Termí dodania nedodržali a ani ma neinformovali o nedodani zaplateného tovaru. Až po mojej urgencii mi posieli email o posunutom termíne dodania a takto sa to opakovalo ešte tri krát . Objednávku som zrušila a peniaze mi neprišli. Budem to riešiť cez obchodnú inšpekciu . A na sociálnych sieťach zverejním negatívne hodnotenie .

Vážený zákazník,

žiaľ, v dôsledku meškania zo strany dodávateľa sa nám nepodarilo včas splniť Vašu objednávku. Platba Vám bola medzitým vrátená na účet.

Inlea webshop

Na základe Vašej mailovej komunikácie mal tovar doraziť 13. októbra . Odvtedy okrem dotázníka z Vašho obchodu neprišiel ani tovar, ani upozornenie na omeškanie, proste nič. Podotýkam, že sústavne mi chodia reklamy Vášej firmy práve na túto skriňu cez sociálne siete aj inak elektronicky. Nepáči sa mi Váš prístup a nikomu Vás neodporučím. Skriňa mala byť darčekom pre moju vnučku (študentku) na meniny. Meniny mala 16. októbra bez darčeka. Som sklamaná ...

Vážený zákazník,

veľmi nás mrzí oneskorenie s doručením Vašej objednávky. Doručenie produktu neprechádza len cez jeden subjekt, v dôsledku čoho niekedy bohužiaľ, nevieme ovplyvniť oneskorenie doručenia produktu. Samozrejme, neustále pracujeme na vylepšovaní našich služieb a veríme, že v budúcnosti sa podobné nepríjemnosti nevyskytnú.

• Dobrý výber zaujímavého tovaru
    • Neskoré doručenie

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás Vaša spokojnosť s našim e-shopom a veríme, že aj v budúcnosti si nás vyberiete.

Inlea webshop

Tovar zatiaľ nedorazil, nemám čo hodnotiť

Vážený zákazník,

žiaľ, pri internetových obchodoch v dôsledku rôznych príčin môže dôjsť k oneskoreniu s doručením tovaru. Samozrejme, sa vždy snažíme všetko spraviť preto, aby naši zákazníci dostali objednaný tovar v čo najkratšom čase. Je nám ľúto, že pri Vašej objednávke sme sa s doručením tovaru trocha oneskorili, mrzí nás to a veríme, že v budúcnosti sa podobné nepríjemnosti nevyskytnú.

• Rychle dorucenie

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že sme vyhoveli vašim požiadavkám a veríme, že aj nabudúce si nás zvolíte.

Inlea webshop

• Som spokojná, objednaný tovar /magnetická tabuľa/ som rýchlo dostala / za veľmi dobrú cenu kvalitný tovar/. Ďakujem!

Inlea webshop

Tovar mi bol doručený. Ako negatívum mám iba to keď som si vybrala odberné miesto tak u nich zrazu nebol. Písala som im že kde mám už balík, rýchlo odpísali že mám vybrať iné miesto a potom mi do 2 dní doručili balík.

Vážený zákazník,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho eshopu. Pri zásielkovni resp. parcelshopoch sa môže stať, že z dôvodu kapacitných možností systém nedovoľuje nastaviť vybrané odberné miesto a je potrebné zvoliť ďalšie.

Inlea webshop

• Tovar neprisiel,ziadna komunikacia s akeho dovodu tovar neposlali,dalsi nespolahlivy obchod,neodporucam.

Vážený zákazník,

žiaľ, v dôsledku meškania zo strany dodávateľa sa nám nepodarilo včas splniť Vašu objednávku. Napriek tomu sme však radi, že nakoniec Vám bol tovar úspešne doručený. Neustále pracujeme na vylepšovaní našich služieb a veríme, že v budúcnosti sa nevyskytnú podobné nepríjemnosti.

