- Komunikacia na bode mrazu pisal som maily volal nic
- Dorucenie malo prebehnut DO 19.12. Je 24.12. a stale nic neprislo stoji to na depe kvôli nespravnym informaciam od odosialatela
- Cele zle
Reakcia obchodu iSTYLE SK
ďakujeme za zanechanie spätnej väzby. Aj napriek tomu, že je veľmi vysoko negatívna, tak si uvedomujeme, že opodstatnená.
Oficiálnou cestou, by sme sa Vám chceli ospravedlniť za komunikáciu a rýchlosť vybavovania Vašich objednávok, počas uplynulých dvoch mesiacov - decembra a januára. Od 1.12.2023 došlo k fúzii spoločností m:zone a iStyle a množstvo zmien neprebehlo tak, ako by sme si predstavovali. Veľmi nás mrzí, že sme sklamali Vašu dôveru a pevne veríme, že ju dokážeme získať späť. Aktuálne chytáme druhý dych a robíme všetko preto aby sa podobná situácia už nikdy nezopakovala.
iStyle eCommerce tím -
- nefungujúci telefonický zákaznícky servis
iStyle eCommerce tím -
Obchod stoji za p....14.12 som objednal produkt ktory bol skladom, po 6 dnoch som sa snazil dovolat do eshopu asi 20x nedvihali a pri tom mali aj hlasku ze volaju...napisal som mail nikto nic. Volal som do 3 predajni tam nevedeli nic zistit az vo 4tej zistili ze tovar ke zaplateny ale v systeme nie je objednavka....pre mna shitshop....
iStyle eCommerce tím -
Maximálna nespokojnosť,x krát človek vola ,aby sa informoval o stave objednávky ci vôbec bude doručená,na mail sa neodpovedá,v Trenčíne predajca povie ze mi vie povedať ci to je objednane nevie informovať o stave objednávky ani ci ide doručená,veľmi zlá komunikácie obchodu za mňa veľké sklamanie!!!Neodporúčam!
iStyle eCommerce tím -
Rýchlo k spokojnosti vybavená objednávka. Vrelo odporúčam.
- Tovar mi stále nebol doručený (10 dní po objednaní)
- Na mail ani na telefón nereagujú
- Zaplatil som 950eur vopred kartou a momentálne nemám ani tovar, ani peniaze. Čakám už len než uplynie 30 dňová lehota, aby som mohol dostať pomocou chargeback-u od banky peniaze naspäť
- do teraz som nedostal mail ani o potvrdení objednávky
iStyle eCommerce tím -
Cista katastrofa. Tovar nielenze nebol doruceny, obchod neodpovedal na niekolko emailov, desiatky telefonatov, rovno si vyvesili telefon aby sa im nedalo ani dovolat. Nedostala som ziadne informacie o dodani, nulova komunikacia, pricom produkt je zaplateny. Nikdy viac.
iStyle eCommerce tím -
neuveriteľne dlhá dodacia doba…
iStyle eCommerce tím -
- tovar som objednala pred dvoma týždňamy a ešte nedoručeny volam nedvihaju neodpovedaju na E mail
- dlha ćakacia doba
iStyle eCommerce tím -
Čosi strašne tento obchod nekupovať odtiaľ NIČ!!!!!
iStyle eCommerce tím -
- Žiadna komunikácia, nedvíhaju telefón, neodpisuju na e-maily
- Tovar som nedostala
- Podvod
Apple hodinky som objednala a zaplatila 10.12.2023, dnes je 20.10.2023 a stále ich nemám. Telefon nedvihaju, na e-maily neodpisujú. Už nikdy nič od nich nekúpim, držia mi nemalé množstvo peňazí a tovar stále nemám! Mal to byt darček na Vianoce… veľké sklamanie! NEODPORÚČAM!!!
iStyle eCommerce tím -
Tovar objednaný a zaplatený 11.12.2023 mi doposiaľ nebol dodaný. Dovolať sa na nedá a na mail nereagujú.
spokojnosť
Telefón vypnutý a dodnes sa nedá dovolať, na maili neodpovedajú, po 10dňoch tovar stále nedoručený!
iStyle eCommerce tím -
Do dnešného dňa zásielka nedoručená, s obchodom sa nedá komunikovať, nikto neodpisuje na e-maily a rovnako tak nikto neberie telefón. Veľké sklamanie.
iStyle eCommerce tím -
- komplexna ponuka apple produktov
- kvalitne sluzby na urovni
- rychle dodanie
- dobry vyber prislusenstva
- pocas akcie produkt za vyhodnu cenu
- nizsie zlavy a nie moc caste (ale zrejme kvoli cenovej politike apple)
Kvalitny shop na produkty Apple s dobrou ponukou a sluzbami.
Objednávku som vytvoril 9.12.2023, ktorú som aj zaplatil. Dnes je 19.12.2023 a ja nemám žiadne informácie o svojej objednávke. Piaty deň sa pokúšam dovolať, aby som sa informal o svojej objednávke a nikto mi to zatiaľ nezdvihol. Písal som na kontaktný mail, na ten mi tiež nikto neodpovedal. Nikdy viac neobjednám z tohto obchodu. Stoja mi peniaze v objednávke o ktorej nič neviem a mala byť určená na vianoce.
iStyle eCommerce tím -
Kamenný obchod je všetko OK, ale internetový celé zle. Nedá sa dovolať, 2x som písal email v akom stave je objednávka - bez odpovede.
iStyle eCommerce tím -
na zaklade tel hovoru mi povedaly ze este dnes alebo zajtra odoslu obiednavku, o 8 dni neskôr stale nebola ani len odoslaná!
- Oceňujem rýchlosť pripraveného tovaru