- Rychla dorucenie tovaru,vyborna komunikacia zo zakaznikom
Reakcia obchodu HEIKO ŠPORT
Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie. Všetku energiu dávame do toho, aby boli naši zákazníci spokojní a radi sa nás opäť obrátili. Veríme, že budete spokojní aj nabudúce.
tím HEIKO ŠPORT. -
Obchod je super aj predavajuci ochotný ústretový prosté super jednanie a pristup!
Reakcia obchodu HEIKO ŠPORT
Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie. Spokojnosť zákazníkov je pre nás prioritou a sme ochotný pre to obetovať všetko. Vaše hodnotenie si veľmi ceníme a veríme, že naše služby využijete aj v budúcnosti.
tím HEIKO ŠPORT -
- Výborná komunikácia a informovanosť o objednávke
- rýchle odoslanie a doručenie
- výborné ceny
tím HEIKO ŠPORT. -
- skvelý tovar, prijatelne ceny
Odporúčam, tento obchod, aj preto, lebo mi mikinka nesadla a sumu mi vrátili ihned po vrátení tovaru v plnej výške. páči sa mi tento prístup, že netreba na eurá týždne čakať.
tím HEIKO ŠPORT -
- Rýchle doručenie tovaru veľmi pekne ďakujem☺
tím HEIKO ŠPORT. -
- +++++++++++++++++++++++++++++++++++vetko bolo tak ako ma bit dakujem jarolim janco
Dobry kvalitny tovar. Dobra cena. Dobre spracovanie a informovanie o zasielke nie prilis prehnane vela info sprav a dodanie nacas som spokojny... pekny den s dakujem. J.J.
tím HEIKO ŠPORT -
Tovar prisiel pekne zabaleny .pekne sedi na postave
- prehladny eshop
- rychle dodanie
- rýchla objednávka
- Prišiel mi nesprávny tovar, ktorý som reklamovala telefonicky. Bolo mi sľúbené, že obratom mi pošlú správny tovar ( aj sa stalo) a že ako odškodné za to, že som musela poslať nespávny tovar naspäť, dostanem nejakú drobnosť. Jasné, že som nič nedostala ( čo ma ani neprekvapuje pri "serióznosti" našich podnikateľov a firiem!) Takže tovar ma "vyšiel" ešťte o 2 € drahšie.
Reakcia obchodu HEIKO ŠPORT
ďakujeme za vašu recenziu. Je nám ľúto, ale aj pri našej najväčšej pozornosti sa v ojedinelom prípade stane, že odošleme nesprávny odtieň produktu. Telefonicky sme sa vám ospravedlnili. Keďže išlo o našu chybu, nečakali sme kým nám dovar pošlete a výmenu sme vám odoslali okamžite. Správny tovar sme vám následne poslali na ďalší deň, presne podľa vašich požiadaviek. Pri maximálnej vyťaženosti pred Vianocami sme považovali za prioritu vám tovar odoslať čo najskôr a boli sme ochotný riešiť kompenzáciu následne, ako dostanete objednaný tovar. Bolo vám ponúknuté preplatenie dopravy vo vami vyčíslenej hodnote, avšak to ste odmietli.
Zálaží nám na spokojnosti našich zákazníkov a urobili sme všetko preto, aby sme vám vyhoveli. Ospravedlňujeme sa za zlyhanie ľudského faktoru a veríme, že sa to už nebude opakovať.
Ďakujeme za váš názor a veríme, že sme takto situáciu dostatočne vysvetlili.
tím HEIKO ŠPORT. -
- Mile, ustretove jednanie cez telefon.
Zazmluvnene kurierske sluzby trocha drahe...
Reakcia obchodu HEIKO ŠPORT
ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi službami. Vašu pripomienku ohľadom ceny dopravy berieme na vedomie a budeme sa snažiť jej cenu znížiť. Sme si vedomí, že stále je priestor na zlepšenie a už teraz pracujeme na novinkách do budúceho roku 2018.
Ďakujeme ešte raz za pochvalu.
- Super
tím HEIKO ŠPORT -
Spoľahlivý obchod. Rýchle vybavenie + doručenie. 100% spokojnosť.
tím HEIKO ŠPORT. -
odporúčam, velmi som spokojná, rýchle dodanie, i komunikacia, kvalitny tovar :)
tím HEIKO ŠPORT -
- Rychla dodavka tovaru. Kvalitny vyrobok.
tím HEIKO ŠPORT. -
Jednoduchá objednávka, rýchle info o objednávke a rýchle doručenie tovaru.
- Super komunikacia
Odporucam vsetkymi desiatimi, velmi dobry pristup,ceny a aj dostupnost tovaru. Rychle dodanie
- Rychle vyřízení
- Dobra komunikacia a polahliost
tím HEIKO ŠPORT -
Rychlé vyhotovovení na přání a doručení. Doufám že dcera bude nadšená.
tím HEIKO ŠPORT.