Veľmi milí komunikácia s obchodom je dobrá
- Obchod mi zrušil objednávku lebo tie nohavice boli asi príliš lacné tak to stornovali a výhovorka bola že posledný kus čudné že na druhý deň tie nohavice mali Lenže o 70 € drahšie.
- Rýchle jednanie a rýchle dodanie tovaru, ďakujem.
tovar dobre zabalený, maximálna spokojnosť
- Tovar, ktorý majú uvedený na sklade, je naozaj na sklade a pripravený v ten deň k odoslaniu.
- Veľmi ústretový obchodník, bez problémov zásielku poslal ešte raz, aj keď to kuriér SK vrátil ako nadrozmerné.
- Komunikácia, ústretovosť, ceny. Ďakujem
- Veľmi dobrá komunikácia
- Efektívnosť
- Robia všetko preto aby zákazník bol spokojný
- Aj pri najmenšej chybe komunikujú zo zákazníkom rýchlo efektívne
Na základe môjho osobného uváženia odporúčam tento obchod aj ďalším zákazníkom z vlastnej skúsenosti viem že sú tu ľudia naozaj pohotový, komunikatívny, vždy sa snažia aj pri hocijakej chybe počas odoslaného tovaru ktorá by sa stala s ich strany voči zákazníkovi robiť všetko preto aby sa chyba v čom najrýchlejšiom čase vyriešila môj osobný názor vrele odporúčam tento Internetový obchod aj ďalším zákazníkom a určite moja osoba neostala len pri jednom nákupe
- komunikácia zo strany obchodu
- výhodné ceny
Super obchod,skvela komunikacia.
- veľmi dobrý a ochotný prístup
- predávajúci má prehľad a skúsenosti v odbore
- dobré, primerané ceny
nie sú nevýhody
- Dobrý výber tovaru, celkom dobrá cena, rýchle doručenie
- Veľmi promptne vybavenie
- Najlepsia cena v eshopoch.Rychle dodanie.Super komunikacia s predajcom.Odporucam tento obchod.
Top obchod, tovar mi prisiel rychlo.
- Tovar skladom
- Rychhle dodanie
Veľmi dobré ceny, dlhšie si od nich objednávam. Sú super
- Komunikácia
- Nie všetko je skladom
Obchod nemá skladom všetko, čo je v ponuke, ale na druhej strane komunikujú rýchlo a hneď dali vedieť, či vec majú alebo nie, asi je lepšie vopred im napísať a informovať sa.
Jednoducho rychlo.Dnes som objednal ,zajtra doručené v skratke.
- 11.5.2020 som urobila objednávku, ktorá bola potvrdená, dnes je 22.5.2020 a žiadna reakcia obchodu.
Reakcia obchodu GTstore.cz
náš internetový obchod samozřejmě reaguje standardně. K Vaší objednávce odešly v průběhu posledních dvou týdnů dva dotazující emaily, které jsme posílali v souvislosti s upřesněním Vaší objednávky, na něž nám bohužel nedošla žádná odpověď.
Máme špatnou zkušenost s emailovými adresami u Gmailu, který naše zprávy ukládá do nevyžádané pošty, takže pokud jste u objednávky nezadala špatně svoji emailovou adresu, oba naše emaily jistě najdete ve spamovém koši.
Děkujeme za pochopení. GTstore.cz -
- Kvalitný tovar
Seriózne jednanie, komunikácia, okamžitá odozva a dodanie tovaru do 3 dní. Vrele odporúčam.