- Rýchle vybavenie
Reakcia obchodu GÜDE Slovakia s.r.o.
Ďakujeme za Vaše odporúčanie a hodnotenie nášho e-shopu. Vaša spokojnosť nás teší.
GÜDE Slovakia s.r.o. -
- rýchla reakcia na objednávku
Ok
Reakcia obchodu GÜDE Slovakia s.r.o.
Ďakujeme za Váš nákup a hodnotenie nášho e-shopu. Budeme radi, keď v budúcnosti náš e-shop znovu navštívite a vyberiete si z našej ponuky.
- Rychle a prehladne nakupovanie
- Zatial som ziadnu nevidel
Reakcia obchodu GÜDE Slovakia s.r.o.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie nášho e-shopu. Teší nás, že ste s nákupom spokojní.
spoľahlivosť
Reakcia obchodu GÜDE Slovakia s.r.o.
Ďakujeme za Váš nákup a odporúčanie nášho e-shopu. Veríme, že náš e-shop opäť navštívite a niečo si u nás objednáte.
Na paradu.
Promptnost,profesionalita presnost....
- Velmi rychle dodanie,super
GÜDE Slovakia s.r.o. -
- ...kvalitné náradie do dielne a na záhradu v aku prevedení, rýchlosť vybavenia a doručenia tovaru...
GÜDE Slovakia s.r.o. -
Som spokojný. Rýchlosť, kvalita a napokon aj cena.
GÜDE Slovakia s.r.o. -
- ...rychlost vybavenia a doručenia tovaru, výborný pomer kvalita-cena...
... spokojnosť....
GÜDE Slovakia s.r.o. -
Tovar bol doručený dosť rýchlo.
GÜDE Slovakia s.r.o. -
- Našiel som všetko čo som potreboval
všetko ok
rýchle dodanie
- Rýchle doručenie
GÜDE Slovakia s.r.o. -
- ...kvalitný tovar, rýchlosť vybavenia a následného doryčenia...viackrát som objednával a vždy som bol spokojný...
... rýchlosť, kvalita, spokojnosť...
Rýchle dodanie
GÜDE Slovakia s.r.o. -
Promtne a rýchle dodanie materiálu , maximálna spokojnosť.
- rýchle doručenie
GÜDE Slovakia s.r.o.