• rýchlosť dodania
    • ceny
    • tovar skladom

Tovar bol rýchlo doručený. Obchod odporúčam.

• Rýchly bezproblémový nákup

rýchle dodanie, objednávka dorazila v poriadku

Reakcia obchodu Jardin.sk

Sme radi, že ste s naším obchodom spokojní, a budeme sa tešiť na vašu ďalšiu objednávku.

tovar prišiel prontne a v poriadku

Reakcia obchodu Jardin.sk

Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami spokojní!

• rychle vybavenie mojej objednavky

z tovarom sme spokojny,rychle dodanie a samozrejme dobra cena

Reakcia obchodu Jardin.sk

Ďakujeme za skvelú recenziu! Vaša spätná väzba nás veľmi teší a motivuje nás neustále sa zlepšovať.

Komunikácia na 1*, ochota poradiť a okamžité vybavenie objednávky. Kosačku som mal na druhý deň doma tak ako sľúbili.

Reakcia obchodu Jardin.sk

Spokojnosť zákazníkov je pre nás prioritou a sme radi, že sa nám to darí napĺňať. Ďakujeme

• rychle jednanie

Reakcia obchodu Jardin.sk

Snažíme sa robiť maximum pre našich zákazníkov a je skvelé vidieť, že sa to odráža aj v spokojnosti. Ďakujeme!

• Hned na druhý deň rano som mal kosačku doma.

Reakcia obchodu Jardin.sk

Veľmi si ceníme vašu dôveru a veríme, že aj nabudúce budete s našimi službami rovnako spokojní.

• Super cena
    • Viac skúsenosti s tovarom detská poistka

Reakcia obchodu Jardin.sk

Veľmi si vážime vašu recenziu! Sme radi, že ste s naším obchodom spokojní.

• Super obchod, dobry vyber tovaru, a rychle dorucenie

Reakcia obchodu Jardin.sk

Ďakujeme za skvelé hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojní a tešíme sa, že sme mohli prispieť k Vašej pozitívnej skúsenosti.

• Okamzite odoslanie zo skladu
    • Vynikajuca komunikacia
    • Vyborna cena

Reakcia obchodu Jardin.sk

Ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť! Vaše slová nás veľmi potešili a sme radi, že ste boli s nákupom spokojní.

• Komunikácia s predajcom výborná, rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu Jardin.sk

Vaša recenzia nás naozaj potešila! Ďakujeme za dôveru a tešíme sa, že sme splnili vaše očakávania.

• Dobrá cena, rýchle dodanie tovaru

Všetko OK

Reakcia obchodu Jardin.sk

Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo! Ďakujeme

• Prekvapujúco rýchle dodanie tovaru po zaplatení faktúry

Veľmi rýchle dodanie tovaru, v pondelok objednané, v utorok zaplatené a už v stredu doručený tovar! Nečakal som tak promptné vyriešenie objednávky.

Reakcia obchodu Jardin.sk

Ďakujeme, že ste si našli čas na zdieľanie svojich skúseností! Vaše hodnotenie nás veľmi teší a motivuje nás naďalej poskytovať kvalitné služby.

• Cena
    • Rychlost
    • Sortiment

Reakcia obchodu Jardin.sk

Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo! Ďakujeme za Vašu podporu a sľubujeme, že sa aj naďalej budeme snažiť o najlepšie služby.

• Jeden deň objednané, druhý deň dodané.

Reakcia obchodu Jardin.sk

Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou! Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás, a budeme sa snažiť naďalej poskytovať čo najlepšie služby.

Vyhodny nakup

Reakcia obchodu Jardin.sk

Ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť! Sme radi, že ste boli s nákupom spokojní.

• Rýchle dodanie.
    • Nebol tam Slovenský návod.

Reakcia obchodu Jardin.sk

Ďakujeme, že ste sa podelili o svoje skúsenosti! Vaša spätná väzba nám pomáha neustále sa zlepšovať.

Tovar prišiel v poriadku a včas.

Reakcia obchodu Jardin.sk

Úprimne ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Spokojnosť zákazníkov je pre nás prioritou a sme radi, že sa nám to darí napĺňať.

S pohodlia domova načas a rýchlo.

Reakcia obchodu Jardin.sk

Vaša recenzia nám urobila radosť! Ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.