- Rychle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne za nákup aj za Vaše hodnotenie.
- Tovar,ktory som si objednala,bol s oznacenim pre nizsi vek deti,nez v skutocnosti bol,ale v podstate to nevadilo,odstranila som z hracky male casti a uz oznacenemu veku vyhovoval.
Reakcia obchodu Hravo.sk
Veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie.Ospravedlňujeme sa za nesprávny údaj,žiaľ taký nám poskytol výrobca, resp.dodávateľ.Samozrejme sme to hneď po Vašom upozornení na stránke upravili,za čo Vám veľmi pekne ďakujeme.
Ďakujeme aj za nákup :-) -
- pohodlie z domu
- neviem
doporučujem
Reakcia obchodu Hravo.sk
Veľmi pekne ďakujeme za nákup aj za Vaše hodnotenie.
- že tovar posielate aj na dobierku
- neviem
Ja som maximalne spokojna,a určite si ešte niečo objednam
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme Katka za hodnotenie aj za nákup a sme veľmi radi,že ste bola spokojná a tešime sa na Váš ďalší nákup.
Super ! Doporučujem.
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie a sme veľmi radi,že ste bola s nákupom u nás spokojní.
- výborná komunikácia, ak by sa dalo, hodnotím na 200 percent, volajú ihneď keď niečo, len som sa opýtala online na konkrétny tovar, ktorý nemali na stránke, za chvíľu som ho mala
- v mojom prípade cena
- doprava zadarmo nad určitú sumu, na čo pred Vianocami veľa obchodov zabúda
Nakupujem veľa cez internetové obchody, toto je jeden z najflexibilnejších obchodov, s ktorými som mala do činenia.
Plusy sú už spomenuté. Okrem iného, jeden z výrobkov som chcela vrátiť, lebo neviem, či sme s tým nevedeli robiť alebo bol chybný, ale poslala som ho, hneď mi volali, bez problémov vrátili peniaze na účet.Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne Katka za Vaše nádherné hodnotenie a samozrejme aj za nákup.Sme veľmi radi,že ste bola spokojná a tešíme sa na ďalší Váš nákup.
Odporucam velka ochota pracovnikov
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie aj za nákup.
- rýchlosť, spoľahlivosť.tovar zodpovedá popisu
Obchod je super, tovar bol dodaný bez chyby a čo hlavne, malý mal takú raaaaaaadosť, že sme to ani nečakali. Naozaj srdečná vďaka!
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne Stanka za Vaše hodnotenie,za nákup,aj za Vašu spokojnosť s nákupom u nás.ĎAKUJEME.
- tovar bol hned na odoslanie
- ziadne som nepostrehla
urcite odporucim aj dalej :-)
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme Monika za nákup aj za odporúčania Vašim priateľom a známym a sme radi,že ste bola s nákupom u nás spokojná.
- pohodlnosť, pošta zdarma
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme Zuzanka na Vaše hodnotenie aj za nákup.
- prijatelne ceny,rychlost dodania
- ziadne
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme Danka sa nákup aj za Vaše hodnotenie a sme veľmi radi,že ste bola s nákupom v našom obchodíku spokojná.Ďakujeme
- Bohatý výber hračiek. Podrobný popis hračiek. Našla som tu to, čo som hľadala a v klasickom obchode nenašla.
- Zatiaľ neviem o žiadnych slabinách.
Doporučujem vyskúšať.Mne obchod "Hravo.sk" kladné vybavil objednávku, s ktorou som u iných predajcov nepochodila a vzdávala sa nádeje, že požadovanú hračku niekde zoženieme. Aj keď to trvalo trošku dlhšie, hračka mi došla. Ďakujem.
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne za Vaše nádherné hodnotenie p.Anka.
- rýchlosť, pohodlnosť
Doporučujem nákup
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujem krásne za nákup aj za milé hodnotenie a sme veľmi radi,že ste bola s nákupom u nás spokojná.
- rýchle doručenie, výborná a bezproblémová komunikácia s pracovníčkou
- žiadne
kvalitný tovar, rýchle dodanie, bezproblémová komunikácia, odporúčam
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne Monika za krásne hodnotenie aj za nákup a sme veľmi radi,že ste bola s nákupom u nás spokojná.
- Dobré ceny, krásny tovar.
- Zatiaľ som nepostrehla.
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne Katka za Vaše hodnotenie a sme veľmi radi,že ste bola s nákupom u nás spokojná.
- Komunikacia so zakaznikom. Pravdiva informacia ked obchod udava "tovar na sklade"
Odporucam
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie a sme veľmi radi,že ste boli s nákupom u nás spokojní.
- Našla som dobrý tovar za dobrú cenu
- Neviem
Moja prvá skúsenosť a týmto obchodom ma príjemne prekvapila. Operátorka ma oslovila a ponúkla mi pre mňa lepšiu finančnú alternatívu.
Reakcia obchodu Hravo.sk
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie a sme veľmi radi,že ste bola s nákupom u nás spokojná.
- Rychle dodanie
- Dobre ceny
- Primerane postovne
Reakcia obchodu Hravo.sk
- dobrá cena, dobrá dodacia lehota
- ako každý internetový obchod, tovar uvidím v skutočnosti po rozbalení objednávky...
vrelo odporúčam
- Rychlost