Super služba, keď potrebujem poslať takto na diaľku kyticu. Kytica doručená v požadovaný deň aj hodinu. Som spokojná a obdarovaná osoba nadšená a prekvapená

Poslali Ste mi mail, že kvety prídu okolo 11,00 hod. DPD mi oznámilo, že zásielka od Fleur sro príde medzi 14,35 a 15,35.

Reakcia obchodu www.galeriakvetin.sk

Pre zásielky Slovensko platí, že čas dodania je orientačný. Túto informáciu nájdete pri objednávke ako aj emaily po objednaní. Presný čas doručenia platí iba pri donáškach v Bratislave:)

GaleriaKvetin.sk

Kyticu som objednávala pre staršiu 93rocnu dámu. Bola jej dodaná až k dverám bytu a kuriér bol veľmi slušný a pozorný. Určite by som sa aj v budúcnosti rozhodla pre ich služby.

Super Service krasne ruze žena bola unesena velmi spokojny môžem vrele doporucit

• Nádherne tie kvety vyzerali, aj tá fľaška a čokoláda. Kamarátka bola veľmi rada.

Určite objednám cez túto stránku keď budem chcieť kúpiť kvety.
    Ďakujem

• cena. presné doručenie a pod.

Veľmi dobrá služba, krásne kvety perfektné a rýchle doručenie

• Dobrý výber
    • Rýchle doručenie
    • Nič

• Na stranke sa pise-dorucenie od 8:00.Co som aj zadala do objednavky.Kyticu mi chcel kurier dorucit o 10:30.Neskoro,kedze som ju potrebovala na 9:00 na promocie.O tom ze cas je iba orientacny,sa zakaznik dozvie az neskor,resp.si to moze vylozit hociako.Napr.o 8:30….

Takze ak neiete dorucit kyticu v mnou vybranom case,treba zakaznika kontaktovat.Bolo neprijemne ist na promocie bez kytice.Nebola som jedina.Viaceri mali podobnu skusenost.

• Mohol som uhradiť za službu bankingom a nie kartou, ktorú v Kanade nemám.

Veľmi dobrý výber produktov a relatívne krátka doba doručenia tovaru.

• Ochota
    • Spolehlivost

Veľmi spokojný. 2 objednávky zadané a 2 objednávky doručené bez problémov. Ale na druhej strane vôbec nehovor po anglicky, to je veľký problém.

jednoduchý a efektívny nákup a dodanie

• Jednoduchá objednávka
    • Doručenie načas
    • Kytica bola vzhľadovo dosť vzdialená fotke z ponuky

Kytica Freesia Grand bola prekrasna! Dakujeme!

• Bezproblémové doručenie na deň aj hodinu. Jednoduchý a jasný postup ako na to.

• V mojom prípade išlo o tú najsmutnejsiu udalosť- poslednú rozlúčku

• Rychle dorucenie v ramci Bratislavy

Vyborna skusenost! Milo ma prekavpilo, ze kytica ktora je na fotografii e-shopu je taka ista, az krajsia v realite. Sestra ktoru som takto obdarovala bola nadsena.

• Kvety som objednávala cez internet z Chorvátska...doručené boli v dohodnutý termín a do hodiny a pol od objednávky...veľmi profesionálne, treba pochváliť!