Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Výborné ceny
    • Dobrá komunikácia
    • Kvalitná stránka
    • Dodacia lehota
    • Nedostupnosť tovaru na sklade

Reakcia obchodu IT-technika.sk

Dobrý deň, ďakujeme za reakciu. Objednávku sa pokúsime vybaviť čo najskôr no je to novinka, musíme ešte chvíľku počkať...

• ochotny obchodnik schopny a ochotny vybavit specificku poziadavku
    • slaba reklama

ustretovy obchodnik, dobre ceny, vyborna komunikacia

• Skvelá cena
    • nepostrehla som ziadne

• expedovali výrobok až po týždni od objednania, hoci na dotaz, kedy ho dodajú povedali že za 4 dni

Cena je nižšia ako inde a ak sa zlepšia v dodržaní termínu dodania, tak to bude super

Reakcia obchodu IT-technika.sk

Dobrý deň, ďakujeme za reakciu. Žiaľ tovar nám nebol doručený v stanovenom termíne od distribútora - z troch dní sa stalo 5.

• výhodné ceny produktov
    • nepoznám žiadne slabiny tohto obchodu

s tovarom môžte byť absolútne spokojný

• 10 %

• nic
    • stale ponukaju notebook DV7-4180, ale ked som zavolal, povedali ze ho nemaju skladom

nespravne informacie

Reakcia obchodu IT-technika.sk

sklady sa nám aktualizujú niekoľko krát do dňa - pri toľkom množstve produktoch nie je na 100 % možné informovať o dostupnosti tovaru... vždy sa môžte informovať telefonicky ako v tomto prípade čo ste aj urobili a dostali ste informáciu, že notebook už nie je - keby sme Vám povedali že je a nebol by tak by to bolo trošku o inom...

• V tom čase nízka cena konkrétneho tovaru.
    • Slabší prehľad vo svojom sklade.

Maximálna spokojnosť s odkomunikovaním od objednávky až po dodanie tovaru.

• Recenzie bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným používateľom.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• 30 %

• Zásielku som dostal naozaj rýchlo.
    • Objednaný notebook bol iný model !!!
    • Mne dodaný model mal 1-jadrový procesor, slabšiu grafickú kartu a 3 GB pamäte namiesto 4 GB.
    • NESKUTOČNÉ!!!
    • Ani sa nečudujem, že ma predajca neupozornil, že mu už tento kus niekto vrátil. Našiel som pri notebooku dôkaz, že bol predtým predaný niekomu inému.

Kúpil som u nich, lebo bola najnižšia cena za model, ktorý som hľadal.
    Jednanie s predajcom bolo v pohode a rýchlo.
    Obchod neodporúčam.
    Rýchle a pohodové jednanie bolo preto, lebo sa potrebovali zbaviť ležiaku, ktorý mi vlastne podvrhli namiesto objednaného modelu.

Reakcia obchodu IT-technika.sk

Dobrý deň, notebook nebol vrátený, ale nebola prevzatá vôbec dobierka, kus nebol používaný a reálne ho zákazník v rukách nemal - neprebraté od kuriéra, čo je veľký rozdie..., a faktúru - doklad, ktorý ste našli, sme vložili my do krabice. Notebook bol vrátený z dôvodu, lebo zákazník ho už nechce, on ho ani nerozbaloval... Tie parametre ešte preveríme... Čo sa týka upozornenia, vždy upozorňujeme zákazníkov, keď sa jedná o používaný tovar, no v tomto prípade to tak nebolo.... Sami ste mohli vidieť, ako bol ten notebook zabalený...

• dodanie tovaru firme na dobierku a nie na faktúru

• cena
    • zmena ceny po potvrdení objednávky

tovar som si objednal, cena bola slušná , ale po 2 dňoch mi zavolai, že tá cena zo stranky už neplatí a že sa navýšila asi o 6 € . To je absolútne neprofesionálne a vyznieva to špekulantsky.

Reakcia obchodu IT-technika.sk

Vzhľadom na to, že to bol tovar v akciovej cene v obmedzenomo počte len na 2 kusy už sme Vám nemohli poskytnúť ďalšie v tejto cene... Postupovali sme v zmysle obchodných podmienok a o zmene ceny sme Vás vopred informovali telefonicky... Takže z našej strany sme postupovali max. korektne...

• Tonery od roznych vyrobcov v jednom e-shope.
    • Dlhšia dodacia doba - ze vraj tech. problem.

Relativne pozitivne - aspon informovali o dlhsej dodacej dobe.

Reakcia obchodu IT-technika.sk

Ospravedlňujeme sa za dĺžku dodania, ale skomplikovala nám to Veľká noc a aj spomínaný problém s dopravou...

Spolahlivost, vyborna komunikacia.
    Odporucam aj ostatnym kupujucim.

• 80 %

• vynikajuca komunikacia
    • osobny pristup
    • dobre ceny
    • siroky sortiment elektro
    • dodrzanie terminov
    • dovoz do 24 hod.

Som velmi spokojny, ze som si vybral tento obchod. Majitel ma osobny pristup ku zakaznikom, co sa v dnesnej dobe ceni. Rychla a bezproblemova komunikacia. Trocha som na hodnoteni ubral kvoli tomu, ze mi nedosiel monitor vo farbe aku som si povodne objednal. Nic to vsak nemeni na fakte, ze obchod mozem kazdemu odporucit!

Objednal som tovar, po 3 dnoch necinnosti obchodu som tam zavolal aby mi povedali, ze dany tovar nemaju - napriek tomu, ze stranka informovala "SKLADOM". Sam som musel obchod vyzvat na zrusenie objednavky, aby som mohol vyrobok objednat v inom obchode.

• podrobné a zrozumiteľné informácie o produktoch

Podrobné informácie o produktoch
    ochota poradiť zákazníkom
    pomerne veľký výber
    rýchle vybavenie objednávky

• 100 %

• - rýchlosť dodania
    • - cena
    • - predajca emailom poslal aj porovnanie rôznych produktov a odporučil podľa kritérii ten najlepší
    • - osobný prístup predajcu (umožnil osobné prevzatie, namiesto zasielania kuriérom)

Môžem len odporúčať tento obchod. Má prijateľné ceny, vítam osobný prístup majiteľa obchodu a poradenstvo. určite môžem odporučiť.