- Rýchle dodanie, avšak nie také ktoré je uvedené v ponuke.
- Rozbalený tovar
Reakcia obchodu Jelmo.sk
mrzí nás Vaše hodnocení. Rozbalené ani použité produkty v našem e-shopu nenabízíme, veškeré produkty v naší nabídce jsou zcela nové, nepoužité a originální. Pokud máte za to, že produkt není v pořádku, kontaktujte nás prosím do e-mailu [email protected] a situaci samozřejmě rádi vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Zkontroloval jsme proces doručení Vaší objednávky. Zásilku jsme dopravci předali hned následující pracovní den po zadání objednávky z Vaší strany. Zboží odesíláme z českého skladu, standardní doba doručení na Slovensko činí zpravidla 2-3 pracovní dny od odeslání v případě dopravce Packeta. Vaše objednávka byla odeslána 24.2.. Dva dny poté, tedy 26.2., už byla připravena na výdejním místě, kde jste si ji následující den vyzvedl. Z naší strany ani ze strany dopravce tedy nemohlo být doručení o mnoho rychlejší.
Děkuji za Vaše pochopení a pokud by bylo cokoli potřeba, kontaktujte nás prosím.
Libor Fousek
Customer Care
[email protected] -
- je možné získať produkt za veľmi dobrú cenu - z času na čas výrazný pokles ceny počas niekoľkých hodín
- produkty sú označené "Doprava zadarmo", pri platbe je napriek tomu pripočítaný poplatok za dopravu
- nulová komunikácia - žiadna reakcia na správu cez email/kontaktný formulár
pri nákupe je popri výhodách nutné počítať aj s nevýhodami
Reakcia obchodu Jelmo.sk
situaci jsme prověřili a moc se za nedopatření omlouváme, k zobrazení štítku "Doprava zdarma" u produktu došlo vlivem technické chyby.
Chybně naúčtované dopravné Vám samozřejmě obratem vrátíme. Prosím, napište nám na email [email protected] zprávu s číslem bankovního účtu a ihned zajistíme vrácení.
- Absolútna Zero komunikácia,
- Ani po urgencii.
Bezmála 70€ vo vzduchoprázdne.
Iba pre dobrodruhov a na dobierku, inak za mňa žiaľ 0 bodov.Reakcia obchodu Jelmo.sk
u Vaší objednávky bohužel skutečně došlo k drobnému zdržení s jejím odesláním, nicméně vidíme, že zásilka byla úspěšně doručena. 99 % zásilek expedujeme nejpozději druhý pracovní den po zadání objednávky a na Váš e-mail jsme reagovali ihned následující pracovní den po jeho obdržení.
Moc se za nepříjemnou zkušenost omlouváme a věříme, že příště už bude vše na jedničku. :)
- priaznive ceny
- nulova komunikacia - ziadne odpovede na otazky cez email/kontaktny formular
- na stranke nefunguju viacere funkcionality
- produkty ktore su oznacene ze "Doprava zadarmo" nefunguju a v kosiku aj tak za dopravu zaplatite
- nefunkcny online chat
Celkovo eshop posobi ako keby bol vytvoreny narychlo a na kolene nakolko vela veci tam nefunguje. Taktiez snaha komunikovat so zakaznikmi nulova, cize vobec to nezvysuje doveru.
Reakcia obchodu Jelmo.sk
moc se omlouváme, ale kromě samotné objednávky z Vaší strany bohužel neevidujeme žádný e-mail či chatový dotaz. Chat je na našem webu v provozu každý všední den od 10:00 do 16:00 hod. Pokud Vám byl z naší strany neoprávněně účtován poplatek za dopravu, kontaktujte nás prosím na e-mailu [email protected], situaci napravíme k Vaší spokojenosti.
Jelmo.sk -
- Žiadna komunikácia zo strany predajcu.
Skúsenosti vlastne ani nie sú....
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.