, ako je pre našich zákazníkov dôležité dostať svoj tovar čo najskôr. Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce. Budeme sa aj naďalej snažiť udržiavať vysoký štandard našich služieb, aby sme splnili a ideálne aj prekonali očakávania našich zákazníkov.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a pozitívne hodnotenie. Veríme, že s naším e-shopom JMBonline.sk budete spokojný aj pri Vašich budúcich nákupoch. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Prajeme Vám príjemný deň a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Som spokojny

Dobrý deň Ľubo,

ďakujeme Vám za Vašu objednávku na našom e-shope JMBonline.sk a za to, že ste si našli čas na poskytnutie spätnej väzby na platforme Heureka.sk. Teší nás, že ste vyjadrili spokojnosť s našimi službami. Vaše 3-hviezdičkové hodnotenie a komentár "Som spokojny" berieme ako pozitívnu spätnú väzbu, ale zároveň ako príležitosť na zlepšenie.

Radi by sme sa dozvedeli viac o Vašej skúsenosti s našim e-shopom. Ak máte akékoľvek návrhy na zlepšenie našich služieb alebo ak bolo niečo, čo by sme mohli urobiť lepšie, budeme vďační za Vaše postrehy. Vaša spätná väzba nám pomáha neustále sa zlepšovať a poskytovať našim zákazníkom čo najlepšie služby.

Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali dodatočnú pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás a radi Vám pomôžeme. Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a dúfame, že pri Vašom ďalšom nákupe u nás budeme môcť prekročiť Vaše očakávania.

Michal zo zákazníckeho servisu JMBonline.sk

veľmi príjemný a ochotný prístup a samozrejme rýchle spracovanie.

Dobrý deň Jana,

srdečne Vám ďakujeme za Vaše maximálne pozitívne hodnotenie a milú recenziu na platforme Heureka.sk. Vaša spokojnosť a 5-hviezdičkové hodnotenie sú pre nás tou najlepšou odmenou za našu prácu. Nesmierne nás teší, že oceňujete náš príjemný a ochotný prístup, ako aj rýchle spracovanie Vašej objednávky. V JMBonline.sk sa vždy snažíme poskytnúť našim zákazníkom čo najlepší servis a sme radi, že sa nám to v prípade Vašej objednávky podarilo.

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi cenná a motivuje nás k tomu, aby sme aj naďalej udržiavali vysokú úroveň našich služieb. Dúfame, že ste rovnako spokojná aj s kvalitou zakúpeného tovaru. Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a podporu. Veľmi si vážime zákazníkov, ako ste Vy, a tešíme sa na Vašu prípadnú ďalšiu návštevu nášho e-shopu. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Prajeme Vám príjemný deň a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Michal zo zákazníckeho servisu JMBonline.sk

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Celý proces prebehol bez problémov, dĺžka vybavovania, doručenie - všetko ok.

Dobrý deň Natália,

ďakujeme Vám za skvelé 100% pozitívne hodnotenie a udelenie maximálnych 5 hviezdičiek na portáli Heureka.sk. Vaša recenzia o bezproblémovom priebehu celého procesu od vybavenia po doručenie objednávky nás veľmi teší.

Našou hlavnou snahou je zabezpečiť čo najplynulejší priebeh všetkých krokov pri realizácii objednávok - od ich rýchleho spracovania, cez starostlivé zabalenie a vyexpedovanie, až po bezpečnú a spoľahlivú prepravnú službu. Vaša spätná väzba potvrdzuje, že sa nám to v prípade Vašej objednávky podarilo. Je skvelé počuť, že ste boli spokojná s dĺžkou vybavenia aj samotným doručením. Uvedomujeme si, že rýchlosť a načasovanie sú pre našich zákazníkov mimoriadne dôležité, preto kladieme veľký dôraz na efektívne plánovanie a plynulý priebeh všetkých procesov.

Vaša priazeň a pozitívna skúsenosť sú pre nás tou najväčšou odmenou a motiváciou naďalej poskytovať bezchybný a profesionálny servis. Ďakujeme za dôveru a tešíme sa na ďalšiu prípadnú spoluprácu s Vami.

Michal zo zákazníckeho servisu JMBonline.sk

• Ideálny nákup na dobierku - do 24 hod.

Dobrý deň Milan,

ďakujeme Vám za pridelenie najvyššieho možného 5 hviezdičkového hodnotenia a za milú recenziu na portáli Heureka.sk. Vaše slová o ideálnom nákupe na dobierku do 24 hodín nás veľmi tešia.

Snažíme sa vždy zabezpečiť rýchle a efektívne vybavenie každej objednávky, aby ste mali objednaný tovar čo najskôr k dispozícii. Je skvelé počuť, že sme v tomto prípade Vaše očakávania splnili na maximum. Rýchlosť nie je jediná naša priorita. Rovnako dbáme aj na spoľahlivosť a bezpečnosť všetkých našich služieb.

