Sľúbený termín dodania nebol dodržaný. No po zavolaní na infolinku, milá pani, ochotná, mi vysvetlila situáciu a objednávku vyriešila. Sľúbila, že mi bude tovar doručený nasledujúci, pripadne ďalší pracovný deň. No bohužiaľ spolupracujú s prepravnou spoločnosťou SPS, ktorá je katastrofa. Majú aj veľa zlých recenzií. Oni môj tovar zaevidovali už v ten istý deň, a nasledujúci pracovný deň mi mal byť doručený. Čakala som 3 prac. dni a nič. Volala som do prepravnej spoločnosti a už keď som mala byť prepojená s operátorom, ma to zrušilo. A znova opäť. Vzápätí mi prišiel znova mail, že zaevidovali môj tovar a bude doručený budúci prac. deň. Našťastie sa tak stalo. Čiže týždeň od objednávky. Prevzala som. No krabica bola niekoľkokrát prelepená a bolo vidieť, že sa s ňou dosť manipulovalo. Ako keby sa vozila v dodávke, len šoférovi sa nechcelo ísť sem, tak si to asi prehadzovali z auta do auta. Keď som krabicu otvorila a išla si konečne zložiť lehátko, tak som zistila, že kovové časti sú obúchané. Čiže neodporúčam kvôli dopravcovi... Ak by mali iného dopravcu, tak by som obchod odporučila...
Vážený zákazník,
ľutujeme za vzniknuté komplikácie v súvislosti s doručením Vašej objednávky. Bohužiaľ kvalitu služieb kuriérskych spoločností nevieme ovplyvniť, sme však radi, že napriek poškodenému baleniu ste objednaný tovar dostali v poriadku.
Inlea webshop -
- Ďakujem za rýchle vybavenie tovaru,som spokojná a veľmi mi vyhovuje
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že sme vyhoveli vašim požiadavkám a veríme, že aj nabudúce si nás zvolíte.
Inlea webshop -
dvakrát som reklamovala vec ,aj tak mi ju poslali pokazenú.
Vážený zákazník,
je nám veľmi ľúto, že ste tovar obdržali v poškodenom stave. Pri výmene produktu reklamačný kolega sa uistí, že obsah krabice je v poriadku a v nepoškodenom stave. Keďže sa tovar prepravuje, bohužiaľ sa stáva, že sa poškodí. Podobné nepríjemnosti sa však vždy snažíme vyriešiť tak, aby boli naši zákazníci spokojní. Edukačnú tabuľu momentálne očakávame od dodávateľa. Po uskladnení tovaru Vám bude odoslaná ďalšia výmena.
Inlea webshop -
Žiadna komunikácia ohľadne vybavenia mojej zásielky hneď touto cestou ruším objednavku
Vážený zákazník,
objednávku na kovový záhradný domček ste realizovali dňa 20.6. Dostupnosť produktu je uvedená ako skladom u dodávateľa. Dodacia lehota je predĺžená, a je ovplyvnená viacerými faktormi, ako skladová zásoba, resp. samotná výroba určitého typu záhradného domčeka. Dodanie pri týchto produktoch sa môže pohybovať od 2 až 6 týždňov. V popise produktu našich zákazníkov informujeme, že dodanie sa môže líšiť od uvedeného, pre bližšie informácie kontaktujte zákaznícku linku, ktorá je vždy ochotná pomôcť. V prípade ak si prajete objednávku stornovať, kontaktujte nás prosím telefonicky na zákazníckej linke, alebo prostredníctvom mailu.
Inlea webshop -
Dobré ceny za tovar, rýchle dodanie. Avšak, stôl bol nedostatočne zabalený, bol obalený len obyčajnou tenučkou fóliou. Takže prišiel poškrábaný a rám stola je poškodený. Stôl si síce nechávame, ale zarazilo ma, že sklenený stôl pošlú bez akejkoľvek dostatočnej ochrany pred poškodením.
