• bol dodany iny tovar nižšej kvality

• Nie sú schopní prehodiť českú korunu na eurá. Hodnota zásielky 367 kč a mne to prišlo za 367 eur.

Neodporúčam

• Zakúpený tovar nie je zhodný s obrázkom na e shope

Na obrázku bol aj kryt na ruku. V skutočnosti tam nie je.

tovar prišiel v dobrý čas, celkom bol rýchlo doručený. Nádrž v strunovej kosačke bola poškodená a benzín tiekol prúdom bez môjho vedomia. Po 5 minútach krovinorez prestal ísť. Čo ste mi to predali kurva za sračku vy kokoti z Čiech?

• Poškodený produkt
    • Nik mi neodpísal na sťažnosť

• Nedodali čo ponúkali.

• Nekompletná zásielka, chýbala súčiastka

• Mate zavadzajucu ukazku tovaru a dodate zakaznikovi lacnejsiu verziu za vysiucenu.

Dobrý deň objednal som si kalové čerpadlo 3750 wat,bolo mi poslané 3200 wat.Volal som do predajne prihlásila sa mi agresívna Pani,ktorá na mňa húkala,že mám pozrieť na krabicu. Na krabici bolo 3750 wat,ale na štítku je 3250 wat. Pravoplatné je to čo je na štítku tak ako na Slovensku,tak aj v Čechách. Druhú objednávku som spravil na nožík k tomúto kalovému čerpadlu, ktorý drví kal. Cena toho nožíka je 6,90€. Dopravca mi volal že má pre mňa zásielku za 347€ od Jipos.cz. Opäť som volal do predajne kde sa mi prihlásila znovu tá istá Pani. Na jej obhajobu mi povedala,že som objednával z českého portálu a aby som zásielku neprebral. Tak ak som objednával z českého portálu, tak prečo mi prišlo platiť v eurách, keď v Čechách platia české koruny.?
    Najväčšia drzosť je že mi bolo v tej opravenéj fakturácií započítané aj to prvé prepravné, ktoré bolo nesprávne fakturované.Nikdy viac od Vás nič neobjednám, a ani moji známi.Ďakujem takýto zamestnanci Vám nmôžu robiť dobré meno!!!

• Prišlo mi iné čerpadlo ako som si objednal

Tovar nezodpovedá reklame. Reklama je zavádzajúca.

Objednaný tovar mali porušený a nový mi nevedeli poslať

Dostal som tovar ktorý som si objednal ... Niekto vymenil mosadznú prípojku na hadicu za plechovú už som to reklamoval ak do 3dni nedostanem objednanu vraciam celú objednávku späť
    Peter Kincel DS

• Reklamoval som tovar s tým že odstupujem od zmluvy v lehote ktorá mi nebola akceptovaná a tovar sa mi vrátil v pôvodnom stave čiže nepoužitelný

Už v živote by som v tomto obchode nekúpil nič. Predávajú Polské výrobky pochybnej kvality a neberú za to zodpovednosť je to hanba.

Firma ktorá s vami spolupracuje ma ľudí ktorí sa vyhovárajú na linku ako je na tom môj balík som volal 2 krát prví kras som čakal 10 min a druhý krát my ani nezdvihol a vyploma to na Dalíka čakám a keď som si chcel pris pre neho osobne tak my bolo povedané od pána ktorí je školený na to že to by museli vychádzať kontajner a to robiť nikto nebude

• S obchodom a dodaním všetko ok
    • Tovar na p..u totálny prepadák ľutujem že som kúpil s tou firmou ktorá vám dodáva tie zváračky zruste zmluvu nezvaruje vôbec len lepy a lepy žiadny oblúk nič rozrubal som ju napoly strácate zákazníkov zbohom

• Nezaslaná faktúra a pomalé vybavenie reklamácie nedodržanie zákonnej lehoty a bez vyjadrenia servisu takže neviem ako čo

• Prvý krát som si objednal tovar motorovú pílu ani som ju nepoužil a hneď som zistil že je chybná nešla naštartovať a z výfuku vytekal benzín

• Rýchle dodanie
    • Reťaz nemá mazanie, nieje možné v obchode dokúpiť náhradnú reťaz.