- Milý prístup
- Rýchle odoslanie
- S lampasmi som spokojná sú naozaj veľmi pekné
- Rychlost
- Detailne precizne spravene
Nečakala som az taku dokonalost…
Velmi prijemme som prekvapena co sa tyka kvality to je nad očakavania. -
- Precíznosť
- Rýchlosť
- Dostupnosť
Veľmi rýchla dodanie, krásny produkt
Veľmi ochotna komunikácia
- Veľká spokojnosť.
- Objednávala som druhý krát, a opät prišiel krásne vypracovaný výrobok presne podľa mojich predstáv, a hlavne expresne rýchlo.Dakujem
Hodiny s gravirovanim fotografie du krasne, sice material preglejkovy je velmi jemny,treba davat pozor a pri hodinach ma rusi rucicka sekundova,nie je tam potrebna
- Rychlost, ustretovost,poradili
- Úžasná a rýchla komunikacia
- Široký výber produktov
Toto bola druhá objednávka a zatiaľ spokojnosť. Pri oboch produktoch poradili, vyšli v ústrety.
Veľmi rýchle dodanie :) -
- Kvalitné a krásne spracovanie
Veľká spokojnosť, odporúčam
Veľmi ochotný prístup, poradili, vyrobili v podstate zo dňa na deň a hneď aj doručili. Výsledok krásny! Odporúčam a ďakujem!
- kvalitné spracovanie fotografie a textu gravírovaním na sklo
- rýchlosť dodania
- informovanosť obchodom o každom kroku
- Rýchle doručenie,nádherná práca,krásna fotka,som spokojná,ďakujem
Náramok prišiel veľmi rýchlo presne tak ako som si priala , vyzeral fakt dobre a kvalitne , odporúčam na 100%
Veľká spokojnosť
Veľmi dobrý obchod aj jednanie. Volala som, aby som sa informovala ohľadne dodacej lehoty. Veľmi milá a ústretová pani aj jednanie. Dodanie veľmi rýchle, tovar nádherný...som spokojná a vrelo odporúčam
- Ochotný, milí a komunikatívny personál, rýchle doručenie, kvalitná práca, už 2x som si objednala z tejto stránky a opäť som nákup neoľutovala. Odporúčam všetkým
- Kvalita + cena
Darček sa veľmi páčil