Som spokojná s nákupom.
Reakcia obchodu ibrill
Ďakujeme pekne za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojná/ý s našimi službami. Dúfame, že si nás vyberiete aj nabudúce.
S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk -
- Krížik bol objednaný v piatok doobeda, v pondelok som ho už mala. Super expresné dodanie. Navyše v krásnej darčekovej krabivl krabičke a k tomu ešte darček - pero. Veľká vďaka.
S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk -
Vsetko super, rychle dodanie, spokojnost.
S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Výborná komunikácia, spoľahlivosť
S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk -
- Rýchle dodanie, krásny tovar, rýchla komunikácia.
S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk -
- Veľmi rýchla, ústretová komunikácia ako aj doručenie tovaru.
Z mojej strany maximálna spokojnosť, určite odporúčam.
- Velky vyber tovaru
- na prvykrát som velmi spokojna
- Objednala som si prsteň, aj mi ho zmenšili na moju veľkosť a doručili veľmi rýchlo. Určite si este objednám
- Žiadne!! ❤
- Tovar krásny, za rozumnú cenu, rýchle dodanie
- Žiadne
Moje najobľúbenejšie zlatníctvo
Krásny tovar, skvelé ceny, dodanie na druhy deň, veľká spokojnosť
- Sú veľmi ochotní, flexibilní
Komunikácia s obchodom bola na výbornom úrovni. Dodanie tovaru bola extra rýchla.
- Tovar v ponuke bol vypredany
Personál je veľmi ústretový, nápomocný, promptný. Tovar som objednala a na druhý deň už som mala doručený. Som veľmi spokojná. Vrelo odporúčam, aj ceny sú výborné.