Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rýchle dodanie
    • Fajn cena oproti konkurencii

Bezproblémový nákup, rýchle dodanie, tovar je v poriadku, cena oproti konkurencii lepšia. V podstate som ušetril 10€. Takže spokojnosť a odporúčam

Reakcia obchodu HEIKO ŠPORT

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie. Spokojnosť zákazníkov je pre nás prioritou a sme ochotný pre to obetovať všetko. Vaše hodnotenie si veľmi ceníme a veríme, že naše služby využijete aj v budúcnosti.

• Veľmi rýchla doba dodania , čo veľmi oceňujem
    • Zatiaľ žiadne

Našla som čo som hľadala a rychle dodanie

Reakcia obchodu HEIKO ŠPORT

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie. Všetku energiu dávame do toho, aby boli naši zákazníci spokojní a radi sa nás opäť obrátili. Veríme, že budete spokojní aj nabudúce.

tím HEIKO ŠPORT.

Oceňujem rýchle spracovanie objednávky, tovar je kvalitný, v prípade vrátenia tovaru Vám peniaze naozaj expresne vrátia na účet. Odporúčam.

• fajn pristup :-)

• Rýchlosť doručenia
    • Produkt zodpovedal obrázku a teda farebne nebol odlišný
    • Šiltovka mala bezpečnostný kód, ktorý však musel ponechať pracovník ktorý tovar balil.Beriem to ako zlyhanie ľudského faktora.

Reakcia obchodu HEIKO ŠPORT

Ďakujeme pekne za vaše odporúčanie a ospravedlňujeme sa za ponechanie bezpečnostného kódu. Muselo ísť o zlyhanie ľudského faktoru, budeme sa snažiť týmto problémom v budúcnosti predísť. Veľmi si ceníme váš feedback, ktorý nám pomôže zlepšiť naše služby a pomôže budúcim zákazníkom pri výbere. Pekný deň.

Tím HEIKO ŠPORT.

• Velmi mily a ochotny personal

tím HEIKO ŠPORT.

velmi spokojna , objednala som si a hned mi tovar aj poslali

tím HEIKO ŠPORT

Objednala som zatial tri krat a super. Tovar som mala o dva dni doma

• rýchle dodanie
    • žiadna

• super , rýchlo , spokojnosť veľká

tím HEIKO ŠPORT.

• Rychla registracia online platby, odoslanie tovaru na druhy den. Urcite odporucam, vyskusajte.

• Rýchlosť, spoľahlivosť, skvelý výber

Uz predtým som nakúpila v heikosport. A áno tentokrát ma nesklamali. Objednávka bola klasicky vybavená v rekordnom čase. Tomu vravím profesionálny prístup. Opäť raz vám ďakujem.

Rýchle vybavenie objednávky.

tím HEIKO ŠPORT

vynikajuce jednanie,transparentnost,promptnost,rychle dodanie,skvele...odporucam

• Všetko OK

• rýchlosť obchodu

tím HEIKO ŠPORT.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Rýchle dodanie, tovar kvalitný