- +
spokojen
- Rýchlosť dorucenia - na druhý deň
- Velmi mily a ochotný pán na telefone
- Komunikácia prostredníctvom mailu velmi stroha a aj nepresna
- Neaktualne info o skladovej dostupnosti na stranke
Na základe recenzií som dlhšie zvažovala nakup v tomto obchode.potrebovala som zopár doplňujúcich info k produktom,tak som im písala maily.na tie mi bolo sice velmi rychlo odpisane,ale skutočne veľmi stručne a stroho,na niektoré info aj nepresne.tak som volala,aby som si overila tieto info a aj skladovu dostupnosť produktu a prekvapil ma velmi ochotný pán,všetko zodpovedal a dokonca bol taký ochotný,že išiel osobne skontrolovať pribalovu informáciu od výrobcu priamo na výrobku,aby si overil istý údaj,ktorý som potrebovala vedieť.
Spoľahlivosť.
- Veľká spokojnosť syn sa z kostýmu veľmi tešil
- rýchle dodanie
- dobrý pomer cena - kvalita
- komunikácia
- žiadne - všetko bolo okej
určite ešte nakúpim vo vašom obchode
- Rýchle vybavenie objednávky
- Rýchlosť dodania
- +
Dlho čakám na tovar.
- Prehladnost. Kvalitnytovar. Rychle dorucenie
TOVAR MAL VELMI VYHODNU CENU . Bol dostupny a internet obchod prehladny . Rychle dorucenie bez problemov
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- majitel nechce poslať fakturu za tovar.
- vyhovara sa ze ju poslal , potom ze je na PN atd..davam ho na SOI je to podvodnik
- tovar prisiel ale zrejme ho na rychlo balil lebo po rozbalení bola lavička prilepená o foliu a karton a počas rozbaľovania sa odtrhol lak
- zla komunikácia..namiesto toho aby zaslal doklad bude vyvolavať a vyhovarat sa
- ODPORÚČAM NEOBJEDNÁVAŤ NIKDY
človek ktorý to vlastní nie je seriózny obchodník
Reakcia obchodu GIGA nabytok
Dobrý deň ako nechceme poslať? keď neviem ako vám to už máme povedať, že to máte dávno v maily, ktorý ste uviedli v objednávke,faktúra bola dodaná aj pri tovare, sme vám aj volali písali, neviete otvoriť prílohu? , alebo o čo Vám vlastne ide... stále sa len vyhrazate, vyhrazne sms mame, dúfam že sa vám to všetko raz vráti...
som spokojná,tovar bol doručený v poriadku a podľa dohody včas . Komunikácia s obchodom veľmi dobrá..
- s tovarom som spokojná spĺňa , moje očakávania
- zabalenie bolo trošku šetrné, ale tovar nebol poškodený
Rýchle dodanie kvalitný tovar všetko bez problemov
- v súlade s objednávkou
- všetky súčiastky v poriadku
- maximálna spokojnosť
Tovar bol doručený a zlomeni volal som bol arogantní ani tolko ne povedal že prepáč