Výborný

Cena mlynčeka timemore c2 bola najnižšia na trhu, tovar dorazil rýchlo a bez problémov, určite tento obchod odporúčam

Krásný den, Patriku,

děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste u nás našel nejlepší cenu na mlýnek a že doručení proběhlo bez problémů. Vaše doporučení nás moc těší a budeme se těšit na vaši další návštěvu eshopu! :)

Rýchle doručenie výborná kavicka

• Výber
    • Ceny
    • Rýchlosť dodania
    • Zatiaľ som sa so žiadnou nestretol

• Rýchle a bezpečné dodanie
    • Kvalita tovaru

• Komunikácia obchodu a rýchlosť dodania

• + ustretova, prijemna, odborna komunikacia
    • + rychle dodanie tovaru
    • +

Výborné ceny, rýchlosť dodania

všetko ok

Tovar prišiel v krátkom čase, i keď mal výrobnú vadu, obratom bol vymanený. Rýchly prístup k riešeniu problému a vyriešený k spokojnosti zákazníka.

Krásný den, Štefane,

děkujeme za vaši objednávku a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsme mohli rychle vyřešit problém k vaší spokojenosti. Vaše spokojenost nás těší. :)

• Bohatý výber
    • Rýchle doručenie
    • Dobrá komunikácia

• dobrý výber
    • rýchle dodanie

výberové kávy, príslušenstvo, primerané ceny a rýchle doručenie, objednal som už niekoľkokrát

Hezký den, Roberte,

děkujeme za skvělou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že Vám naše kávy i příslušenství vyhovují a že oceňujete rychlé doručení. Těšíme se na další objednávku! :)

Normálny čas doručenia

• Rychle dodanie
    • Dobre ceny
    • Siroky vyber

Velka spokojnost, nakupujem opakovane, ked potrebujem doplnit prislusenstvo na robenie kavy. Vzdy najdem vsetko co potrebujem na jednom mieste. Dodanie bleskove - vzdy cca 1-2 dni.

Krásný den,

děkujeme za Vaši recenzi! Moc si vážíme Vaší důvěry a jsme rádi, že jste spokojena s rychlým dodáním i nabídkou.
    Těší nás, že u nás vždy najdete vše, co potřebujete. Těšíme se na Váš další nákup! :)

Nikol GourmetKáva

• Rýchla dodávka, "normálne" ceny.
    • Je na škodu, že obchod neponúka možnosť výberu stupňa praženia. Nie každému vyhovuje len to jediné praženie.

Dobrý den, Rado,

děkujeme Vám za recenzi a Váš nákup. Co se týče naší GourmetKávy, ta je tmavě pražená. V této sekci najdete i středně praženou kávu a pak dále máme v sortimentu GourmetKáva Specialty, která je pražená světleji. Stejně tak jsou na tom ostatní pražírny, které máme v nabídce. Stupeň pražení najdete vždy po rozkliknutí kávy ,a to v levém sloupečku v popisku.

S přáním krásného zbytku dne,

doručené v poriadku

Reakcia obchodu GourmetKava.sk

Děkujeme Vám za hodnocení! Budeme se moc těšit na Vaši další objednávku. :)

• Široký výber
    • dobré ceny
    • rýchle dodanie

Reakcia obchodu GourmetKava.sk

moc děkujeme za skvělou recenzi! Jsme moc rádi, že jste s nákupem spokojený a velmi si vážíme Vaší přízně.
    Budeme se těšit na další objednávku! :)

• Veľmi promptne reagovali

Určite si začnem objednávať u nich, som spokojná

Krásný den,

moc děkujeme za Vaši objednávku i milou recenzi. Těší nás, že jste byla s objednávkou spokojená a že uvažujete o dalších nákupech u nás. :)

S přáním hezkého dne
    Nikol GourmetKáva

• Balenie je na mieru krehkosti nedostacujuce, niektore cokolady sa polamali, skatulka aeropressu cela pokrcena, chvalabohu, produkt uz v poriadku. Ako darcek to ale znizuje jeho hodnotu...
    • Cokolady nemaju na stranke spomenutu gramaz, teda je to zavadzajuca informacia - kedze najmensiu cokoladu som videla 80g, urcite by som pred kupou bola prehodnotila ci dat 6,90E za 50g cokoladu, zvlast, ked som takych kupila viac...

Hezký den, Katko,

omlouváme se za nedostatečné balení a způsobené nepříjemnosti. Na Váš e-mail jsme zaslali slevový kód jako omluvu. Děkujeme za pochopení.
    Zaznamenali jsme, že u jedné z čokolád na našem e-shopu chyběla kvůli systémové chybě uvedená gramáž. Na nápravě popisu již pracujeme. U ostatních čokolád ve Vaší objednávce je hmotnost správně uvedena. Jde o kvalitní výběrové čokolády, což se odráží i v jejich vyšší ceně.
    Omlouváme se za komplikace.

Nikol GourmetKáva

• Rýchlo vybavená zásielka, kvalita produktu