Ďakujeme za dôveru prejavenú Vašou objednávkou a tešíme sa na ďalšiu prípadnú spoluprácu s Vami.

• Pohotová reakcia na objednávku

Technický pripravené a odoslané v krátkom čase

Dobrý deň Vážený zákazník,

srdečne Vám ďakujeme za skvelé 100% pozitívne hodnotenie a udelenie plného počtu 5 hviezdičiek na portáli Heureka.sk. Vaša recenzia nás nesmierne potešila a vážime si, že ste sa s nami podelili o Vašu spokojnosť. Teší nás, že ste ocenili našu pohotovú reakciu na Vašu objednávku. V JMBonline.sk sa snažíme vždy promptne reagovať na požiadavky našich zákazníkov, pretože si uvedomujeme, že rýchlosť je v dnešnej dobe kľúčová.
    Zároveň nás teší, že ste spokojný s technickou prípravou a rýchlym odoslaním Vášho tovaru. Naším cieľom je nielen rýchlo spracovať objednávky, ale aj zabezpečiť, aby bol tovar správne a starostlivo pripravený na cestu k zákazníkovi. Vaša spätná väzba potvrdzuje, že sa nám to v tomto prípade podarilo, čo nás veľmi teší.

Vaše hodnotenie je pre nás motiváciou k tomu, aby sme aj naďalej udržiavali vysoký štandard našich služieb a neustále sa snažili zlepšovať. Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru. Dúfame, že s objednaným tovarom budete maximálne spokojný a že sa na nás opäť obrátite pri Vašich budúcich nákupoch. Sme tu pre Vás a radi Vám opäť poskytneme naše služby.

ochota, rýchlosť, spokojnosť

Dobrý deň Vážený zákazník,

srdečne Vám ďakujeme za skvelé 100% pozitívne hodnotenie a udelenie plného počtu 5 hviezdičiek na portáli Heureka.sk. Vaše slová "ochota, rýchlosť, spokojnosť" nás veľmi potešili a sú pre nás tou najlepšou spätnou väzbou.

Teší nás, že ste pri nákupe antikoróznej farby na kov Slovlak RENOKOV 2v1 ocenili našu ochotu. Vždy sa snažíme pristupovať k našim zákazníkom s maximálnou ústretovosťou a profesionalitou, aby sme im pomohli nájsť to najlepšie riešenie ich potrieb. Zároveň nás teší, že ste spokojný s rýchlosťou nášho servisu. Vieme, že čas našich zákazníkov je vzácny, preto sa snažíme o čo najrýchlejšie spracovanie a expedíciu objednávok. Vaša celková spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou. Potvrdzuje, že naše úsilie o poskytovanie kvalitných služieb má zmysel a motivuje nás k ďalšiemu zlepšovaniu.

Dúfame, že s farbou Slovlak RENOKOV 2v1 dosiahnete vynikajúce výsledky pri ochrane Vašich kovových povrchov. Ďakujeme Vám za dôveru a budeme radi, ak sa na nás obrátite aj v budúcnosti.

S úctou a prianím pekného dňa,
    Michal zo zákazníckeho servisu JMBonline.sk

Dodanie tovaru bez problémov a v požadovanom množstve.

Dobrý deň Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za skvelé 100% pozitívne hodnotenie a udelenie plného počtu 5 hviezdičiek na portáli Heureka.sk. Veľmi si vážime, že ste sa s nami podelili o Vašu spokojnosť s dodaním tovaru. Teší nás, že doručenie Vašej objednávky prebehlo hladko, bez akýchkoľvek problémov a že ste obdržali tovar presne v takom množstve, aké ste si objednali. Toto je presne to, o čo sa v JMBonline.sk snažíme - poskytnúť našim zákazníkom bezproblémový nákupný zážitok od výberu tovaru až po jeho doručenie.

Naším cieľom je vždy zabezpečiť presnú a spoľahlivú realizáciu každej objednávky. Vaša spätná väzba potvrdzuje, že sa nám to v tomto prípade podarilo naplniť, čo nás nesmierne teší. Oceňujeme, že ste si našli čas na napísanie recenzie. Pomáha nám to nielen udržiavať vysoký štandard našich služieb, ale aj neustále sa zlepšovať.

Ešte raz Vám ďakujeme za prejavenú dôveru. Dúfame, že s objednaným tovarom budete maximálne spokojný a že sa na nás opäť obrátite pri Vašich budúcich nákupoch.

Nadmieru spokojnost

Dobrý den František,

srdečne Vám ďakujeme za skvelé 100% pozitívne hodnotenie a udelenie plného počtu 5 hviezdičiek na portáli Heureka.sk. Vaše slová o nadmiernej spokojnosti nás nesmierne tešia a sú pre nás tou najlepšou odmenou.

