- tovar,ktorý bol označený ako tovar na sklade tak na sklade nebol
myslím,že čakať na objednaný tovar tri týždne je nenormálne
Reakcia obchodu IT-technika.sk
Vážený zákazník, Vami objednaný tovar, sme neuvádzali ako "Skladom" keďže sa jedná o dlhodobejšie nedostupný tovar. Vašu objednávku riešime, pokúsime sa ho dodať čo najskôr.
- rýchlosť
Tento obchod odporúčam ostatným, je spoľahlivý a majú veľmi rýchlu dodaciu lehotu.
- Žiadne nevidím
Tovar som objednal, prišiel mi za tri dni a to pred vianocami, keď je toho všade veľa. Prišiel v poriadku a bezproblémov. treba niekomu niečo viac?
Reakcia obchodu IT-technika.sk
Ďakujeme za Vašu reakciu, vždy sa snažíme urobiť MAX.
Mam zmiesane pocity. Neviem kde nastala chyba,ci v obchode alebo u prepravnej spolocnosti.Tovar bol vyexpedovany 13.12 a nakoniec som si ho musel osobne prevziat 21.12 lebo mi ho neboli schopni dorucit...
Reakcia obchodu IT-technika.sk
dobrý deň, ďakujeme za reakciu, problém sa rieši a v budúcnosti by sa to nemalo opakovať.
- ziadny
- dlha doba dodania
nijak
- neskutočné ... komunikácia zo strany obchodu až po mojom emaily... potom vydolovana informacia ze cakaju kym sa naskladni tovar.. a den po naskladneni infomacia ze objednavka bola stornovana (podotykam bez udania dovodu) ... som zvedavy ci mi vratia peniaze ... platil som dopredu aby som nemal starosi :-/
Všetko zle.... neodporúčam tento obchod
Reakcia obchodu IT-technika.sk
veľmi nás mrzí, že sme Vašu objednávku museli vystornovať, avšak pred samotným stornom o 14:45 hod sme zasielali dôvod storna, Vašej objednávky a to hlavne kôli Vianočnému obdobiu tzn. aby ste to stihli kúpiť možno niekde inde (aj keď už v rámci SR asi nikde). -
- oslovila ma nízka cena
- telefonickú komunikáciu ... je smiešne keď volám na číslo uvedené ako zákaznický kontakt a pán na druhej strane povie iba "áno?" ...
- miesta osobného odberu ... Dolný Kubín je trošku od ruky
výskušajte si, nie som extra náročný, ale chce to ešte popracovať na komunikácii ... podľa mňa je komunikácia so zákazníkom to čo spraví správny dojem
Reakcia obchodu IT-technika.sk
Ďakujeme za reakciu, popracujeme na Vašom podnete. Čo sa osobných odberov týka máme odberné miesto aj v Bratislave, a ďalej je možné si prevziať osobne tovar cez nášho partnera Zasielkovna v mestách: Banská Bystrica, Galanta, Košice, Martin, Nitra, Prešov, Ružomberok, Trenčín, Trnava, Žilina, počet odberných miest neustále zvyšujeme
- stornovanie objednavky
- zavádzali ma
- klamali
Reakcia obchodu IT-technika.sk
ďakujeme za reakciu. My sme Vás o termíne dodania neklamali, riešili sme to spolu aj e-mailom - daný tovar bol nedostupný a aj napriek prísľubu dodávateľa sme tovar nedostali na základe čoho ste objednávku vystornovali -
- prijateľná cena
- dlhá doba dodania
Reakcia obchodu IT-technika.sk
ďakujeme za Váš názor, na našu obranu ale musím podotknúť, že ste boli dopredu upozornený na dĺžku dodania daného produktu (lampa na projektor) kde pri tomto druhe tovaru je 14 dní štandardná doba dodania... -
- bezkonkurenčná cena
- objednávka veľmi rýchlo spracovaná
- tovar prišiel skoro a v poriadku
- super prekvapenie, keď som zistila, aké všetko možné príslušenstvo môj tovar obsahuje (moja nedostatočná informovanosť:)
- kúsok poškodená krabica od tovaru (čo už je len toto za nevýhoda...)
rozhodne tento obchod odporúčam! a budem tu nakupovať aj nabudúce
Reakcia obchodu IT-technika.sk
Ďakujeme za peknú recenziu :)
- Rychle vybavenie objednavky
- Vsetko prebehlo viacmenej bez problemov
- Tovar ktory som si zakupil je v obchode Navigacny MIo Spirit 497 som nasiel pod dvoma linkmi. Tu su !
