Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Ja už nikdy!!!!!! Objednal som si chladničku za 500€. Bolo mi čudné, že mi mi ani po troch týždňoch nikto nevolá. Tak som tam zavolal ja, resp. snažil sa zavolať. Nikto mi nedvíhal. Potom mi po dvoch dňoch volania ktosi zdvihol a keď som mu povedal, že čakám skoro mesiac na produkt, tak to jej arogantné správanie bolo nehorázne. Nakoniec som jej povedal nech objednávku stornuje. Ešte skoro aj s tým mala problém. Kým sa zorientovala, kým to všetko pozapisovala minul som zbytočne 13 minút času. NEODPORÚČAM!

NEODPORÚČAM

• 100 %

• Ceny su ovela vyhodnejsie ako v kamennych obchodoch, alebo inych e-shopoch.
    • Dodanie tovaru - chladnicka dosla necakane rychlo, druha cast objednavky o cca 3 dni.
    • Veci sme si objednavali do noveho bytu, takze sme prirodzene chceli vediet, ako dlho to bude trvat. Komunikacia so zamesnancami e-shopu icity.sk bola v pohode, komunikovali do cca 1 - 2 dni.
    • Ja mozem len odporucat, urcite este nakupim.

Celkovy dojem bol z nasej strany ok. Jednak tovar dosiel bezchybny az pred nas barak. Ja este urcite nakupim

• nič
    • Objednala som si chladničku, čakala som 3 týždne a nakoniec som sa stretla s nehoráznou aroganciou zamestnanca pri telefonovaní. Nakoniec som zrušila objednávku. Ešteže som si to objednala na dobierku.

Čudujem sa že ešte majú živnosť. Majú zákaznikov v paži!!!

• NIC
    • VSETKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

POMOZ SI SAM!!!!! [email protected]
    POZOR-POZOR-POZOR NA FIRMY: bestcena.sk, elektros.sk ; Diginakup.sk ; icityshop.sk ; ockosice.sk digitalis.sk
    Tak vidim, ze v tomto state vam nikto nepomoze, tvaria ako tie tri opice - NEPOCUJEM, NEVIDIM, NEHOVORI!!!! Kazdy je tam hore sam za seba a nic s tym nerobia!!! Roky s tym nic nikto nerobi!!!!
    Ale rozculovanie nepomoze... SOM JEDNA Z VAS, OKLAMANA, PODVEDENA A NAHNEVANA ...
    idem bojovat za svoje peniaze a pravo... Pridajte sa ku mne, skontaktujte sa so mnou...BUDEM BOJOVAT O PODANIE HROMADNEJ ZALOBY!!! moj mail je hore ...iwana

• 10 %

• mal som záujem, no po prečítaní recenzií určite nič neobjednám. Všetká kritika je na mieste, sú to podvodníci. Tie isté obchody, adresy, spoločnosť TyBoBo tech LLC, o.z.p.: bestcena.sk, diginakup.sk, ockosice.sk, icityshop.sk

Nenakupovať!!!!!!!!!!!

Vážený predajca,

Keby ste znížili marže ktoré sú niekedy cez 100% nemuseli by ste sa schyľovať k takýmto praktikám.

j

• Má na niektoré veci dobré ceny a má aj tovar, ktoré ine E-shopy ani neponúkajú.
    • Objednávka bola 23.12.2011 som objednával tovar a prišiel až 3.1.2012

Všetko v poriadku dlhšie trvalo dodanie tovaru rešpektujem to boli vianoce atd.

• cena
    • hrozny obchod...rozhodol som sa pren ,samozrejme koli cene ,ale nulova komunikacia,nedvihanie telefonov ,neodpisovanie na mail a dni,az tyzdne cakania..rozhodol som sa,ze si radsej priplatim a zmenim predajcu ,lebo s takymto nesolventnym obchodom nechcem mat nic spolocne..

rozhodne neodporucam !!

Vážený zákazník,

Ospravedlňujeme sa za nedodanie tovaru v stanovenom termíne. Chybu si priznávame, dodacia doba bola neúmerne predĺžená.

Prijmite naše ospravedlnenie.

iCitySHOP.sk

• Veľmi dobré ceny, pri tovare, ktorý sme kupovali (vysávač) - to bola najlepšia cena na internetovom trhu.
    • Nedostala som odpoveď na mail, ktorý som posielala pred potvrdením objednávky a zaujímalo ma, či stihnú tovar dodať do Vianoc, keďže termín bol šibeničný.

Myslím, že sme veľmi spokojní. Boli sme informovaní o dodaní tovaru a s sme s ním veľmi spokojní.

• 10 %

• Objednala som si tovar 29.11.2011, mal to byť vianočný darček pre mojich blízkych.
    • Samozrejme, že tovar mi nebol dodaný, stále prísľuby, nové termíny dodaja a ospravedlnenia.
    • Najnovšia verzia bola, že tovar dostanem prvý januárový týždeň 2012.
    • A teraz som sa dozvedela, že majú celozávodnú dovolenku, tak zasa smola na 2 týždne!!!!

Neodporúčam tento internetový obchod!!!

Prijmite naše ospravedlnenie.

iCitySHOP.sk

• V case mojej objednavky bola dobra cena objednavaneho tovaru.
    • V mojom pripade bola velmi dlha dodacia doba(viac ako 3 tyzdne).

V pripade potreby by som v obchode nakupil znova.

• Vyborna komunikacia a informovanie o stave objednavky
    • dobra cena.
    • Kupovala som cez tento obchod prvy raz, lebo mali najlepsiu cenu tovaru , ktory som potrebovala + dobru cenu za dopravu ( aj ked boli z opacneho konca republiky ).
    • Zatial som nezistila ziadne.