Vážený zákazník,
je nám veľmi ľúto, že ste tovar obdržali v poškodenom stave. Prioritne by sa mali podobné problémy riešiť s našou zákazníckou linkou, ktorá Vám ochotne pomôže v prípade akýchkoľvek otázok či problémov. Pre uplatnenie reklamácie prosím kontaktujte naše reklamačné oddelenie písomne, s priloženými podkladmi (fotky, opis poškodenia). Zároveň Vám ďakujeme za upozornenie, budeme pracovať na tom, aby sme v budúcnosti vedeli zabezpečiť kvalitnejšie balenie.
Inlea webshop -
- Tovar mi došiel v poškodením obale. Záhradná hojdačka po poskladani bola ohnutá a keď som si na ňu sadla tak sa ohlas do boku pričom nosnosť bola písaná 260 kg. Hlboko som sklamaná cena bola 110 eur.
Nikdy viac.
Vážený zákazník,
Vaša nespokojnosť s obdržaným tovarom nás veľmi mrzí. Všetky informácie - popis, fotky a parametre produktu - sú dostupné od našich dodávateľov, resp. od výrobcov. Na Vami objednanú záhradnú hojdačku, ohľadne kvality alebo stability konštrukcie sme od našich zákazníkov reklamácie zatiaľ neobdržali. Môže sa jednať o chybný výrobok. Je nám veľmi ľúto, že práve pri Vašej objednávke sa vyskytla takáto nepríjemnosť. Mailom ste nás tiež kontaktovali, Vaše vyjadrenie bolo postúpené ďalej na riešenie reklamačnému oddeleniu.
Inlea webshop -
- Rýchle objednanie ,rýchle dodanie ,tovar v poriadku došiel. :-)
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás Vaša spokojnosť s našim e-shopom a veríme, že aj v budúcnosti si nás vyberiete.
Inlea webshop -
- Som veľmi spokojna s kavlitou hračiek a kominikaciou.Tovar mi mal byt doruceny az o tyzden neskor,napisala som email ci by mi hracky mohli odoslat skôr,pretoze som to potrebovala pre syna na oslavu.Tovar mi bol doruceny,takze za mňa velka spokojnosť.
Vážený zákazník,
Vaše pozitívne hodnotenie nášho e-shopu nás nesmierne teší, máme z toho veľkú radosť. Veríme, že aj nabudúce si zvolíte nás.
Inlea webshop -
Som veľmi spokojná a ďakujem milému teamu za pochopenie pri osobnej požiadavke rýchleho dodania. Určite budem odporúčať váš obchod svojím priateľom. S pozdravom Cienká
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť a veríme, že nafukovacia postieľka Macík bude verným spoločníkom Vášho dieťaťa :)
Inlea webshop -
Obchod mi poslal odrazový plochu na trampolínu o 50cm menšiu a odmietol vrátiť peniaze!!Pani na infolinke neochota a nadrzáka mi treskla telefónom.Po tejto skúsenosti už nikdy viac..
Vážený zákazník,
ohľadne Vašej objednávky ste nás kontaktovali telefonicky, oznámili ste nám ,,nesprávny,, rozmer obdržanej odrazovej plochy. Keďže sa často stáva, že zákazník nesprávne objedná, vždy kladieme ako prvú otázku ,,aký je celkový priemer trampolíny, ku ktorej potrebuje odrazovú plochu,,.
Vo Vašej objednávke sa nachádza odrazová plocha na trampolínu s celkovým priemerom 220 cm. Z toho sme predpokladali, že máte doma trampolínu s celkovým priemerom 220 cm. Informovali ste nás, že na odrazovej ploche vidíte označenie 170 cm. Tento údaj určuje priemer samotnej odrazovej plochy. Je jednoznačné, že odrazová plocha na trampolínu s celkovým priemerom 220 cm nemôže mať priemer 220 cm, ale menší. Telefonicky ste sami potvrdili, že Vaša trampolína má priemer 235-240 cm. Z toho vyplýva, že ste objednali nesprávny rozmer odrazovej plochy.
