- 6 dní od o jednania tovar nemám
- Treba li určovať ale zbytočne
Prešiel týždeň od objednania tovaru, ktorý bol skladom a tovar mi zatiaľ nebol doručený a ani žiadna komunikácia od obchodu okrem potvrdenia objednávky sa nekonala.
- Rychle dodanie tovaru
- Nekvalitny vyrobok
Pri reklamacii presunuli vsetko na vyrobcu ci dalsieho dodavatela ci s kym to vobec komunikujem namiesto okamziteho prevzatia a riesenia problemu
- Pozor neodporúčam tovar po týždni stále nemame
Tovar nedorazil ani po týždni zaplatil som si za doručenie domov 4,90eur čakali sme koli tomu celý deň doma a nič len prišiel mail uložené na pošte... neodporúčam tohto obchodníka...
- Tovar píšu skladom a čakacia doba vyse týždňa ....neodporucam
Komplet objednávka prišla rozbitá
Dlhá čakacia doba a keď volám nikto vám nevezme telefón
Tovar prišiel v inej farbe ako bol objednaný. Na reklamačný e-mail nezodpovedajú, telefón mal počas celého dňa obsadzovaní tón.
- Obchod nekomunikuje. Tovar mal prísť cca do 3 dní od objednania. Ešte že som to dal doručiť na dobierku. :) Dátumy, ktoré majú pri tovaroch na stránke sú čistý blud. Zatiaľ stále čakám ešte im dám zopár dní a potom ich nahlásim …!!!
Objednal som si tapalovace 10 ks, do poznamky som napisal ze chcem iba zelene . Zeleny mi prisiel iba jeden
Ani po niekolkych urgenciach mi tovar nebol doruceny. po kazdom telefonate som bola uistena, ze tovar uz odchadza, posledne sa mi uz ani neozvali. Katastrofa!
- Najhorší internetový obchod aký existuje,v živote si tam nič neobjednám...Prístup komunikácia nula bodov...Neodporúčam tento obchod!!!
Najotrasnejší obchod ,komunikácia dodanie informovanie žiadne!!!Len výhovorky...Otras nikdy viac..Doba dodanie totalne zlyhanie!!!
- asi sú všetci chorí, tovar mi za týždeň nedoručili, na dodatočný mail neodpovedajú, sledovacie číslo balíka nepoznám a som nešťastný
Reakcia obchodu Garho.sk
vašu objendávku evidujeme v preprave. Poprosíme o strpenie.
Tím Garho -
Nemôžem hodnotiť, lebo nedostal som žiadny tovar, už mi ani netreba urobil som si náhradu od iného predajcu.
Reakcia obchodu Garho.sk
tovar vám nebol dodaný, pretože vaša objednávka nebola uhradená a bola stornovaná.
Tím Garho -
Tovar prišiel po záručnej dobe - ako mate robenú výstupnú kontrolu !
Sluby
Od objednávky uplynuli takmer 2 týždne, obchod tovar nedorucil a neodpovedá na maily!
- Sľubujú rýchle dodanie
- Nie je to pravda
- Dlhá čakacia doba na objednaný tovar.
tovar som vrátila pred vyše mesiacom, dodnes mi nevrátili peniaze. Obchod odpisuje raz za týždeň. Neodporúčam