Perfektný obchod, ochotná a ústretová vedúca, všetko ako má byť.
    Spokojný.

Výhoda obchodu je okamžitá reakcia a komunikácia zo strany obchodu. Ďalej okamžitá reakcia a odoslanie objednaného tovaru ešte v deň zadania objednávky.

Už druhy nakup a zatial spokojnosť

• Samé plusy +++

• Po zadaní objednávky je reakcia obchodu okamžitá. Ihneď sa začne s vybavovaním objednaného tovaru. Perfektná komunikácia zo strany predávajúcej. Vysoký stupeň ústretovosti voči zákazníkovi a profesionálny prístup ku klientovi. Tomu sa vraví TOP obchodní-k-čka.
    • Tak ako som už uviedol v mojom predošlom hodnotení, tak to uvediem aj teraz. S týmto obchodom som nadmieru a maximálne spokojný. Perfektný prístup k zákazníkovi, okamžitá reakcia zo strany predávajúcej smerom ku kupujúcemu. Naozaj je evidentné že p. majiteľke úprimne a od srdca záleží na tom, aby boli jej klienti s jej službami maximálne a nadmieru spokojný. Robí všetko preto aby kupujúci u nej odchádzal s pocitom dobrého nákupu a spokojný. A toto sa žiaľ o mnohých iných predajcoch napísať, ale ani povedať nedá. Ja osobne som veľmi rád že som sa rozhodol nakupovať práve v tejto predajni, nakoľko pani majiteľka naplnila všetky moje očakávania a dokonca môžem povedať že mi ponúkla viac ako som očakával. A to nie len v jednom prípade !!! Takže ako sa ľudovo povie, klobúk dole a palec hore .
    • Nevýhodu ? Čo znamená slovo nevýhoda ? V tomto obchode slovo nevýhoda nemá miesto.

Top obchod.

• Veľmi rád sa podelím s mojimi skúsenosťami s touto predajňou. Ako prvé by som vyzdvihol komunikáciu medzi klientom a obchodom. Mal som určité požiadavky ktoré som odoslal formou e-mailu. Na moju požiadavku prišla okamžitá odpoveď a navyše kladná. Od odoslania môjho e-mailu do odpovede zo strany predajcu neprešla ani hodina. Takže z môjho pohľadu super a maximálna spokojnosť. Taktiež by som rád dal do pozornosti potencionálnym kupujúcim, že ceny tohto obchodu v porovnaní s inými predajcami zn.hodín INVICTA sú viac ako prijateľné. Podobných predajní máme na Slovensku dosť a taktiež aj v susednej ČR. Ale ceny produktov s totožným číslom modelu hodiniek sú o 100% a dokonca aj o 180% vyšie ako v tejto predajni. A to už je markantný rozdiel ak si vezmeme do úvahy fakt, že kupujeme taký istý produkt, len za pomaly dvoj až trojnásobnú cenu. Takže toto je Top predajňa.
    • Žiadnu nevýhodu som nezaznamenal, naopak, zaznamenal som len samé plusy a to v akomkoľvek smere. Je to proste perfektná predajňa.

Pokiaľ sa rozhodnete pre kúpu hodiniek výrobnej značky INVICTA, tak sa na túto predajňu môžete pokojne obrátiť a to so 100% dôverou. Stojím sa za tým čo som už uviedol aj hore a to že sa jedná o perfektnú predajňu, super vedúcu a skutočne pri tejto predajni sa nedá nič mínusové uviezť.
    Perfektný obchod ktorý vrelo odporúčam. Ďalej ani nehľadajte lebo lepšie určite nenájdete.

Naprostá spokojenost,pokud v budoucnu budu kupovat hodinky Invicta,určitě vás znova oslovím.

• Velký výběr
    • Super ceny
    • Rychlé dodání

• Velký výběr hodinek, super ceny, rychlost dodání zboží.
    • Nic