- Všetko ok a veľmi rychlo
Rýchle vybavenie
- Veľmi dobrá komunikácia s obchodom
- Pekný tovar
Chcela by som veľmi kladne ohodnotiť komunikáciu s obchodom. Riešila som reklamáciu tovaru a bola som veľmi milo prekvapená ako rýchlo bola reklamácia vybavená. Tovar prišiel v poriadku a je presne taký, ako na obrázku. Som spokojná a odporúčam.
Rychlost
- Rýchle doručenie, dobrá komunikácia obchodu
- rýchlosť vybavenia objednávky
- Spokojnosť
tradične bez problemov, vsetko ok, komunikacia, dorucenie, sortiment...
Veĺká výhoda v meste Vráble
Objednávala som vysávač 120W, aj na faktúre bol písaný 120W, ale prišiel mi 90W.
Reakcia obchodu i-darcek.sk
máte pravdu, na našej strane došlo k chybnému popisu, ktorá sa prepísala aj do názvu výrobku. Všetko sme obratom opravili a veľmi sa za túto chybu ospravedlňujeme. Opravené informácie k výrobku nájdete tu https://www.i-darcek.sk/Vysavac-do-auta-90W-s-vstavanou-bateriou-d2920.htm .
Ak by ste chcela výrobok vrátiť, dajte nám prosím vedieť na náš e-mail, stačí ako odpoveď na objednávku. Poslali by sme vám inštrukcie, ako tovar vrátiť na naše náklady. Celkovo uhradené peniaze za objednávku by Vám boli následne vrátené na účet.
Ďakujeme za upozornenie na chybu. Na Váš e-mail Vám dnes 24.10.2023 pošleme ako ospravedlnenie 10 % zľavový kód na prípadný nákup v našom e-shope. Kód bude mať platnosť ½ roka. Chceme aj veľmi poďakovať, že ste nám aj cez našu chybu v popise a v názve výrobku dala odporúčanie, veľmi si toho vážime.
I-darcek.sk -
Všetko súper
Obdarovanému sa darček veľmi páčil.
- Doručenie v požadovanom čase
- tovar mi bol doručený veľmi rýchlo
Som spokojná, milo prekvapená kvalitou.
- rýchle doručeniy, veľký výber tovaru
Všetko bolo v absolútnom poriadku.
odporučam
Môžem si objednať to,čo práve potrebujem,aj keď to vyjde trochu drahšie.
- pri položkách tovaru je uvedený počet kusov skladom
rýchle dodanie :)