- skvelý výber kvalitného materiálu
- Veľmi rýchle a spoľahlivé vybavenie objednávky. Vždy ochotný poradiť.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Veľmi rýchle dodanie
- Velmi rychle dodanie
- skvelý tovar výborná komunikácia
Veľmi rýchle dodanie
- rýchle dodanie kvalitného tovaru
skvelá komunikácia s obchodom dodanie kvalitného tovaru v rýchlom termíne
Rýchlosť, presnosť.
Kvalita.
Pán majiteľ je veľmi milý a ústretový, veľmi rada nakupujem v tomto obchode. Veľmi rýchle dodanie.
Som veľmi, veľmi spokojná s obchodom i s komunikáciou aj doručením,tovar je vždy krásne zabalený a produkty sú kvalitne
- Bezproblémová komunikácia
- Ochotný personál
S obchodom som viac ako spokojná. Rýchle dodanie a nikdy nebol problém s objednávkou. Môžem len odporúčať.
Som veľmi spokojná, rýchlosť dodania,kvalita tovaru,super.
- Vždy úplná spokojnosť, dodanie rýchlosťou blesku
Ja som velmi spokojna s Jagam,rychle dorucenie,kvalita koralkov,odporucam kazdemu.Dakujem ,ze mam moznost od vas objednat.S pozdravom monika Nagy Majoros,Velky Meder
Bleskové dodanie tovaru.
Dobrá kvalita.