Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Ponukany sortiment
    • Ziadna komunikacia

Presli 2 tyzdne od objednavky a nemozem sa k nim dovolat, nereaguju na mail.
    Ak si chcete byt isty, ze to co si objednate raz aj dostanete, objednajte si inde.

• je to vôbec obchod? neodpísu na mail, nereaguju, neposlu tovar , halo! Je tam niekto?

zdaleka ich obidte.

Tovar ide už vyše týždňa,asi až z marsu

• poštovné zdarma
    • žiadna komunikácia
    • podľa popisu v obch. podmienkach to vypadá, že produkty nemajú reálne skladom a s tým je spojená dlhšia dodacia lehota

po 10. dňoch od objednávky nemám v rukách ani tovar ani vyjadrenie obchodu na otázku v akom stave je objednávka... toto bol rozhodne prvý a posledný nákup v tomto obchode

• Toto je hanba aby servis pre zákazníkov vlastne pre nikoho
    • Nedvihaju tel,na mail nereagujú,tovar sme objednali pred tyzdnom

Objednavajte tam mesiac do predu ak vam to vôbec doručia

• TOVAR SOM ANI PO 12 DNOCH NEOBDRžAL.AJ KED SOM CHCEL KOMUNIKOVAT Z PREDAJCOM Z OPACNEJ STRANY NEBOL ZAUJEM

DAJTE SI DOBRY POZOR PRI NAKUPE U TOHOTO PREDAJCU LEBO OKREM TOHO ZE PRIJALI VASU OBJEDNAVKU SA NIC VIAC NEDOZVIETE.NO PROSTE HNUS

je to môj prvý nákup, viem, že majú dlhšie dodacie lehoty, ale od objednávky uplynulo jedenásť dní a okrem toho, že žiadajú hodnotenie o nákupe, o tovare, kedy mi ho asi dodajú, alebo nejaké sledovanie vybavovania objednávky - o tom zatiaľ ani zmienka. A moja brada chradne a chradne. :-)

• Jediná možnosť kontaktu je formulár.

• -dobre ceny
    • -tovar ktorý ponúkajú skladom reálne skladom nemajú

Odporúčam aj keď by mohli dať pozor na to čo je skladom aby skladom bolo.

• dobrý výber, dobré ceny
    • dizajn webu

+ siroky vyber sortimentu
    + rychle spracovanie objednavky
    + komunikacia

- doba dorucenia (dorucovatel slovenska posta,postarka mala dovolenku:)

• osobný odber - ustretoví prístup
    • deklaruje dostupný tovar aj keď v skutočnosti ho momentálne nemá
    • žiadne informácie ,že tovar je pripravení k odberu

Reakcia obchodu Holenie.com

Žiaľ ak si zákazník urobí objednávku, a príde skôr osobne pre tovar, ako stihneme mu ho pripraviť k odberu, tak nedostane info o tom, že ho tovar čaká pripravený k odberu. 90 percent tovaru ktorý je uvedený že je skladom, je skladom,...cca 75 percent je aj v maloobchode. Pri tejto objednávke sa stalo to, že zákazník chcel cestovné mydlo, ktoré bolo na eshope skladom, no už sa dopredalo, ale samozrejme za cenu cestovného dostal veľké balenie :-)
    Od minulého mesiaca sme posilnili tím pracovníkov, ktorí vybavujú objednávky a zlepšili sme služby a komunikáciu.

• Dobry prehľad sortimentu
    • Žiadne

Tovar som si objednal a bol mi doručený v poriadku a rýchlo.

• Po tejto skúsenosti asi žiadne.
    • Žiadna komunikácia, absolútne nespolahlivý.

Po zadanie objednávky som obdržala automaticky email. A tým to skončilo. Keď som sa snažila obchod kontaktovať, narazila som na hluchu stenu. Ešte že som za tovar nezaplatila dopredu.

• žiadne
    • všetko čo len môže byť
    • nedá sa dovolať ani napísať ( neodpovedajú na mail..

• neviem
    • neviem

dobrý sortiment len po objednaní neviete kedy tovar doručia.

• Perfektný a odborný prístup predávajúceho ...
    • Slabiny zatiaľ žiadne .. :-)

Vrelo odporúčam :-)

Dodacia doba trvala vyše 3týždne. Kým som ja nenapísala kde je moj tovar, obi sa neozvali. Potom vysvetlili, že jeden zmojich objednaných produktov nemali na sklade. Nakoniec tovar došiel v poriadku, ale jeden produkt mi poslali iný/zlý a odvtedy mi neodpisujú...

• Je to tovar (som s nim uz roky spokojny), ktory v kamennych obchodoch dostat velmi zriedka, skor vobec (konkretne tento som nenasiel nikde), tak som volil tuto cestu.

Odporucim kazdemu.

• Nikde nie je uvedeny telefonny kontakt