Tovar bol doručený rýchlo a v poriadku, teším sa na prvé výsledky práce s mikroprúdovou galvanickou žehličkou. Po prvých použitiach je tvár hladšia a čistejšia, prekvapilo ma trochu bolestivé ošetrenie vo fáze čistenia (Ale je možné, že niekde robím chybu, ešte sa len zoznamujeme ). Vo všeobecnosti som spokojná s obchodom aj produktom.
- Skvele
- Všetko bolo dodané podla objednávky, som spokojná
- Veľmi rýchle dodanie a promtne reagovanie na moje otazky
- Kvalitný tovar, rýchle dodanie.
Vynikajúce výrobky za úžasné ceny
Nákup prebehol na 100 %. Ďakujem
rýchle doručenie tovaru, bezproblémové jednanie
super výrobky!
Pristroj testujem uvidim po čase ake budu vysledky
Veľmi rýchle dodanie, s produktmi som spokojna a určite ešte v tomto obchode nákupim
Rýchlo doručené, spokojnosť
- Vsetko ok
- Nic
Super obchod odporúčam rýchle dodanie
Spokojná, rýchle dodanie
- Tovar som platila na dobierku. Tovar som objednáva v nedeľu a už v pondelok mi prišiel mail, že ho vyskladnili a v utorok som si ho vyzdvihla v zasielkovni.
- Super rýchle dodanie tovaru.
- Veľmi rýchle vybavenie .
Krém presne zodpovedá popisu v ponuke, má príjemnú vôňu a časom zistím jeho ďalšie prednosti :))
- našla som hľadaný produkt za najvýhodnejšiu cenu
poštovné aj pri vyššom nákupe
Myslím, že pri sortimente prevažne pre ženy, by bolo vhodné, aby na zákazníckej linke bola žena, ktorá má o produktoch prehľad a vie poradiť,
nie pán, ktorý ani nevedel, aký darček pri produkte je ( napokon ani darček nebol, aj keď na stránke bolo uvedené )Reakcia obchodu Hyaluron.sk
Dobrý deň, ďakujeme za postreh, my to vieme, ale situácia nie je ideálna. Všetky telefonistky u nás, ktoré sa problematike venujú pracujú momentálne z domu, pretože majú malé deti na dištančnom vzdelávaní. Keď máte otázky ohľadom produktov a napíšete email alebo správu na FB, vždy vám poradia do pár hodín. Pán, ktorý vám zdvihol sa v problematike vyzná, akurát možno nie je zbehlý v tom, aké sú momentálne akcie, je to pán v rokoch, ale má veľmi veľa skúseností a keď nevie, odkáže vás na nás ženy. Zoberte si, že napríklad ani DPD ani mnohé iné spoločnosti teraz neposkytujú telefonické poradenstvo, a odpovedajú len na emaily. V tomto čase je to náročné, keď nemôžeme normálne chodiť do práce a robíme z domu popri deťoch, a sme to práve my ženy, ktoré ostávame s nimi doma, a tak vám všetkým po večeroch odpisujeme na všetky vaše otázky, pripravujeme materiály, aby bolo všetko najzrozumiteľnejšie, a aj krátke videá, aby ste vedeli ako žehličky používať. Čoskoro ide do tlače brožúra - otázky a odpovede ku žehličkám na pleť, a pripravili sme aj krátke video postupy ku Profi 7v1 a Profi 5v1. Verím, že nás pochopíte :)
- veľký výber
- Rýchlosť dodania