Tovar objednaný pred 14 dňami mi zatiaľ nedorazil

Vážený zákazník,

žiaľ, pri internetových obchodoch v dôsledku rôznych príčin môže dôjsť k oneskoreniu s doručením tovaru. Samozrejme, sa vždy snažíme všetko spraviť preto, aby naši zákazníci dostali objednaný tovar v čo najkratšom čase. Je nám ľúto, že pri Vašej objednávke sme sa s doručením tovaru oneskorili, mrzí nás to a veríme, že v budúcnosti sa podobné nepríjemnosti nevyskytnú.

Inlea webshop

• nic ziadna poriadna komunikacia.

mozem ho ...

Vážený zákazník,

ľutujeme za oneskorenie vybavenia objednávky.

• Bleskové dodanie

Inlea webshop

Dobrý obchod. Nakupovala som prvý krát, ale som spokojná

Inlea webshop

Určite neodporúčam a nikdy si už od nich neobjednam lebo dodávka doba bola týždeň čo iné obchody ako napríklad gymbeam dokážu vybaviť behom niekoľkých hodín a dodajú mi tovar na druhý deň a firma je v Košiciach a nie Komárne. Asi toľko k tomu

Vážený zákazník,

pri Vami objednanom produkte je nastavená dostupnosť u dodávateľa. Dostupnosti produktov sú individuálne, vzhľadom na skladovú zásobu, resp. v závislosti od dodávateľa. Ak je tovar skladom, doručenie je možné do 2 pracovných dní. Ak je tovar k dispozícii u dodávateľa, je potrebné ho najprv zabezpečiť na sklad, až nasledovne je možné zásielku odoslať. Objednávku ste stornovali v 4. pracovný deň od vytvorenia.

Inlea webshop

Mesiac som čakala na tovar,ktorý ani nemali,len ma naťahovali z tyzdna na tyzden a teraz uz vyse dva tyzdne cakam na vratenie penazi. Jednoznacne neodporucam.

Vážený zákazník,

je nám veľmi ľúto vzniknutých nepríjemností. Platba Vám bola medzitým odoslaná na účet.

Inlea webshop

Tovar ktorý som objednával sa nikde inde objednať nedal , výhodou je , že firma predáva i tovar ktorý iné obchody už vyradili z predaja. Nevýhodou bola dlhá čakacia doba , cca dva týždne - ale obchod férovo vopred povedal, že čakacia doba je dva týždne a predpokladaný dátum doručenia tovaru presne dodržal . Za mňa spokojnosť

Inlea webshop

Odoslali tovar potom ho zrusily a urobily chybu

Vážený zákazník,

k chybe, k zámene produktu došlo pravdepodobne pri expedícii, z tohto dôvodu Vaša objednávka nemohla byť expedovaná, ospravedlňujeme sa. O možnosti doručenia sme Vás informovali mailom, objednávku ste sa rozhodli stornovať.

Som spokojná veľmi

nemali tovar skladom

Vážený zákazník,

objednaná školská taška sa žiaľ medzitým vypredala u dodávateľa, navrhnuté alternatívy Vás neoslovili, platba Vám bola vrátená na účet.

Inlea webshop

Dodacia doba je veľmi dlha

Vážený zákazník,

je nám veľmi ľúto vzniknutých nepríjemností. Bohužiaľ, v dôsledku meškania dodávky od dodávateľa sa nám niektoré objednávky nepodarilo splniť včas. Veríme, že v budúcnosti sa podobné nepríjemnosti nevyskytnú.

Inlea webshop

Pred 8mimi dnami som vytvorila objednavku, zaplatila, na stranke mate napisane dorucenie do 48h - aj preto som si vas obchod spomedzi ostatnych vybrala a tovar nemam, neviem kedy pride ale poslali ste mi dotanzik spokojnosti... pisala som mail ze kedy mam cakat zasielku a nic.... velmi som nespokojna

Vážený zákazník,

doručenie do 2 pracovných dní je možné len pri produktoch skladom, odosielame ihneď. Mrzí nás, že sme s doručením objednávky oneskorili, sme však radi, že Vaša objednávka bola nakoniec úspešne vybavená.