Je úžasné vedieť, že Vaša skúsenosť s nákupom tenkovrstvovej lazúry na drevo Slovlak SLOVLUX v našom e-shope JMBonline.sk výrazne prekonala Vaše očakávania. Naším cieľom je vždy poskytnúť zákazníkom nielen kvalitné produkty, ale aj prvotriedne služby, ktoré zabezpečia maximálnu spokojnosť. Veľmi si ceníme, že ste sa rozhodli podeliť o svoju pozitívnu skúsenosť s ostatnými. Vaša recenzia je pre nás motiváciou pokračovať v našom úsilí a neustále zlepšovať naše služby, aby sme mohli prinášať radosť z nákupu každému zákazníkovi.

Dúfame, že s lazúrou Slovlak SLOVLUX dosiahnete vynikajúce výsledky pri ošetrovaní Vášho dreva a že splní všetky Vaše požiadavky. Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj v budúcnosti s akýmikoľvek potrebami v oblasti náterov a farieb. Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

S úctou a prianím pekného dňa

• Tovar zodpovedá popisu
    • Perfektne zabalený tovar
    • Darčeky navyše- potešili :-)
    • Nič

Som s nákupom spokojná

Dobrý deň Barbora,

ďakujeme Vám za úžasné 100% pozitívne hodnotenie a milú recenziu na portáli Heureka.sk. Sme veľmi radi, že ste bola spokojná s Vašou objednávkou umývateľnej interiérovej farby PRIMALEX ceramic. Teší nás, že tovar, ktorý ste dostali, presne zodpovedal popisu. Snažíme sa vždy poskytovať presné a vyčerpávajúce informácie o našich produktoch, aby naši zákazníci dostali presne to, čo očakávajú. Vaša spätná väzba potvrdzuje, že sa nám to v tomto prípade podarilo.

Bezpečnosť tovaru počas prepravy je pre nás kľúčová, preto kladieme veľký dôraz na kvalitné balenie. Je skvelé počuť, že ste ocenili naše úsilie v tejto oblasti a tovar k Vám dorazil perfektne zabalený. A samozrejme, veľmi nás teší, že Vás potešili aj darčeky navyše. Je to malá pozornosť z našej strany, ktorou sa snažíme spríjemniť nákupný zážitok našim zákazníkom. To, že ste ich spomenuli vo svojej recenzii, nám robí radosť.

Ešte raz Vám ďakujeme za Vašu priazeň a dôveru. Dúfame, že s farbou PRIMALEX ceramic budete maximálne spokojná a že výsledok maľovania predčí Vaše očakávania. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu v našom e-shope.

• Rýchlosť dodania

Dobrý deň Viktor,

najskôr mi dovoľte poďakovať sa za Vašu vernosť a opakované nákupy v našom e-shope JMBonline.sk. Zároveň si nesmierne vážime Vaše skvelé pozitívne 4,5 hviezdičkové hodnotenie a milú spätnú väzbu na rýchlosť dodania, ktorú ste zanechali na portáli Heureka.sk. Expresné dodacie lehoty sú pre nás kľúčové, preto sa snažíme zabezpečiť čo najrýchlejšie vybavenie každej objednávky.

Je pekné vedieť, že sa nám v prípade Vašej najnovšej objednávky podarilo naplniť toto očakávanie. Vážime si Vašu dlhodobú priazeň a dôveru, ktoré sú pre nás tou najvyššou odmenou. Dúfame, že s betónovou stierkou PRIMALEX budete maximálne spokojný a radi Vás privítame pri ďalších nákupoch v našom e-shope.

Michal zo zákazníckeho servisu JMBonline.sk

• Rychle vybavenie, oceňujem balenie tovaru, vsetko prislo nepoškodene.Obchod doporučujem.Vyrobky som zatial nepoužila, ale verim ze tiez bude vsetko v poriadku.
    • Rychle dodanie
    • Nemam

Obchod doporučujem.

Dobrý deň Pavla,

ďakujeme Vám za skvelé 100% pozitívne hodnotenie a podrobnú recenziu na portáli Heureka.sk. Sme veľmi radi, že ste bola spokojná s rýchlym vybavením objednávky, starostlivým zabalením tovaru, ktorý k Vám dorazil v neporušenom stave a tiež s expresným dodaním zásielky.

Maximálna spokojnosť zákazníkov je pre nás prioritou, preto kladieme veľký dôraz nielen na rýchle spracovanie objednávok, ale aj na bezpečné zabalenie a zaistenú prepravu tovaru. Vaša pozitívna spätná väzba nám dáva cennú informáciu, že sa nám tieto snahy v prípade Vašej objednávky darí napĺňať.