Nepoznala som tento e-shop, co bola v tomto pripade vyhoda pre nich . V poslednom case ma dost sklamali e-shopy, cez ktore som zvykla nakupovat doteraz.
    Malou nevyhodou je , ze moze trvat dlhsie dodanie - nieco okolo tyzdna od objednavky .
    Urcite by som obchod doporucovala, uz len kvoli tomu , ze Vas informuju sami o stave objednavky a su velmi ochotni.

Reakcia obchodu icityshop.sk

Ďakujeme za Váš nákup a recenziu.
    Áno tovar odosielame zvyčajne do 8 prac. dní. Samozrejme tá doba sa môže skrátiť resp. predĺžiť.
    Výhodou v našom obchode je lepšia cena.
    Každú objednávku telefonicky kontrolujeme aby sme dopredu predišli komplikáciám, resp. môžete ešte zmeniť dodaciu adresu, alebo číslo pre kuriéra.

Ostávame s pozdravom

• Vyhovujúci sortiment,
    • lepšia cena ako u konkurencie,
    • Počas pracovnej doby som sa nemohol dovolať ani na jedno číslo

Slušný a bezproblémový obchod
    doporučujem

Reakcia obchodu icityshop.sk

Ďakujeme za Váš nákup a recenziu.
    Ohľadom telefonickej komunikácie, neboli sme pripravený na takýto nával objednávok. V call centre máme 3 pracovníkov.
    Denne nám prišli stovky emailov + ešte raz toľko telefonátov.
    Žiaľ vedeli sme len odpisovať na emaily. Ospravedlňujeme sa za komplikácie.

Ostávame s pozdravom

• -neoddrzanie terminu dodania tovaru - cakam uz 2 tyzdne a nic
    • -zla komunikacia - nedvihaju telefony

Neodporucam

Reakcia obchodu icityshop.sk

Ospravedlňujeme sa za nedodanie tovaru v stanovenom termíne.

Mali sme veľa objednávok, na také množstvo sme neboli pripravený.
    Prepáčte za komplikácie, ktoré Vám týmto vznikli.

• 10 %

• Po objednani vysavaca 02.12.2011 a potvrdeni ,ze bude dodany do 8 dni, dodali tovar 19.12. a to som ho mal darovat 11.12. na narodeniny. Okrem toho si zauctovali dopravu, namiesto modro vyznacenych 3,50 euro do 40Kg v dodacich podmienkach, 5 plus2euro za dobierku. Telefony absolutne hluche. Dufam , ze im niekto poriadne rozbije hubu a povie im prepacte, tak ako oni po nedodrzani podmienok predaja.Nam ani prepacte nepovedali. Absolutne vyradit z internetoveho obchodovania!!!!

Kupoval som koli cene, ale radsej dam na buduce trochu viac v kamennom obchode. Neviem si predstavit ako by vyzerala reklamacia, ked absolutne ignoruju odberatela , ako aj terminy dodania. U nich , ani z nimi spojenymi obchodmi nikdy nic nekupim! Absolutne neodporucam!!!

Reakcia obchodu icityshop.sk

Ospravedlňujeme sa za nedodanie tovaru v stanovenom termíne.Prepáčte za komplikácie, ktoré Vám týmto vznikli.

Napíšte nám na email a my Vám vrátime rozdiel v sume za dopravu.

iCity

• 10 %

• Zavadzaju pri informacii, ze sa tovar nachadza skladom
    • Po storne objednavky neposlali dodnes peniaze

Pri objednavke a uhrade tovaru, ktory bol skladom ani po 14 dnoch nedodali tovar a neustale sa vyhovarali a posuvali termin dodania. Po storne objednavky ani po 3 tyzdnoch nezaslali naspat uhradene peniaze. Nedvihaju telefony uvedene na stranke ani uctovnicka, ktora reklamaciu vybavovala.
    prevadzkovatel, spol. TYbobo Tech, org. zlozka prevadzkuje dalsie internetove obchody, kde maju ludia podobne skusenosti
    Odporucam zdaleka sa vyhnut tomuto predajcovi

• 100 %

Chcem sa opýtať, čo zmanená toto? Nemusí pochádzať z ofic. slovenskej distribúcie. Dakujem za odpoveď

Reakcia obchodu icityshop.sk

Znamená to, že výrobok je určený pre predaj na európskom trhu.

• cena
    • - po objdnani tovaru mi volali, ze bude doruceny v priebehu nasledujuceho tyzdna. tovar neprisiel, ale volali, ze pride v piatok, najneskor v pondelok. no ani v utorok nic neprislo
    • - nikto neodpovedal na maily
    • - nedalo sa tam dovolat. volala som na 3 cisla, ale nikto to nezdvihal

neodporucam. ak by ste sa k tomu chceli vyjadrit, cislo mojej objednavky je 3985

Vážený zákazník,

Ospravedlňujeme sa Vám za nedodanie tovaru v stanovenom termíne a prepáčte za komplikácie, ktoré Vám týmto vznikli.

V rámci Vašej satisfakcie Vám môžeme pripísať kompenzáciu za čakanie na Váš účet.
    Kontaktujte nás emailom: [email protected]

• Sami si pisu recenzie

Co dodat, obchodnik ktory si pise recenzie sam sebe, zjavne moc seriozny nebude

To vy ste pán Kohút?
    Vy nám stále píšete tie recenzie?

Boli ste zákazníkom icityshopu, Vaše číslo objednávky. Vyriešime Váš problém.
    Ale vy zjavne nie náš zákazník.
    Napíšte nám alebo zavolajte ak máte nejaký problém s objednávkou z iCitySHOPu.

iCityshop

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.