- Vsetko ok
Tričko som objednala, ale pokazila sa im tlačiareň, na čo veľmi rýchlo reagovali a informovali ma o tom. Peniaze mi poslali veľmi rýchlo späť na účet.
- Krásné triko, spokojenost
Rýchle dodanie, dobrá kvalita
Rychle dodanie , tricko vyzerá pekne , uvidíme používam časom ako je na tom potlač.
- Žiadali uhradu poštovného vopred, pri objednavaní na túto skutočnosť neupozornili
Pôsobí na mňa nedôveryhodne
Reakcia obchodu Jedinečné tričká
Dobrý deň. Ďakujem za reakciu ale v prepravných podmienkach je to jasne uvedené že platbu za poštovné je nutné uhradiť vopred. Možno treba viac čítať a nie len klikať. (myslené v dobrom).
S pozdravom JT -
kvalitné tričká, ktoré nestrácajú tvar po viacerých praniach, tlač vyzerá pekne a je trvácna, výhodné ceny
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Rychlé jednání, kvalitní výrobek
- Rýchle dodanie, kvalitné a krásne rtičko....
dobra kvalita latky aj pekna potlac
Komplet pochvala. Sú to profíci.
Dobrá komunikácia a ochota tovar čo najskôr doručiť... Dobra práca
Rýchle dodanie, kvalitná potlač a darček splnil očakávania
Výborná telefonická spolupráce a dodání, minusy, výši cena, jinak krásně provedené.
Eshop je prehledny, skvele se produkty vybiraji a je jich opravdu hodne. Urcite si do budoucna neco objednam :)
Príjemné jednanie s obchodníkom. Kvalitný výrobok. Spokojnosť.
- Vtipne napisy
- kvalitne tricka
Objednavala som bratovi 2x tricka, obe velkost S, avsak druhe je ovela vacsie, povedala by som tak M velkost....