- Rychlost doručenia
som velmi spokojna
- dobré ceny,slušný výber
- žiadna
rýchle dodanie,dobré ceny....faj..
- Rýchle vybavenie objednávky a dodanie
- Tovar v poriadku
Pohodlný a rýchly nákup. Bez problémov. Odporúčam.
Vše proběhlo rychle, dokonce i dodání
- žiadna !!!!
- Nezodpovedný prístup obchodu. Poslali uplné iný tovar ako som si objednal !!. Keď som reklamoval ,bol som ubezpečený, že okamžite posielajú nový tovar.....Po týždni chodenia na poštu žiaden tovar neposlali. Reklamoval som 2x a opäť ma ubezpečovali,že tovar okamžite pošlú..... prešli ďalšie dva týždne a tovar neposlali / bol som opäť 3x na pošte/ absolútna nezodpovednosť !!!!!!
Nedoporučujem !!!!! Nenakupovať a nebudete mať nervy a ušetríte si čas chodením na poštu !!!!!!
- Rýchla komunikácia
- Ochota
- Ústretovosť
Rýchle vybavenie objednávky, aj čo sa komunikácie so zákazníkom týka. Pri poslednej objednávke bol jeden diel puknutý ale bez problémov bol vymenený.
- Stránka je prehľadná
- Rýchlosť dodania
- Tovar dostatočne dobre zabalený
- Tovar vyzerá byť kvalitný
- Výborná komunikácia
- Objednávka prišla nekompletná (chýbalo pár skrutiek) no po komunikácii maximálna ochota vec doriešiť a doposlať chýbajúce skrutky. Dnes už všetko vybavené, ďakujem.
- Možno by to chcelo aktuálnejší design stránky. Inak nemôžem vytknúť NIČ.
Ak by každý obchodník mal ochotu veci riešiť ako tento bolo by nakupovanie v slovenských e-shopoch oveľa príjemnejšie. Samozrejme uznávam aj tvrdenia obchodníkov že niektorí zákazníci sa správajú rovnako ako nečestní obchodníci a zneužívajú svoje postavenie z čoho následne vzniká vzájomná nedôvera a riešiť skutočné problémy je ťažšie.
je to 100% obchod rýchle dodanie a s tovarom som spokojný presne ako bolo popísane odporúčam spolupracovať s obchodom.
- Veľmi rýchle dodanie tovaru, super ceny :)
- Široká ponuka tovaru, dobré ceny, personál ochotný poradiť a pomôcť
Neprehľadná stránka so zastaralým vzhľadom
Prehladna ponuka na e shope,rychle vybavenie,spokojnost..
Super, ceny sú výborné, sortiment široký, rýchle dodanie, ďakujem.
- Rýchly,spolahlivy,super
- spokojnosť,rýchle doručenie
- veľmi dobrá komunikácia a aj pri menšom nedorozumení s objednávkou snaha o rýchle riešenie k spokojnosti klienta,mimoriadne rýchla a bezchybná doprava.Túto spoločnosť odporúčam bez výhrad každému záujemcovi.
Aj keď moja objednávka v tomto obchode bola prvýkrát,nebudem váhať využiť služby obchodu kedykoľvek.Odporúčam všetkým.
celkove som spokojny
- dobré ceny