Veľmi si ceníme aj Vaše odporúčanie nášho obchodu ďalším potenciálnym zákazníkom. Dôvera spokojných klientov je pre nás tou najvyššou poctou. Budeme sa aj naďalej maximálne usilovať poskytovať vysoký štandard služieb.

Ďakujeme za milé slová a prajeme Vám veľa spokojnosti s objednanými výrobkami. Tešíme sa na ďalšiu prípadnú spoluprácu.

• Vynikajúca komunikácia
    • Rýchle dodanie tovaru

Spoľahlivosť

Dobrý deň Peter,

ďakujeme Vám za úžasné 100% pozitívne 5 hviezdičkové hodnotenie a krásnu spätnú väzbu na portáli Heureka.sk. Sme veľmi radi, že ste bol spokojný s naším vynikajúcou komunikáciou, rýchlym dodaním tovaru a celkovou spoľahlivosťou.

Jednou z našich hlavných priorít je poskytovať výbornú komunikáciu so zákazníkmi, expresné dodacie lehoty a zabezpečiť bezproblémový priebeh celého objednávacieho procesu. Vaša recenzia nám dáva cennú informáciu, že sa nám to v prípade Vašej objednávky úspešne podarilo naplniť. I naďalej sa budeme maximálne usilovať udržiavať vysoký štandard v týchto kľúčových aspektoch zákazníckej skúsenosti. Vážime si Vašu dôveru a priazeň, ktoré sú pre nás tou najvyššou odmenou.

Ďakujeme Vám za milé slová a vynikajúce hodnotenie. Tešíme sa na ďalšiu prípadnú spoluprácu.

Michal zo zákazníckeho servisu JMBonline.sk

• Okamžitá odpoveď a priprava materiálu
    • Kvalita a presnosť
    • O

Veľmi si vážim pristup k zákazníkovi.

Reakcia obchodu JMBonline.sk

ďakujeme Vám za úžasné 100% pozitívne 5 hviezdičkové hodnotenie a milé slová na portáli Heureka.sk. Sme veľmi potešení, že ste bol spokojný s promptnou reakciou, kvalitnou prípravou materiálu a celkovým prístupom k Vám ako zákazníkovi.

Pre nás je maximálna spokojnosť klientov absolútnou prioritou. Snažíme sa vždy reagovať rýchlo, profesionálne a so starostlivosťou, aby sme Vám poskytli tú najlepšiu možnú službu a splnili Vaše požiadavky na najvyššej úrovni. Je pre nás radosťou vedieť, že sa nám to v prípade Vašej objednávky podarilo naplniť. I naďalej sa budeme usilovať udržiavať vysoký štandard promptnosti, kvality a individuálneho prístupu. Vaša priazeň a spokojnosť sú pre nás tou najvyššou odmenou a motiváciou.

Úprimne si ceníme Vaše milé slová a skvelé hodnotenie. Tešíme sa na ďalšiu prípadnú spoluprácu.
    S úctou a prianím pekného dňa,
    Michal zo zákazníckeho servisu JMBonline.sk

• Tovar nepoškodený a kvalitne zabalený
    • Žiadna

Reakcia obchodu JMBonline.sk

ďakujeme za Vaše vynikajúce hodnotenie a pozitívny komentár na Heureka.sk. Sme nesmierne radi, že ste spokojný s kvalitou balenia a nepoškodeným doručením tovaru. Naším cieľom je vždy zabezpečiť, aby každý náš zákazník dostal svoje objednávky v bezchybnom stave a Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou.

Vaše pozitívne skúsenosti nás motivujú pokračovať v poskytovaní kvalitných služieb a neustále zlepšovať naše procesy. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy a sme tu pre Vás, ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky.

• rychlost, spolahlivost, 5/5 servis

Dobrý deň Vladimír,

ďakujeme Vám za úžasné 100% pozitívne 5 hviezdičkové hodnotenie a milú textovú správu na portáli Heureka.sk. Sme veľmi potešení, že ste bol spokojný s rýchlosťou, spoľahlivosťou a úrovňou nášho servisu.

Pre nás je maximálna spokojnosť zákazníkov absolútnou prioritou. Preto sa snažíme poskytovať expresné vybavovanie objednávok, bezproblémovú dodaciu službu a profesionálny prístup na najvyššej úrovni. Vaša spätná väzba nám dáva cennú informáciu, že sa nám tieto snahy v prípade Vašej objednávky darí napĺňať. I naďalej sa budeme usilovať zachovávať vysoký štandard rýchlosti, spoľahlivosti a servisu pre všetkých našich zákazníkov. Vážime si Vašu priazeň a dôveru, ktoré sú pre nás tou najväčšou odmenou.

Ďakujeme Vám za milé slová a skvelé hodnotenie. Tešíme sa na ďalšiu prípadnú spoluprácu.