- Fakt fajn ceny, oproti iným obchodom s hodinkami, nie je to môj prvý obchod, a s tovarom som vždy spokojná
- čakacia doba, keď nie sú na sklade a ešte dlhšie dodanie, doručenie na Slovensku, veľmi zdĺhavé dodanie - čo sa týka odoslania a doručenia na adresu, od 12.6 - dnes je 17.6 a hodinky nemám doma
Reakcia obchodu www.inhodinky.sk
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu aj napriek spôsobenému meškaniu pri dodaní tovaru, pri znížení ceny, prišlo vo veľmi krátkom čase viac objednávok, tovar sme doobjednávali z ČR.
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
- Úprava remienka na požadovanú dĺžku
- Komunikácia
V Inhodinky nakupujem už niekoľko rokov či už osobne alebo cez e-shop a vždy som bol maximálne spokojný.
Reakcia obchodu www.inhodinky.sk
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu, teší nás vaša spokojnosť.
Super rýchle dodanie.
super
- Vyborna komunikacia
- Rychlost dodanania
Tento eshop splnil vsetky moje ocakavania a preto ho mozem len odporucat.
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
Tovar bol doručený o niečo neskôr, ako avizoval e-shop
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
- Veľmi dobre jednanie a rýchle vybavenie
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
- Rychle dorucenie,plus hodinky prisli nastavene takze stacilo si ich dat na ruku a tesit sa.
- akcie a ceny
- kvalitny tovar
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
- rýchle dodanie, veľký výber
bohužiaľ popis produktu celkom nesedí s realitou, zoznam funkcií uvádza Vibračný alarm, ale hodinky takú funkciu nemajú. Takže asi bol popis zle skopírovaný z iného modelu :/
Reakcia obchodu www.inhodinky.sk
Hodinky majú : Svetelný alarm - bliká s bzučiakom, ktorý zaznie pri budíkoch, hodinových časových signáloch.
Pekný deň
Peter Dudík -
- dobry vyber hodiniek
- seriozne jednanie
- nic
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
Overený obchod, dobré ceny, ústretové jednanie.
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
Prvý nákup, v eshope solídny výber a dobré ceny. Korektné jednanie aj komunikácia, nemám výhrady.
Môžem s čistým svedomím odporučiť.Reakcia obchodu www.inhodinky.sk
Spoľahlivosť
Skvelý prístup!!!!!!!
Rýchle dodanie
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
- Super obchod super cenami a službami.
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
Objednala som pre manžela hodinky. Objednávka bola rýchlo vybavená. Odporúčam tohto predajcu.
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk. -
- Rýchlosť dodania, zaslanie manualu mailom
Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu www.inhodinky.sk
S prianím pekného dňa Peter Dudík a kolektív Inhodinky.sk.