- Nesiel som do detailu ci ide o presne ten isty produkt,ale z oznacenia si myslim, ze je to to iste akurat v prvom pripade to nie je ozanacene SPIRIT.....ale v texte po kliknui na popis zariadenia uz to je oznacene ako SPRIT... Cena je tam rozna a tak sa moze stat ze to zakaznika pomyli
- http://www.it-technika.sk/navigacie/mio-497u-gps-navigace-lcd-4-3-tmc-bt-lifetime/
- http://www.it-technika.sk/navigacie/mio-gps-spirit-497-u-lifetime-aktualizacia-zdarma/
Ako som uz napisal, vsetko bezalo OK az na sklad v BA kde na stranke mate , ze sklad je otvoreny denne do 18 hod a keby som nezhanal cislo a nezavolal si k vam tak to nevyzdvihnem, lebo az po mojom maily mi bolo oznamene ze v piatok su tam len do 16 hod. Bolo by fajn to zenit na stranke.
Dalsie co mi nesedelo je ze som dostal cislo do skladu, aby som ich kontaktoval ( mal som na tesno to stihnut do 16 hod) tak som ich chcel informovat o tom ze pridem tesne pred 16 hod aby ma pockali no cislo bolo vypnute a nedalo sa nan dovolat !!!!
Povedal som to aj danemu skladnikovy a ten povedal ze je asi vybity. To je mozne ale pokial to cislo funguje ako kontaktny telefon pre zakaznikov, nemalo by sa to stavat.Reakcia obchodu IT-technika.sk
ďakujeme za Vašu reakciu, nedostatky boli odstránené. Ospravedlňujeme sa za kolegov z nášho skladu, nemalo by sa to viac opakovať. -
- netusim v akom stave je moja objednavka
- nereagovanie na mail
bolo Vám odpovedané.
Skúste prosím pozrieť do spamu. -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Dobré ceny
- Neskoro zaslaná zálohová i vyúčtovacia faktúra
Spokojná
Reakcia obchodu IT-technika.sk
Doklady Vám boli zaslané. Trošku nám situáciu komplikovali dovolenky. Ďakujeme za Vašu reakciu.
- Ešte ani po 10-tich dnoch nemám faktúru ani záručný list. Mali nejaký problém s programom, ale 10 dní je dosť na nápravu...
Reakcia obchodu IT-technika.sk
Faktúry z toho obdobie sme zasielali poštou, takže zrejme sa obálka niekde stratila, pošleme ešte raz, pre istotu aj e-mailom..
- Techniku od a-z
- Dodávateľa
Rozhodne sa oplatí nakupovať. Tovar je zvyčajne ten istý ako v iných obchodoch ale tu sú výhodné ceny.
- Rôzne zaujimavé produkty.
- Vysoké ceny.
Tovar som si v tomto obchode zakúpil z dôvodu že inde ho nemali.
- ziadne
- absolutne smiesne dodacie lehoty a totalna neinformofanost zakaznika zo strany obchodu,nikto sa ani len neunuva poslat vam mail kde sa dozviete ako dlho priblizne este budete cakat na tovar.
neodporucam,ktokolvek ma na starosti vybavovanie objednavok,by mal porozmyslat nad zmenou zamestnania.
Reakcia obchodu IT-technika.sk
ďakujeme za Váš názor, na našu obranu ale musíme podotknúť, že náš pracovník Vás kontaktoval dňa 2.7.2012 o 8:21 hod. formou e-mailu kde sme Vám navrhovali vybaviť objednávku formou alternatívy.
It-technika.sk -
- komunikacia
- ziadne
super
- Stornovali mi objednávku bez udania dôvodu a bez upozornenia. Za 2 dni som im volal a povedali mi že mi to stornovali ale dôvod neuviedli.
Reakcia obchodu IT-technika.sk
Zákazník bol kontaktovaný hneď prvý pracovný deň, jednalo sa o chybu systému a podrobne mu v maily bol vysvetlený problém... Telefonicky sa v momente nášho kontaktu s ním nedalo skontaktovať...