Jednoznačne odporúčam, retiazka je krásna, presne rovnako ako na obrázku. Dodanie super rýchle. V utorok večer objednané, vo štvrtok tovar už doma.

Reakcia obchodu ibrill

Ďakujeme pekne za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojná/ý s našimi službami. Dúfame, že si nás vyberiete aj nabudúce.

• Rýchle doručenie obj.

• Vyborna komunikacia
    • Rychlost dodania

Bola som spokojna na 100%

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

Super ako vždy, pekné šperky, pekné ceny, rýchle dodanie

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

• Rýchla dodávka tovaru, ktorý zodpovedal popisu v eshope.

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

• Spokojnosť s produktom aj doručením.

Obchod odporúčam ,spokojnosť 100%.

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

nákup prebehol v poriadku,som spokojná

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

• Ochota predavačiek , rýchlosť doruceniA tovaru, obchod odporúčam .

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

Tovar doruceny a prilozene pero a maly cerveny nitovy naramok ako pozornost co bolo velmi mile od nich s podakovanim

Zaujímavá ponuka, rýchle dodanie

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

Boli veľmi ústretoví a rýchli.Dobrá informovanosť zákazníka o pohybe a stave objednávky.Rýchle dodanie.

• Bez problémov

• Dobrá komunikacia
    • Rýchle doručenie

rýchlosť

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

• bezkonkurenčná cena zlata na trhu
    • rýchlosť dodania
    • široký výber tovaru

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív ibrill.sk

Veľmi ochotný personál. Poslali mi fotky o ktoré som si požiadala a tým mi pomohli pri výbere

• Super ceny
    • Rýchle doručenie