Tovar mi bol sice doručený, ale doručenie trvalo vyše týždňa.
Výrobky rady Manuka kupujem od spoločnosti Intopvet už roky. Výrobky rady Manuka sú kvalitné a som s nimi veľmi spokojná.
Od spoločnosti Intopvet nakupujem preto, lebo stabilne ponúkate kvalitné výrobky za najlepšie ceny , ale rovnako je pre mňa dôležitá rýchlosť dodania. V prípade požiadavky z mojej strany, alebo zmeny objednávky zo strany Vašej spoločnosti promtne reagujete a snažíte sa, aby došlo ku konsenzu a vyriešeniu k spokojnosti zákazníka.
So spoločnosťou Intopvet som spokojná a odporúčam Vaše služby i svojim známym. -
- Rýchly, spoľahlivý .
Neobjednávahte si z tohto obchodu, tovar nebol doručený.
Spokojnosť
Všetko prebehlo v poriadku, rýchlo. Úplná spokojnosť.
Kúpila som si od obchodu antibakteriálny gél na ruky s hodvabom (obyčajný). Tento gel mi na rozdiel od ostatných komerčných gélov nevysusuje a nedráždi kožu. Obchod mi priebežne zasielal emailom informácie o stave mojej objednávky.
Spokojnosť.
- Neinformovanosť, v akom stave je moja objednávka
Tovar nebol zatiaľ doručený.
uz presli viac ako 2 tyzdne a tovar stale nemam
Všetko OK.
- Objednávala som 12.11. dnes je 23.11. a objednávka nikde. Sklamanie, v dnešnej dobe tak dlho čakať
- Prehladnost, siroka ponuka kvalitnych prirodnych produktov
- mily pristup
Som spokojna s obchodom, vysli mi vustrety aj co sa tyka individualnej poziadavky, prijemne jednanie, dakujem a odporucam
prehladna stranka, ochota zamestnancov poradit, dostupnost kamenneho obchodu, rychle vybavenie objednavky
prehladna stranka, vyborna osobna komunikacia, rychle dodanie
- dobra komunikacia s obchodom
mam dobre skusenosti neni to prvý krát čo som tovar objednala , som s dodaním spokojná
- Otvaracie hodiny od 9 do 15 kedy je vacsina ludi v praci je najvacsie negativum obchodu. Vyzdvihnutie objednavky bolo nutne riesit tretou osobou
Kvalitne produkty za vyhodne ceny. Rychle dodanie. Odporucam