vzdy cerstve kvety, serioznost
- Objednavala som prvý krat ale som veľmi spokojna
- Krásne čerstvé kvety.
Som veľmi spokojný, kytica bola krásna.
jooooj vyyyborny servis! krasny vyber nadstandardny servis. klobuk dole!
Kvetinky dorucene rychlo do stastnych ruk.
***** -
- Doručenie do vzdialenej destinácie v mojej neprítomnosti.
- Krásne kvety, seriózny, ústretový a milý personál. Vrelo odporúčam.
if the flowers are delivered nicely next Thursday 18th of May, i will most probably be a regular customer :)
Ako vždy, všetko ako po masle, ďakujem.
- spokojnosť zákazníka
- Fotka a opis objednanej kytice nezodpovedal s dodanou kyticou
Dodana kytica sa nepodobala na objednanu kyticu. Chybali kvety a farebne tiez bola ina ako na fotke. Odporucala by som vam zmenit fotku na stranke aby nebolo viac klientov sklamanych. Cena by mala tiez byt v tom pripade upravena.
Reakcia obchodu www.galeriakvetin.sk
Dobrý deň, je nám ľúto že ste nebol s našimi službami spokojný. Naši floristi vždy dodržiavajú zloženie kytíc. Farba hlavných kvetov musela byť taktiež dodržaná. V prípade Vašej kytice sme doderaz nezaznamenali žiadne výhrady. Prosíme pošlite nám fotku kvetov a po posúdení Vám zašleme novú kyticu alebo vrátime sumu za objednávku.
Galéria Kvetín -
- Tovar bol doruceny nacas.
Kytica bola mensia a menej bohata ako na bola zobrazena na obrazku pri objednavke. Niektore kvety boli uz takmer odkvitnute, celkovo kytica neposobila, ze stala 29 euro.
Je pravda, ze to bolo po 3-dnovom vikende, ale aj tak by som cakal "cerstve" kvety.Reakcia obchodu www.galeriakvetin.sk
Dobrý deň, je nám ľúto že ste nebol s našimi službami spokojný. Vždy odosielame zaručene čerstvé kvety. Prosíme pošlite nám fotku kvetov a po posúdení Vám zašleme novú kyticu alebo vrátime sumu za objednávku.
Galéria Kvetín -
Všetko bolo super , Ďakujem že som mohla takto spraviť radosť niekomu .
Super rýchle dodanie skvele
- Kytice sú nadherné
- Kurier ich nosí presne na čas
výhoda je v tom, že môžem obdarovať kyticou kvetou aj na "diaľku"
- Rychle dorucenie
- Prehladne
- Spolahlivo
Nakupujem tu opakovane a problem zatial nenastal. Kytice su vzdy pekne naaranzovane a z cerstvych kvetov. Obdarovana osoba je vzdy velmi rada.
Nemám žiadne výhrady, všetko prebehlo tak ako má.
čerstvé kvety v kytici a presnosť doručenia.
- Napriek ošetrovaniu po 2 dňoch uvädlo 7 ruží po 5 dňoch ostalo 8 ruží zo 60. Na veľký smútok obdarovanej.
Reakcia obchodu www.galeriakvetin.sk
Je nám ľúto že Vám niektoré ružičky nevydržali dlhšie ako 5 dní aj keď vždy zasielame kvety čerstvé. Prosíme kontaktujte náš servis na [email protected] radi Vám pošleme novú kytičku kvetov.
Galéria Kvetín -
Narodeninova kytica dosla az o den neskor, aj ked v potvrdzovacom emaily, ktory mi dosiel mi potvrdili dodanie v den a cas, ktory som ziadal. Bola to pre mna celkom trapna situacia, kedze manzelka kyticu ocakavala.
Reakcia obchodu www.galeriakvetin.sk
Dobrý deň, Vaša recenzia je bohužiaľ neoprávnená. V objednávke ste zadal kuriéra Bratislava -Víkend- a doručenie ste zadal v pondelok počas sviatku, preto Vás systém pustil. Dátum doručenia sme Vám nepotvrdili iba Vám prišiel email s objednávkou. Kuriér Bratislava počas týždňa bol vypnutý a nevedeli ste zadať doručenie preto ste zvolil kuriéra Víkend, ktorý Vám išiel zadať aj keď doručenie malo byť počas týždňa a dokonca počas sviatku. Informácia o doručeniach je pri každom kuriérovi, ktorú ste si mohli pozrieť a zistil by ste že kuriér Bratislava Víkend o čom napovedá aj jeho názov doručuje iba počas Víkendu. Bohužiaľ chyba nastala z Vašej strany že ste zadal nesprávneho kuriéra. Z našej strany bolo všetko v poriadku a kytičku sme doručili hneď ako bolo možné.
GK