Prihlásiť sa a pridať recenziu

Dodacia v mojom prípade presiahla 10 pracovných dní, presne 12 kalendárnych dní, tovar zatiaľ nemám, ale komunikácia obchodu výborná, odpísali mi do pár hodín.

Seriozny obchod. Dala som si platbu vopred a hoci mi bol tovar doručeny na dobierku (ktoru som zaplatila nakolko som tovar naozaj chcela), ešte pred tym ako som sa stihla ozvať ja, peniaze mi vratili automaticky na ucet.

• Dlhá dodacia doba

• tovar ktory nie je dostat bezne v obchodoch

ak nieco hladate tak tu to najdete

• Široký sortiment.
    • Neviem o žiadnych slabinách obchodu.

Som spokojný. Po prevzatí zásielky som poslal poďakovanie .

• žiadny telefonický kontakt

• Nedodanie tovaru, ziadna komunikacia so zakaznikom.

Osobný prístup ku zákazníkom. Takmer okamžitá odpoved na môj dotaz a to aj vo večerných hodinách. Maximálna spokojnosť a kvalitné produkty.

• Dodanie tovaru

Aj po 10 dňoch tovar nedošiel. Po kontaktovaní som nedostala odpoveď.

• Prehľadnosť
    • Delenie tovaru do kategórií

Najskor som si objednal v obchode v lete strojceky merkur Solingen ,s prislubom ,ze mi budu dorucene maximalne do konca roka .Odstupom casu som im pisal v akom stave je moja objednavka ,podotykam viackrat totalne odignorovali moje maily p Volaktory tyzden som im pisal dalsiu objenavku na strojcek muhle ,prisiel mi potvrdzujuci mail o prijati objednavky ,no dalej sa nic nedialo ,pisal som im teda co sa deje opat ignoracia . Tak som si objednal inde kde boli ustretovy .Pred tromi dnami mi prisiel mail ,ze mi posielaju Tovar ,tak som objednavku zrusil nakolko som nemohol riskovat nedorucenie do vianoc.Tento obchod nedoporucujem

• 10 %

žiadna komunikácia, 4 týždne čakám na tovar

• Siroky vyber sortimentu

Odporucam, ak zhanaju veci, ktore ponukate na stranke

• siroky sortiment
    • neprehladny web

• proklientsky prístup,
    • dodacie lehoty,
    • vyber tovaru
    • absencia ponuky zlavy pri objednavke nad urcitu sumu napr.doprava kurierom zadarmo nad XY

pravidelne nakupujem a zatial som spokojny

• neponuka
    • uplne o nicom, ziadna komunikacia, nic... hlavne, ze toto je uz 2he hodnotenie, co mi na nich prislo, ale z obchodov, kde som uspesne nakupil, sa nikto s takymito dristami neozval... asi si potrebuju lestit ego uplne vsade...

Obchod je trapny, neschopny, nekomunikativny, nikdy viac sa o nich ani neotriem...

• Tovar nedodany ani po 20tich dnoch. Nekomunikuju.

Vyhnite sa nakupu z holenie.com.Neodporucam z tejto webstranky nic objednavat. Tovar nedodany ani po 20tich dnoch. Nekomunikuju. Po 10tich dnoch som napisal mail, ziadna odpoved. Tovar uhradeny hned pri objednavke.

pred dvoma tyzdnami som si objednala a prisla správa ze bola objednávka prijata, po 10 dnoch som napísala kde je objednávka kedze mi nic neprišlo ani ma neinformovali o odoslani a este stále niesu schopny ani odpísať.

• široký sortiment ponúkaného tovaru
    • kvalitný značkový tovar
    • chýba možnosť telefonického kontaktu

Z ponuky obchodu som si objednal:"Merkur Solingen holiaci strojček 45030 bakelitový" za cenu 35,90 €. Na stránke obchodu je v ponuke napísané:"Bakelitový ručný holiaci strojček v plastovom boxe s 10ks žiletkami Merkur." Uvedená ponuka je aj zobrazená na obrázku. Po otvorení zásielky som zistil, že v plastovej krabičke s holiacim strojčekom je vložená krabička so žiletkami DERBY Extra, 5 ks. Cena 10 ks žiletiek Merkur je podľa ponuky obchodu 5,49 €, cena 5 ks žiletiek DERBY Extra je 1,65 €. Cena strojčeka ponúkaného bez žiletiek:"Merkur Solingen holiaci strojček 2040 bakelitový" je 29,90 €.
    Po prirátaní ceny za žiletky Merkur dostaneme približne výslednú cenu produktu.
    Napriek tomu, že som prerobil 3,84 € so strojčekom som maximálne spokojný. So žiletkami Derby Extra už menej.
    Obchod odporúčam všetkým vyznávačom klasického holenia. Vyberie si v ňom určite každý!

• Predávajúci reagovali rýchlo, tovar mi doručili dva dni po objednávke, som spokojný aj s tovarom, aj s prístupom. Služby obchodu plánujem využiť opätovne.