- Veľmi rýchla komunikácia
- Ochota
- Rýchlosť doručenia
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- kvalita, rýchlosť a spolahlivosť doručenia
- Rýchlosť expedície
- Precízne a bezpečne zabalený tovar
- Komunikácia - obchodné oddelenie aj cez tel.
- Možnosť komunikácie so servisom
- Odborné poradenstvo
- Vždy ochotný
Vrelo odporúčam. Nie je to môj prvý nákup na stránke JBL.sk som maximálne spokojný. Ak chcem nejaký produkt JBL tak len tu !!!
- Super fast
Najlepší obchod na svete
- Rýchlosť
- Rýchle odoslanie
- Dobre zabalený balík
- spolahlivy obchod
- dostacujuca komunikacia
- Rýchle jednanie všetko ok
- Rychla doprava a skvela ponuka produktov
rýchlosť
info o dodaní tovaru -
- Spoľahlivé doručenie, rýchle doručenie
Este nikdy sa mi nestalo, aby mi zavolali z internetového obchodu, že som si neuplatnila zľavový kód. Pani bola taká milá, že mi ponúkla zrušenie objednávky a dala mi zľavový kód. Tak za toto klobúk dolu, bola som veľmi milo prekvapená.
tovar som mal na druhý deň, rýchle vybavenie aj doručenie, rýchla komunikácia obchodu, ohladne infa k výrobku. Určite odporúčam!
- včasné a bezpečné vybavenie objednávky
- rýchle doručenie
- max. spokojnost s tovarom
- rychle dorucenie
- dostupnost tovaru