- Pracovnice byla ochotná ale zboží nebylo kvalitní
Reakcia obchodu Jarabák.sk
děkujeme za Vaši recenzi.
Mrzí nás, že zakoupené zboží nebylo podle Vašich představ.
V takovém případě zboží můžete vrátit.
Pevně věříme, že na nás nezanevřete a budeme se těšit na Vaší další objednávku.
Za tým Jarabák pěkný den přeje Darina -
- Vše přišlo v pořádku, zdali je sekačka funkční zjistíme až začne sezona .
- Zaplatila jsem přes QR kód, ale i tak přišel email, že stále čekají na zaplacení . Musela jsem napsat email, že jsem zaplatila. Pak teprve mi bylo sděleno, že je částka uhrazena. Když už přišel email , že mi přivezou zásilku domů v daný čas . Zároveň přišel znovu email, že nebyla částka uhrazena. Tak nevím co to bylo za zbytečný zmatky !
- Mám v pase 102cm. Kalhoty v pase zapnuté měly 102cm což by měli mít v uvolněném stavu a ne na doraz rostazene. Tak že za 800.kc. krásná prcguma kterou jsem pak nemohl svléct škoda peněz nemá smysl si opravdu po internetu něco kupovat. Chtěl jsem kalhoty které by měly v pase na volno 102cm až 106cm. škoda peněz...
Reakcia obchodu Jarabák.sk
mrzí nás Vaša skúsenosť so zakúpeným zbožím.
Na základe Vášho podnetu sme objednávku preverovali a v systéme vidíme, že Vami objednané zboží "Digitální posuvné měřítko MAGG" Vám bolo úspešne doručené.
Z tohoto dôvodu sa domnievame, že Vaša recenzia patrí inému internetovému obchodu.
Veríme, že s nákupom v Jarabákovi ste boli spokojný.
Denisa -
- Objednal jsem hrníček své ženě, abych jí udělal radost v zimních měsících, při kterých děláme rekonstrukci starého domu a hrníček přijel skoro rozbalený a povrchová úprava hrníčku byla poškozena nevhodným zacházením a mohl jsem ho akorát vyhodit, takže děkuji za vaši prezentaci, která nebyla na úrovni a kterou by si měl plecháček zasloužit, aby nesl reprezentativní jméno vaší firmy.
Dobrý den, Jaroslave,
děkujeme za zpětnou vazbu, situace s poškozeným dárkem, který jste chtěl věnovat Vaší ženě nás velmi mrzí.
Kde nastala chyba určitě prověříme, aby se taková situace již neopakovala.
V tuto chvíli Vás již kontaktovalo naše zákaznické oddělení, aby se s Vámi domluvili na způsobu řešení situace.
Věřím, že tuto chybnou situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Za tým Jarabák Vám přeje hezký den Andrea -
Nemám co hodnotit když zboží nemám a ani nevím kdy dorazi
Reakcia obchodu Jarabák.sk
mrzí nás vzniknuté nedorozumenie ohľadne Vašej objednávky.
Zaurgovala som preverenie stavu Vašej objednávky a čoskoro Vás budeme kontaktovať s bližšou informáciou ohľadne expedície.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa