- ponukany tovar je nedostupny, aj ked maju uvedene ze "skladom"
Otrasná komunikácia
- Príliš dlhé spracovávanie objednávky a neskoré odosielanie
- 26.12.2023 jsem objednala a zaplatila zboží, 28.12.2023 jsem byla informována o expedici objednávky, ale do dnešního dne mi objednané zboží nebylo doručeno, přičemž dne 5.1.2024 mi byl paradoxne doručen dotazník spokojenosti.
- 31.10. zaplatená objednávka dopredu , dnes je 6.11. a žiadna odpoveď , katastrofa
Reakcia obchodu www.internetovalekaren.eu
Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na sviatok všetkých svätých a nadchádzajúci víkend Vám bola doručená objednávka 6.11., ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám krásny a ničím nerušený deň
Kuriér ma nekontaktoval, tovar mi nebol doručený. Poprosím o informáciu kedy mi doručíte tovar? Prečo mi vlastne posielate dotazník na hodnotenie, keď mi nič nebolo doručené?
Reakcia obchodu www.internetovalekaren.eu
je nám ľúto, že Vám balík nebol doručený, kuriér Vami zvolenej prepravnej spoločnosti označil, že adresát nebol zastihnutý, preto
máte zásielku uloženú na pošte od 26.9.2023. Písali sme Vám mail s podacím číslom zásielky.
Prajeme Vám krásny zvyšok dňa. -
Dnes je tomu týždeň, čo som objednal tovar. Do dnes je v štádiu spracovania a zaťiaľ som to neobdržal.
Len za to neodporúčam,lebo spolupracuje s takou kurierskou službou akú má Slovenská Pošta.
Reakcia obchodu www.internetovalekaren.eu
mrzí nás Vaša zlá skúsenosť so Slovenskou poštou, v ponuke prepravných služieb máme aj GLS a samozrejme plánujeme doplniť aj iné možnosti prepravy. Vaše recenzie pomáhajú skvalitňovať naše služby a preto veríme, že aj naďalej ostanete naším verným zákazníkom.
Prajeme pekný deň -
Objednávku som si vyzdvihla až na tretí pokus, poslali mi oznámenie, že tovar je pripravený na vyzdvihnutie, ale lekáreň bola zatvorená, zmena otváracích hodín nebola uvedená na internete. Na papieri, či bol vyvesený na "bráne" nebolo zrejmé, že od kedy do kedy zmena otváracích hodín trvá.
- tovar, ceny, rýchlosť dodania
poslali mi oxymeter, ako darček úplne iný, ako bol na fotke, nekvalitnú napodobeninu normálneho oxymetra...neseriózny prístup ku zákaznikovi, viac od nich neobjednám nič
Prišla my prázdna fľaša ,zaplatila som za prázdnu fľašu ,nie kyslík,
Dodaný tovar iný, ako som objednala!!!
V covid testoch chýbal roztok, ktorý je dôležity pri zistený výsledku fľaštička bola ale prázdna a chýbala tam pipetka nemali sme si ako dat kvapku krvi do toho ukazovateľa zo 4 testov 2 nefunkčné
Reakcia obchodu www.internetovalekaren.eu
je nám ľúto, že v testoch Vám niečo chýbalo, nakoľko tie testy nám nosí dodávateľ a rovno ich balíme, neotvárame balenia a teda nevieme o tom, že tam niečo chýbalo. V každom prípade ak nám zavoláte, vieme Vám testy doposlať, aby boli všetky funkčné.
Prajeme Vám krásny deň a veľa zdravíčka -
Absolútny nezáujem o zákazníka, nereagujú na e-maily a telefonáty. Absolútne neodporúčam. Objednávka bola uhradená, ale žiadna správa o doručení neprišla. Zatiaľ tovar ani reakciu nemám.
Tovar mi ešte nedošiel a už je 10.5. Objednával a zaplatil som 27.4.2021.Telefon nedvíha ju ani mobil ani pevnú linku.
Po tyzdni mi tovar nebol doruceny a obchod neposlal ani notifikaciu preco tovar skladom stale neni doruceny
objednavka urobena a zaplatena 4.3., 16.3. mi nebola ani dorucena ani som nedostala ziadnu spravu o jej vybaveni napriek vyziadaniu
- Prišiel mi len pred 10dnami potvrdzujúci mail a odvtedy nič. Objednávka doteraz nedošla to mala byt expres do24hodin a nwdvihaju telefóny ani neodpisuje na maily. To je objednávka za 60€, keby že lieky súrne potrebujem tak fakt uzasny prístup od nich.
Určite už odtiaľ nikdy nebudem objednávať, vlastne ani neviem, či táto lekáreň existuje, keďže sa neozvali ale hlavne, že do 24hodin
Tovar, ktorý som si objednala mi mal prísť do 24hod. Nakoniec dorazil na ôsmy deň.
- Velmi neprijemna drza,nikdy viac. Drahe a nic nemaju