• cena
    • komunikacia
    • ochota
    • kuriér

Priznam sa, bol som skepticky najprv, o tomto eshope som nikdy nepocul, ale presne som vedel, ktory jedalensky stol a stolicky chcem kupit. Eshop, ked som ich povodne planoval sa mi zdalo, ze je jemne drahsie, tak mi nedalo a Googlil som podla nazvu produktu a narazil som na tento obchod a rozhodol som sa, ze vyskusam s platbou az pri prevzani. Bolo to
    hned po Vianociach, takze mali zavrete, ale ako slubil oznam, hned na novy rok sa mi ozvali, promptne reagovali na otazku dostupnosti, aj ine otazky, neskryvali sa a tovar na objednavku dorazil dokonca o tyzden skor ako som ocakaval. Super.

Jedine nevyhoda troska bola kurierska spolocnost (nejaka SDS), ktoru zvolili. Rano o 6:30 mi prisla sms, ze pride kurier a kurier volal 7:15 aj to iba raz, co je nerealna sanca, aby spiaci slovek reagoval na tak skore hovory, ci sms. Kurier vravel, ze poobede sa stavi cestou spat, ale ked nechodil, musel som mu zavolat, a mi oznamil, ze uz nepride. Co som cely den presedel kvoli nemu doma a tak som zmeskal prve dorucenie. Musel som cakat vikend na dalsie a privstat si 6:30 rano, aby som stihol dorucenie, ktore prislo 7:05. Sialene.

Kazdopadne so samotnym eshopom ziadny problem a bol som milo prekvapeny. Nabuduce ak budem potrebovat, rozhodne sa poobzeram aj tu.

Dakujem :)

• Realnost

• Som maximálne spokojná , zakaždým ma mailom informovali o stave objednávky.

• Odozva s obchodu bola ustretova, a komunikacia vynikajuca. Stol ktory som chcel uz nikto nemal, ani oni, no oni ho pre mna tusim vyhrabali spod zeme (z Lipt. Mikulasa)
    • Nic.

Doporucujem tento obchod, nakupovalo sa mi prijemne a spokojne.