- Komunikacia
- Rychle dodanie
- Kvalita vyrobku
Cely obchod prebehol expresne rychlo k velkej spokojnosti,dakujem
Rýchle dodanie
Plachta totálne tenučka absolutne nevyhovujúca a dnes ked som ju išla ďať na posteľ som zistila že ešte mi zle poslali veľkosť čo je samozrejme moja chyba lebo som si to mala hneď všimnúť ..Osuška to isté úplne tenučká ale je isté , že z tohto obchodu už nenakúpim
Krásne obliečky
Bez problémov, spokojnosť.
Postelne obliečky,ktoré mi prišli,boli rozpárané na viacerých miestach...velmi xle ušité,zlá kvalita
Reakcia obchodu Homa.sk
Dobrý deň, ak je tovar poškodený treba ho reklamovať, ale neurobili ste tak. Určite by sme vám poslali nový nepoškodený kus. Vždy riešime reklamácie týmto spôsobom. Mrzí nás táto situácia, stále nám môžete poslať reklamáciu. Heureka Vám ju nevyrieši.
Ďakujeme za pochopenie. -
Dobré ceny, dobrá kvalita a rýchle doručenie
Objednavam už pár rokov či sú to obliečky bavlnené,flanelové vždy som spokijná.Aj uteráky odporučam.
Ochotu, rýchlosť, komunikácia výborná
- Rýchlosť doručenia, ochota,komunikácia
- Rýchlosť doručenia, supeeeeér komunikácia, ochota
rýchle dodanie
- Celková spokojnosť, mala som však trochu inú predstavu o krepových obliečkach.
Tovar mi bol doručený pomerne rýchlo, a s produktmi dom velmi spokojná.
- Pekný tovar
- Výhodné zľavy
- Rýchle doručenie
- Komunikácia
Chcela som kúpiť ešte jednu súpravu, ale obchod mi neodpovedal na moju otázku ohľadom tovaru.
Ja som mohla mať súpravu, obchod peniaze, ale nebolo z toho nič, takže zlyhala komunikáciaReakcia obchodu Homa.sk
nemáme od Vás žiadnu mailovú komunikáciu, že by ste navyšovali objednávku. Ak už bola objednávka vytvorená odpoveďou z potvrdzujúceho mailu objednávky ste nám mohli svoju požiadavku napísať. My sme však takýto mail nedostali. Keby sme o tejto požiadavke vedeli určite by sme ju vybavili.
Ďakujeme za pochopenie -
Bola som spokojná. Ďakujem za rýchle doručenie.
- Veľmi rýchle dodanie
Objednávka veľmi rýchlo vybavená
- Rychle dodanie
- Kvalitny material
- Pekne farby
Objednavka frote uteraky-som velmi spokojna s kvalitou aj farbamy.
- Rýchlosť
- Komunikácia
Veľmi šikovné a kvalitné obliečky