- Super prístup predajcu
- Objednala som nástenné hodiny, poslali mi pokazené. Musela som vrátiť tovar. Takže nemám peniaze, ani tovar. Komunikácia s majiteľom veľmi nepríjemná. Neochotný, nespolupracuje. Len samé výhovorky...
- Určite neodporúčam. Neserióznosť.
Bohužiaľ nemôžem odporúčať, neochotné jednanie, nekvalitný tovar.
Reakcia obchodu hodinarik
Dobry deň dnes je 06,11,2023 a ešte stále nemám od vás tovar ktory ste mi poslali . Klamete a zavádzate Vás iba zaujímalo preplatenie poštovného, normálneho zákazníka zaujíma aký môže byt problém keď hodiny nefungujú. Po ďalšie tovar ste mi mali poslat na určenú adresu a nie na postu . Preto asi vznikol problém že tovar mi nedorazil . Peniaze ako som vam sľúbil vam pošlem aj s preplatením poštovného, len tovar mi musí prísť. Prajem prijemný zvyšok dna .
- Rychle vybavenie,ochotny personal
Personal ochotny pomoct. Velka spokojnost s nakupom.
- Nikdy som sa nestretla s tak úžasným prístupom . Pán je veľmi ochotný , komunikacia je na vysokej úrovni a odbornosť tiež. Za mňa TOP obchod a určite sa vždy vrátim a nakúpim
Toto je naozaj jediný obchod kde nie je čo vytknúť.
- Kupoval som súčiastky na opravu hodín a len tu som našiel všetky parametre, ktoré som potreboval, pre rekonštrukciu
- Super komunikácia
- ochota
- rýchle dodanie
Super obchod.
boli šikovní zaujímali sa o zákazníka aj zákazku. bolo to OK
- Úžasný prístup
- Možnosť konzultácie s dodávateľmi
- Komunikácia
Ochotný personál, vybavia objednávku ku spokojnosti zákazníka.
Vsetko prebehlo OK
Tovar pripraveny v predajni . A aj mi nasadil remienky na hodinky . Vsetko na pockanie.
- Vsetko prebehlo ok
- všetko prebehlo 0K
- Obchod sa nachádza na dobrom strategickom mieste, ľahký prístup (co sa týka dopravy).
- Odbornosť a profesionalita, komunikatívnosť
- Pekný tovar, každý tu nájde čo potrebuje
Rada nakupujem u Hodinarika, bol to už môj tretí nákup. Predávajúci (majiteľ?) je ústretový, milý, ochotný poradiť, komunikatívny, profesionálny prístup. A svojim humorom človeku urobí krajší deň. Z obchodu som odchádzala nielen s dobrým nákupom, ale aj s lepšou náladou. Jednoznačne odporúčam
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Skvelý obchod, ústretový predajca, pomôže, poradí, zavolá. TOP
- osobny pristup
- rychlost