- Poškodený obal
Balík bol poškodený, no tovar bol v poriadku.
Reakcia obchodu i-domacepotreby.sk
Dobrý den pane Votrubo, objednávku jste vytvořil 2.7. a 4.7. jste měl balík doma. Rychleji to už nejde, takže to jste se musel splést. Důležité je, že zboží dorazilo v pořádku a balení tak splnilo účel a po cestě zboží ochránilo, i když s ním kurýři evidentně nezacházeli správně.
Tovar mi bol doručený v nepoškodenom obale. Po rozbalení som zistil, závažné poškodenie tovaru /hrubo zdeformovaný povrch/. Predpokladám, že do neporušeného obalu bol takto zdeformovaný tovar zabalený s plným vedomím. Telefonicky som sa spojil s predajcom, ktorý mi odporučil spojiť sa s reklamačným oddelením, ktorému som poslal foto po rozbalení. Reklamačné oddelenie mi odporučilo spojiť sa opeť s predajcom. Tovar som vyhodil a nikdy viac neoslovím i-domáce potreby.
- Profesionalny pristup
Neodporúčam.
Pri snahe o odstúpení od zmluvy (dôvod bol nevyhovujúci tovar) sme jednoducho nedostali žiadnu odozvu. Formulár o odstupení sme vyplnili, odoslali mailom, spýtali sme sa ako ďalej postupovať. Žiadna odpoveď.
Písali sme ešte raz s tou istou požiadavkou, žiadna odpoveď. Ignorácia.
Tovar si bohužiaľ nechávame lebo neviem čo by sa stalo keby ho na vlastné náklady vrátime. Pravdepodobne nedostaneme peniaze naspäť a nebudeme mať ani tovar. -
- Rýchle dodanie, tovar zodpovedá obrázkom
Promptné doručenie aj komunikacia.
Ochota vymenit rozbity tanier (ktorý sa počas prepravy rozbil) za nový.
Ďakujem vám. -
Veľmi pekne
- Rýchle vybabenie a doručenie objednávky.
Skvely tovar, rychle vybavenie objednavky i dorucenie!
- Rýchla dodacia doba.
- Žiadna.
- Veľký výber, ceny super
Súprava hrncov je veľmi pekná, ale pri rozbaľovaní som našla škrabanec na rúčke panvice, to má trošku zamrzelo, krabica bola zjavne už predtým otváraná.
- Tovar objednaný 2.5. ktorý bol skladom a je 11.5. a tovar stále nemám.
Tovar bol použitý boli tam zrnká od soli. Mlynček funguje opačne, namiesto soli je potrebné dať čierne korenie aby správne fungoval podľa tlačítka. Určite obchod neodporúčam
- Všetko prebehlo super
- Nemusím chodiť po obchodoch, tovar som si obzrela, objednala a už ho mám doma a som s ním veľmi spokojná.
Bola som spokojná,len objednávku som zrušila.
- Super
- Tovar mi prišiel poškodený
Rýchlo a bezpečne ( krehký tovar)