Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rychlost, prehladnost

Spokojnost

• profesionálne jednanie, skvelá komunikácia

Trošku dlhšie som na aerowery čakala, avšak nie chybou obchodu (darček k narodeninám prišiel pár dní po oslave :-)). Čakali na naskladnenie náhradných dielov zo Španielska. Nedalo sa to z ich strany ovplyvniť, nakoľko sa tam pokazil stroj. Ale informovali ma mailom.

S kvalitou servisu a poradenstva obchodu ktoré sú na vysokej profi úrovni hodnotím - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

• Expresne vybavená a doručená objednávka

• Objednávala som prvý krát a za mňa super

• Velmi ochotny pristup pani, ktora obejdnavku vybavovala. Vyvazila vsetky nedostatky sortimentu.
    • Jednokolku nemali vo farbe, ktoru ponukali na webe, následne ju objednali,ale neprisla na cas, objednala som inu farbu, ktora bola vsak drahsia ako povodna, co na webe nebolo.

Overte si dostupnost tovaru este pred objednavkou, nemaju updatovany e-shop, co sa tyka dostupnosti tovaru.

Všetko prebehlo v poriadku, vybavenie, doručenie objednávky bolo super rýchle. s tovarom som veľmi spokojná. Notifikačný systém ma tiež informoval, nie je čo vytknúť :-)

• Rychle vybavenie

• vtipne komenty statusu objednavky

• Majiteľ poradil pred kupou
    • Ochota

Všetko super

Fajn obchod, odborníci na túto tému, prehľadný e-shop, takže odporúčam.

• Rýchle dodanie

• v pripade nedostupnosti tovaru, vas okamzite kontaktuju s otazkou ci ste ochotny pockat 5-6 dni kym objednaju a odoslu, alebo maju objednavku zrusit

miestami nezosuladene skutocnosti na webw o realnej dostupnosti tovaru:)

• Super všetko bolo vybavené rychlo

Obchod neodporúčam, tovar uvedený ako skladom nie je. Pride Vám informácie, že vás budú kontaktovať do 24 hodín. Nestalo sa tak, po urgencii prisla SMze ma dovolenku a uziva si more. Objednávku som zrusil.

• 60 %

• Komunikatívnosť
    • Snaha vyriešiť problém k spokojnosti zákazníka
    • Nespoľahlivosť dodania tovaru

Elektrická kolobežka prišla bez nabíjačky!
    2 týždne dodania - problém u dopravcu

Po sťažnosti urýchlene nabíjačku odoslali a poslali aj "bolestné" - eurá

• Čakal som na dodanie asi 8 dní a to tovar bol na sklade iné eshopgaju dodanie do 2 dni...
  • 10 %

• propagujú tovar ako nový ale je bazárový

Obchod deklaruje že ma tovar skladom, ale to nie je pravda, okrem toho ceny ktoré majú v porovnaní tovaru ako najlacnejšie, sú bazárové kusy tovaru ale tu ich propagujú ako nové. Stránka polopreložená z češtiny.

• Skvelá komunikácia
    • Rýchlosť
    • Ochota

• deklarovali, ze je tovar skladom a az po dvoch tyzdnoch od zadania objednavky napisali, ze je tovar nedostupny a do Vianoc ho nedokazu dorucit