Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rýchle doručenie

Spokojnost tovar prišiel hneď po objednaní syn bol spokojný

• Bezproblemove a rychle dodanie

• Super komunikácia
    • Priateľský prístup
    • Hra mi prišla v Nemeckom Jazyku :|

• tovar som mal za 2 dni doma

Hladal som co som nasiel v dobrej cene.... kod pre predplatne na 12 mesiacov bol doruceny hned po platbe a plne funkcny

• 100 %

• Rýchle vybavenie objednávky
    • Nízke ceny

• Tovar bol doručený včas presne podľa objednávky.

Po objednávke som potreboval zmenit fakturačné údaje, nebol s tým žiadny problém. Výborná a profesionálna komunikácia.
    Určite odporúčam!

• Rýchle dodanie a dobrá spolupráca

• Veľmi rýchle dodanie balíka
    • Výhodné kombo

Gameroom.sk je zatiaľ najlepší e-shop z akého som mal možnosť si objednať hry. Nie len že majú výhodné balíčky ale taktiež sú cenovo dostupným obchodom. Nemôžem nič iné ako odporúčať!

• Spokojnosť, tovar som dostal elektronicky

• Najnižšia cena
    • Komunikácia cez FB
    • Rýchla odozva

V uvedenom obchode som našiel najlepšiu cenu za uvedený produkt, dobré akcie pri kombinovaní viacero produktov, zatiaľ najnižšie ceny čo som objavil na SR. Rýchla komunikácia cez FB Messenger.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.