- rýchle doručenie
- rýchle jednanie
- Kvalitný tovar,rýchle doručenie.
- rýchlosť, ochota poradiť, možnosť vrátenia tovaru
- Rýchlosť odoslania, vždy vybavené všetko, i vrátenie tovaru a peňazí promptne, bez prieťahov. Kvalitný a nadčasový tovar. Odporúčam!
- rýchle doručenie
Rychle a bezproblemove, objednanie aj dorucenie tovaru.
Chcela by som požiadať ak by bola možnosť pri ponúkanom tovare popisovať či je to regular/petit/long. Vďaka
- Orginálne oblečenie, veľký výber.
- Kvalitné odevy
- rýchle dodanie tovaru,ochota personálu,ústretová komunikácia,kvalitný tovar,dobre padnúce strihy
Vždy maximálna spokojnosť!
pekne kvalitne veci
Tovar je kvalitný, nadčasové oblečenie, veľmi dobre ušité. Cítim sa v oblečení od vás pohodlne a pekne. Som veľmi spokojná.
Vrátenie tovaru je bezproblémové, peniaze prídu na účet. -
Som spokojná s oblečením ktoré mi príde objednavala som už parkrát. V šatoch sa cítim príjemne. Tiež som spokojna s komunikáciou so zákazníckou linkou.
Katka -
Doteraz veľmi dobrá skúsenosť, tentokrát som trochu nespokojná, lebo na kabáte je jedno malé miesto, kde je ošuchnutý, alebo zašpinený. Kabát si nechávam, ale nepotešilo ma to.
- Viacero zahranicnych eko znaciek na jednom mieste
- Ak sú položky skladom, dodanie je skutočne veľmi rýchle, niekedy už na druhý deň
- Pohodlné vrátenie tovaru cez packetu
- Kvalitný tovar
- Široká škála veľkostí
Stala som sa pravidelným a veľmi spokojným zákazníkom. Krásny tovar, aj väčšie veľkosti, čo mi veľmi vyhovuje. Ceny sú síce vyššie, ale korešpondujú s dodanou kvalitou. Nádherné vzory, kvalitné materiály, ešte sa mi nestalo, že by som s nejakou vecou nebola spokojná. Sem-tam vymením za inú veľkosť, ale je to všetko hneď obratom vymenené a dodané cez packetu. Skutočne môžem tento e-shop iba vrelo odporučiť.
- Perfektná kvalita, zaujímavé vzory
V tomto butiku velmi rada nakupujem už pár rokov. Tovar je kvalitný a krásny.