• Dobrý tovar za celkom dobrú cenu,
    • Došiel na treztí deň

Kupoval som tu prvý raz, zdá sa mi. že je to obchod s odborníkmi, som spokojný.

• Dobrá komunikácia s obchodom .
    • Bleskové dodanie do vybraných lokalít

• Za cenu ktorá je na trhu obchodník pribalil niečo navyše i doručenie včas;)

• Vynikajúca komunikácia
    • Rýchle dodanie
    • Výhodná ponúka na Stihl píly

• Spokojný
    • Žiadne

rýchla dodávka, prehľadný stav objednávky

• SUPER

Škoda, že je v inom okrese kvôli servisnej kontrole

• Rýchlosť dodania

• Dobra komunikacia, rychle dodanie

• Ústretovosť, ochota pomôcť poradiť

Super rýchle vybavenie mojej objednávky

• Dobrá komunikácia
    • Odborné poradenstvo
    • Rýchla doprava

• Tovar bol rýchlo dodaný

• ústretové jednanie

• Rýchlosť...odbornosť...ústretovosť

Zdravím, pri objednávke som zadala, aby mi bol tovar doručený v určený deň, nakoľko v iné dni som nebola doma. Potvrdili mi, že dohodnutý deň mi tovar príde. Celý deň som čakala a nič...preto som písala mail, či mi bude doručený. Nakoniec, že nie, neviem prečo, tak sme sa dohodli na inom dátume. Zase som čakala celý deň a zase písala mail. Spätne mi potvrdili, že bude doručený, nakoniec prišiel, ale o 18:45h. Dva dni som musela byť doma, keby som vedela čas doručenia, mohla som si ešte vybaviť aj iné veci. Nakoľko robím na zmeny, deň voľna je pre mňa vzácny.

Reakcia obchodu garden-technik.sk

áno, Vašu požiadavku sme evidovali a rovnako sme objednali prepravu na to určenú, to znamená, že sme objednali dopravu Expres a to doručenie do 24h. Tovar Vám v daný deň neprišiel, ale nie našou vinou, chyba nastala na strane prepravcu, ktorého sme na chybu upozornili.
    Pri spoločnom telefonáte a ospravedlnení sa sme sa vzájomne dohodli na ďalšom doručení a to v deň, ktorý ste si určili.
    V deň doručenie ste nás kontaktovali s otázkou, či Vám balík bude doručený. Kontaktovali sme dopravcu a doručenie Vám potvrdili. Čas doručenia balíka ste v objednávke nešpecifikovali a to, že kuriér prišiel vo večerných hodinách a nie napríklad v doobedných je vec, ktorú my ako predajca nevieme ovplyvniť.

Vaše zlé skúsenosti nás samozrejme mrzia, ospravedlňujeme sa a prajeme Vám pekný deň.

Tím Garden Technik

Veľmi promtne vybavená objednávka. Dovoz až domov s predvedením snežnej frézy.

• Rýchlosť doručenia
    • Kvalitné zabalovanie
    • Nič

Rychlost

Som spokojný so vsetkým všudy a ďakujem