- Nemusím nikam chodiť, všetko je na ich stránke. Pohodlný výber z domu. Prehľadný eshop. Chválim.
- Zatiaľ žiadna
- Najlepší výber
- Rýchle a bezproblémové dodanie
- Vždy nepoškodený tovar
Odporúčam
veľmi spokojný, predajca je ústretový
- S tovarom som maximalne spokojna, dorucenie bez problemov.
- Toto je moja prvá skúsenosť s obchodom, vzhľadom na situáciu v spolocnodtinzo bola heriná možnosť nákupu. S kvetináčom som spokojná, je elegantný, ľahký na premiestňovanie a sľubuje jednoduchšiu starostlivosť o rastliny.
- Vyššia cena, najmä pri stĺpikom kvetináči.
- Výber, ceny
Odporúčam
Rýchle a spoľahlivé vybavenie objednávky,veľká spokojnosť
- Najlepší výber kvetináčov
- Výborné ceny
- Všetko na sklade
- Dodanie 2-3 dni
- Ani raz nebolo nič poškodené
- Nič
- Som nadmieru spokojný
Profesionálny prístup. Kvalita výrobku na vysokej úrovni.
Vyborne poradenske sluzby, dokonale zabezpeceny tovar pri preprave, rychle dorucenie, kvalitne vyrobky. Cena trochu vyssia, ale sprievodne sluzby tomu zodpovedajuce. Odporucam.
- rýchle dodanie, veľký a prehľadný výber
- Rýchlosť dodania
- Tovar na sklade, ktorý sa v kamennej predajni nenachádza a nedá sa ani objednať
- Lacná doprava
- Nič
Odporúčam.
- Super komunikacia
Skvela komunikácia, ochotný personál a hlavne expresne dodanie. Dakujem za takéto služby
rýchle doručenie, kvetináče sú dizajnovo veľmi pekné a samozavlažovanie funguje super, nemusím sa starať o zalievanie, stačí letmo pozrieť na odmerku spotreby vody, som spokojná, konečne niečo čo som už dávnejšie hľadala, môžem iba doporučiť, dokonca aj ceny sú primerané
- Ďakujem , všetko super a veľmy rýchlo !!!
- Kvalita, rýchle dodanie tovaru, prehľadná webová stránka, široký sortiment, spoľahlivý obchod, dá sa platiť prevodom.
- -
Odporúčam!!!!!!!!
- Komunikatívnosť, svižnosť
Promptný, spoľahlivý
- Dostupnost tovaru, ktory som nenasla v kamenej predajni.
- Nedá sa fyzicky vidiet detail tovaru. Na webovej stranke obchodu nie je detailne vyfoteny kvetinac balconera a zakaznik sa tak nedozvie o vsetkych jeho prednostiach oproti beznym kvetinacom so zasobnikom na zavlazovanie. Az po doruceni som napr. zistila, ze kvetinac ma osobitnu vytahovaciu cast s uchytkami, do ktorej sa sadia kvety a tato sa vklada do vacsej nadoby so zasobnikom na vodu. Toto som sa o kvetinaci z webu obchodu nedozvedela a az doma som pochopila preco je kvetinac drahsi oproti inym bezne dostupnym kvetinacom.
Kvetinace balconera su technicky aj esteticky prepracovane do detailov. Oproti inym plastovym a bezne dostupnym kvetinacom so zasobnikom na vodu su spickove. Aj ked su drahsie oproti inym beznym kvetinacom, oplati sa do nich investovat.
- - KVALITA!!!!
- - Rýchle dodanie tovaru