Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dobrá komunikácia
    • Nemá

• Obchod objednávku zrušil
    • Tovar mi nebol vôbec doručený

Nemám čo hodnotiť, lebo prešlo 6 dní a objednaný tovar stále nemám. Ptitom tri blbosti, ktoré písali skladom. Btw. už zaplatené kartou.

• Na čajíky som sa tešila a boli vo veľmi výhodnej ceny.

Veľká výhoda.Ďakujem.

• 90 %

Prvá objednávka z tohto eshopu. Na tovar skladom je dodacia doba 2-7 prac. dní.
    Tovar dorazil v poriadku aj v lehote. Za jednu z položiek, ktorú nemali mi boli peniaze vrátené na účet, ešte pred doručením tovaru aj keď bez oznámenia. Všetko v poriadku, objednám znova.

• 10 %

• Najprv zla faktura a nakoniec mi poslali iba jednu vec. Za zvysok mi peniaze nevratili

Takze update. Dnes je posledny den kedy mi mala byt objednavka dorucena a stale neprisla. Naposledy mi odpisali na recenziu ze maju na dorucenie 2-7 prac dni. Nuz 7 prac dni je fuc a tovar nikde. Nikdy v zivote si od nich uz neobjednam. A to som vzala tovar na skusku iba za cca 30€ no dalsiu objednavku uz kupim inde a hlavne si precitam najprv recenzie. Lebo tento obchod ma 90% recenzii rovnakych ako ja….
    Dnes mi prisiel balik. Zo 7 poloziek mi poslali 1!!! Za takmer 40€. To snad neni pravda.

Prisiel mi mail aby som ohodnotila produkty. Objednala som ich 22.8 a myslim ze mali na stranke napisane ze maju dovolenku do 26.8. Dnes je 30.8 a zatial mi neprisiel ani email ze bola obj odoslana takze tazko hodnotit. Takze ak niekedy do Vianoc dorazi pridam hodnotenie az potom zatial netrpezlivo cakam

Tovar mi zatial neprisiel , je zaplateny tak počkam .

• dobré ceny
    • Pomalé doručenie

Nebola doručená kompletná objednávka , čo som zistila až keď som otvorila balík. Firma síce vrátila zaplatenú sumu za nedoruceny tovar, ale mala tomu predchádzať komunikácia ( niektoré e-shopy zvyknú navrhovať alternatívy a vedia flexibilne upraviť objednávku).

Neviem či vám tato dodacia doba pripadá v poriadku ale môžete si byt istí, že som si objednala naposledy.

Reakcia obchodu il primo - talianske potraviny

doba dodania je uvedená u každého nami predávaného produktu.

• Vzdy najdem co chcem a objednam .

• Veľký výber
    • Výborne ceny
    • Rýchle dodanie
    • Výborná komunikácia s obchodom
    • Kvalitné talianske vyrobky

Výborný obchod, so skvelými talianskymi výrobkami za ceny takmer ako v Taliansku.

• KVALITA na urovny

- objednal som špecifický tovar, ktorý som našiel v onuke iba tohto obchodu

Všetko ako má byť, spokojnosť.

Všetko v najlepšom poriadku. Od komunikácie, zapálenia až po vyzdvihnutie cez Packetu. Dakujem

Only half of my order came. And i dont have information about the rest of it. Will it be delivered? Who knows.

• Veľký výber
    • Dlhá doba ale je tam napísaná takže s tým treba počítať.
    • Neposlali jedny sušienky ktoré som objednala a zaplatila. Tak dufam ze vrátia peniaze avšak zatial neprišli.

• Veľmi dobré !
    • Žiadne.