Najhorší obchod čo som zatiaľ navštívil.

• Dobre ceny
    • Neseriozny e-shop.
    • Tovar udajne skladom objednany pred 12. Dnami mi nedorazil. Na moje e-maily mi po nejakej dobe odpovedali, ze tovar expedovali. Ocividne to vsak nebola pravda!
    • Takymto e-shopom sa radsej vyhnite, hoci ceny vyzeraju lakavo.

Neodporucam e-shop.

Vážený zákazník,

ďakujeme za recenziu. Tovar Vám bol zaslaný z nášho skladu v deň, keď ste bol emailom informovaný o odoslaní zásielky. Pri kontrole sledovania zásielky sme zistili (čo máte možnosť aj Vy), že balík je uskladnený 5 dní v depe kuriéra.
    Príčinu nevieme. Samozrejme to budeme zisťovať a budeme Vás informovať.

S pozdravom Gsport

• Napriek vyberu doručenia na Poštu ma dva krat kontaktoval kurier. Vdaka tomu sa objednavka oneskorila.

Ďakujeme za recenziu

Z jednej palice bol v spodnej časti odlomený plast, ktorý má vytŕčať.

Reakcia obchodu Gsport.sk

ďakujeme za hodnotenie. Zatiaľ neevidujeme od Vás žiadnu informáciu a ani reklamáciu.

Prajem pekný deň

• žiadne
    • Popis nezodpovedal dodanému tovaru

Celkovo neodporúčam

• Kuriér - katastrofa.

• lacny
    • nekontroluje svoj tovar pred odoslanim

1 z troch veci bola poskodena + nespravna velkost. Obchod nekontroluje veci, ktore posiela.

• Hodnotenie bolo odstránené na žiadosť autora.

farba výrobku nezodpovedá farbe na obrázku na stránke obchodu, považujem to za zavádzanie zákazníka (batoh HUSKY)

Reakcia obchodu Gsport.sk

Ďakujeme za nákup a Vaše hodnotenie. Je nám ľúto, že daná oranžová farba časti batohu je v skutočnosti o niečo svetlejšia ako je na obrázku. Pokúsime sa tento problém odstrániť, ale my to nepovažujeme za zavádzanie zákazníka. Máte možnosť vrátenia tovaru.