Balík ste prevzali 25.5., kontaktovali ste nás 21.6. Keďže od prevzatia zásielky uplynula lehota 14 dní, sme Vás informovali, že vrátenie tovaru žiaľ nie je možné. Nakoľko Vám bol dodaný produkt, ktorý ste si objednali, nejedná sa ani o reklamáciu. Napriek tomu, aby sme Vám vyšli v ústrety, sme Vás žiadali o písomné podklady, resp. fotodokumentáciu pre prípadnú reklamáciu. Predpokladá sa, že zákazník je tiež ochotný spolupracovať a prípadnú problematiku vyriešiť.
Telefonicky sme Vám všetko podrobne vysvetlili, v prípade akýchkoľvek nejasností nás pokojne kontaktujte písomne, na Vaše otázky radi odpovieme.
Inlea webshop -
Veľmi dobrá skúsenosť, výborná komunikácia.
S tovarom sme boli spokokní.Reakcia obchodu Inlea.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Inlea webshop -
Tovar my nebol ešte doručení
Vážený zákazník,
objednávku ste realizovali dňa 1.6.2022. Objednaná trampolína a schodíky boli v momente vytvorenia objednávky k dispozícii na externom sklade, dodanie pri produktoch bolo uvedené na 5. pracovný deň. Balík Vám bol doručený s menším omeškaním 9.6., teda na 6. pracovný deň.
Doručenie produktu neprechádza len cez jeden subjekt, v dôsledku čoho niekedy bohužiaľ, nevieme ovplyvniť oneskorenie doručenia produktu. Samozrejme, neustále pracujeme na vylepšovaní našich služieb a veríme, že v budúcnosti sa podobné nepríjemnosti nevyskytnú.
- Priehladnost e shopu
- Rychle vyhladavanie
- Expresne dorucenie
- Kvalitny tovar
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť a veríme, že aj nabudúce si zvolíte práve nás.
- Skvelá cena za produkt, ktorý by som inde kúpila 2 - 3-krát drahšie
- Dobrá kvalita
- Možnosť odberu cez Packetu/Zásielkovňu
Došiel mi pokazený tovar
Vážený zákazník,
je nám veľmi ľúto, že ste tovar obdržali v poškodenom stave. Keďže sa tovar prepravuje, bohužiaľ sa stáva, že sa poškodí. Podobné nepríjemnosti sa však vždy snažíme vyriešiť tak, aby boli naši zákazníci spokojní. Vaša reklamácia bola úspešne vybavená, nový produkt Vám bol odoslaný ešte v deň ohlásenia reklamácie.
Inlea webshop -
- Poobede objednané a na druhý deň ráno boli kufre doma. Spokojnosť
Inlea webshop -
Tovar, ktorý údajne bol pripravený na expedíciu nedorazil. Produkt, ktorý mali na sklade s doručením 3-5 dní nebol na sklade.
Kontaktovali ma s možnosťou zmeny objednavky.Reakcia obchodu Inlea.sk
Vážený zákazník,
objednávku ste realizovali dňa 26.7. vo večerných hodinách. Na základe skladovej zásoby sme mali k dispozícii posledný kus objednaného produktu, Vašu objednávku sme teda pripravili na expedíciu (bol vygenerovaný prepravný štítok). Pri balení bolo zistené, že produkt je poškodený, z tohto dôvodu sme Vašu objednávku nevedeli odoslať. Keďže produkt bol úplne vypredaný aj u dodávateľa, nemali sme ho možnosť doobjednať. O tejto skutočnosti ste boli písomne informovaná dňa 27.5. V takom prípade sa vždy snažíme navrhnúť podobnú alternatívu. Objednávku ste sa nakoniec rozhodli stornovať. Vždy sa snažíme pre našich zákazníkov urobiť maximum, vyriešiť nedostatky a robíme všetko preto aby sa podobné situácie v budúcnosti nevyskytli.
Veľmi spokojný
- Výhoda
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Sme radi, že sme vyhoveli Vašim požiadavkám a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Inlea webshop