zakúpené v Pekáreň ILaS pred 1 mesiacom
Pečivo prišlo v otrasnej kvalite, rohlíky zhoreté, bagety surové. Na reklamáciu ani nereagovali....
Tovar prišiel v iný deň ako bolo deklarované. -
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 3 týždňami
- Objednávala som Ig chlebík, ktorý sa v potravinách takmer okamžite vypredá. Preto je skvelé , že je možnosť objednať si ho.
- Notifikácia - nestihli sme ho vybrať prvý deň. Na ďalší deň mi bola zadlaná ďalšia sms a dokonca, mi pani z predajne volala, či som obdržala SMS.
Môžem len odporučiť :)
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 3 týždňami
- Perfektný výber za dostupné ceny
Väčšinou bol chlebík senzačný. Pri tejto objednávke ale prišiel akoby trochu odlezany. Nebol už taký mäkký ako sme zvyknutý.
- Rýchlosť dodania
- Kvalita produktov
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 1 mesiacom
- Objednávala som potraviny od Vás prvýkrát. Výrobky boli čerstvé a chutné. Rýchle vybavenie objednávky. Som spokojná.
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 2 mesiacmi
Bagety su dobre, ostatne sme zatial nestihli ochutnat.
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 2 mesiacmi
Dia chlebík za fantastickú cenu
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 3 mesiacmi
- Velmi slaba komunikacia
Tento obchod je ako na hojdacke. Raz pride vsetko vcas, ok, niekedy pride skatula poskodena, niekedy nic nepride a cakam na to 2 tyzdne. Teraz nastal tento pripad. Objednavka pred tyzdnom riadne zaplatena, dorucena a odvtedy nic, tovar neprisiel, ziadna komunikacia od pekarne... objednavam tu len preto, ze potrebujem bezlepkove vyrobky a synovi chutia.
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 4 mesiacmi
Veľmi chutné, chlebíky aj sladké koláčiky.
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 4 mesiacmi
- Všetky bezlepkové výrobky nám veľmi chutia. Zo širokého sortimentu si vždy vyberieme, čo komu chutí.
- Čerstvý tovar,rýchle doručenie
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 4 mesiacmi
- Chutovo vyborne bezlepkove produkty.
- Dobry pomer cena/kvalita.
Malo komunikacnych kanalov. Zdlhavejsie cakanie na reakciu ak nieco potrebne preverit, zmenit
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 5 mesiacmi
- Jednoduché objednanie, široký výber, rýchle dodanie, možnosť dodania do obchodu bez poštovného, lepšie ceny než v iných kamenných obchodoch kde predávajú vaše výrobky
že v Košiciach nie je viac vašich kamenných obchodov, kde by sa taktiež dalo objednať vaše výrobky
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 5 mesiacmi
- Rýchle odoslanie, výborné, čerstvé bezlepkové pečivo, objednávame pravidelne
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 5 mesiacmi
tovar bol doručený no už druhýkrát sa mi stalo že chlieb, ktorý som si objednala bol v poškodenom sačku a tak prišiel tvrdý. Dokonca prišiel už aj s pliesnou . Som z toho velmi sklamana nakolko Váš chlieb je uplne podobný L*EPKOVEMU a to MY veľmi vyhovuje noposledne skusenosti mi hovoria že je asi čas sa obzrieť nad iným dodavateľom.
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 5 mesiacmi
- veľmi oceňujem možnosť objednávky výborného bezlepkového pečiva online aj v oblasti, kde zatiaľ nie sú predajne. Pevné verím v rozširenie siete. Po 14 rokoch "bezlepkového" stravovania sú toto výrobky, ktoré ma naozaj nesmierne potešili, priblížili sa skutočnému pečivu. Ďakujem a všetko dobré prajem!
Obchod je super.
zakúpené v Pekáreň ILaS pred 6 mesiacmi
Vynikajúce výrobky. Veľmi som si pochytila a budem pravidelne objednávať.
Bez problemov
- Spokojnosť