Spokojnost tovar prišiel hneď po objednaní syn bol spokojný
- Bezproblemove a rychle dodanie
- Super komunikácia
- Priateľský prístup
- Hra mi prišla v Nemeckom Jazyku :|
- tovar som mal za 2 dni doma
Hladal som co som nasiel v dobrej cene.... kod pre predplatne na 12 mesiacov bol doruceny hned po platbe a plne funkcny
- Rýchle vybavenie objednávky
- Nízke ceny
- Tovar bol doručený včas presne podľa objednávky.
Po objednávke som potreboval zmenit fakturačné údaje, nebol s tým žiadny problém. Výborná a profesionálna komunikácia.
Určite odporúčam! -
- Rýchle dodanie a dobrá spolupráca
- Veľmi rýchle dodanie balíka
- Výhodné kombo
Gameroom.sk je zatiaľ najlepší e-shop z akého som mal možnosť si objednať hry. Nie len že majú výhodné balíčky ale taktiež sú cenovo dostupným obchodom. Nemôžem nič iné ako odporúčať!
- Spokojnosť, tovar som dostal elektronicky
- Najnižšia cena
- Komunikácia cez FB
- Rýchla odozva
V uvedenom obchode som našiel najlepšiu cenu za uvedený produkt, dobré akcie pri kombinovaní viacero produktov, zatiaľ najnižšie ceny čo som objavil na SR. Rýchla komunikácia cez FB Messenger.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.