- Rýchlosť
- Posledné dva roky kupujem komplet všetko z InerMedic veľa posteľných obliečok, periny,vankúše detské posteľné súpravy, všetko z rady aloe vera. Maximálna spokojnosť, výborný materiál, kvalitné spracovanie, super cena… odporúčam každému 100%spokojnosť
- Široký sortiment, rýchle vybavenie.
Ďakujem za objednavku a rýchle doručenie.
- Spoločnosť má sama kontaktovala a vyšla v ústrety s novým návrhom, som veľmi spokojná, určite využijem aj nabudúce.
- komunikacia, rychlost dodania
- Dorucenie priamo do ruky, kvalitny tovar.
transparentné jednanie
V obchode som objednávala dávnejšie, takže bol mojou voľbou opäť a nesklamal.
Pokiaľ budem potrebovať vankúše či paplóny, rozhodne sa opäť obrátim na tento obchod.
Dodanie bolo naozaj veľmi rýchle a s tovarom sme veľmi spokojní. -
- Rýchle vybavenie a doručenie objednávky.
- Rychlost
Rýchle doručenie , už niekoľkokrát som objednávala z tejto stránky rôzny tovar, veľká spokojnosť :-)
- rýchle vybavenie objednávky
- dobré ceny
- kvalitné produkty
- Tovar príjemne prekvapil, výborná kvalita
SKVELY internetovy obchod,odporucam kazdemu,kto chce mat krasne postelne pradlo a vsetko do domacnosti.Anka
Píšu 1+1zadarmo +darček a nič neposlali ,zavadzaju
Reakcia obchodu Intermedic
mrzí nás vaše nepochopenie ponuky, ale radi by sme to uviedli na pravú mieru. V popise produktu je jasne uvedené, že k jednému paplónu dostanete druhý paplón ako darček zdarma. Tento darček ste od nás riadne obdržali, a preto vaše tvrdenie, že sme nič neposlali, nie je pravdivé.
Naša ponuka je vždy transparentná a zodpovedá tomu, čo zákazník dostane. Je nám ľúto, že ste si informácie nesprávne vyložili, no zavádzajúce nie je naše označenie produktu, ale vaša recenzia.
Tím INTERMEDIC SK -
- Tovar bol doručený na druhý deň po objednaní.Rychle dodanie a kvalitný set(paplon+vankúš)
- Supet rýchlo vybavená objednávka
Spokojnosť
Komunikácia s obchodom bola rýchla, nepredali mi len tovar, ktorý som pôvodne chcela, ale odporučili mi na účely, ktoré som potrebovala vhodnejší typ sedacieho vaku, to bolo pre mňa obrovské plus, pretože zvyčajne internetové obchody len tovar predávajú a neriešia či bude pre mňa vhodný alebo nie.